Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka a może już nie

Dziś zaczynam drugi dzień bez papierosa

Polecane posty

jestem chora,boli mnie gardło,źle się czuję,ale za to wcale mi się nie chce palić!! kto się przyłączy?

Gość to tylko jaaaa
dasz rade;)

Myrewin-gratuluję definitywnego zerwania z tym śmierdzącym nałogiem. podstawowka głobie-nikłitin może jak wyzdrowieje i poczuję głod;) Tobie udało się z nikłitinem? chciałabym tym razem dac radę,mialam kilka przerw począwszy od tygodni kończąc na kilku miesiacach.

Gość a ja palę bo lubię
to cholerstwo :-D

Mala czarna - hahaha mnie choroba wyciszyła nieco i wszystko mi obojetne ,a papierosy mogly by nie istnieć.

ja palę- wiesz,ja też LUBIE palic,ale od pewnego czasu zaczął mnie draźnić zapach który wchodzi w ubrania,włosy. W połowie dnia pachniałam jak popielniczka:classic_cool:,aż dziwne że wcześniej nie czułam tego tak intensywnie.

Ja dzis mam trzeci dzień bez papieroska, jak się czyms zajmę to jest ok:) Pozatym zaczęłam biegać, więc przezucam się na bardziej aktywny tryb zycia:) Więc witam;)

Witaj Majówka,wytrwałości życzę:)

Wspomagasz się jakimis plasterkami,tabletkami,czy bez tego dajesz radę?

Gość zła na się
rzucam codziennie po przebudzeniu... wytrzymuję różną ilość godzin, ale jak już pierwszy danego dnia wypalę, to nie ma przebacz :( do wieczora popalam jak przerwać to błędne koło?

Palaczka...choroby nie zazdroszcze :-( ale dobrze ze sie przez nia wyciszylas :-D No i gratuluje ze poczulas wkoncu ten smrod i zaczal cie draznic.....Bo teraz droga prostsza do zerwania z fajami hehe.Ja niby czasami potrafie wytrzymac i spoko nawet nie mysle zeby zapalic i nagle BUM ktos mnie wnerwi chocby leciutko i od razu fajka :-0 :-0 Ale trzymam kciuki za Ciebie!!!:-* 🌻

trzymam kciuki! ja dałam rade - 6 lat temu- Ty także możesz

Gość jagoda352
Ja nie palę już ponad 3 lata. Nie potrzebowałam żadnych wspomagaczy. Myślę, że silna wola wystarczy. no i chyba z pół roku wcześniej wmawiałam sobie, że papierosy to cholerstwo do niczego mi nie potrzebne. Mój ojciec rzucił po 40 latach palenia. (Lekarz kazał). Dzisiaj czuję satysfakcję, chociaż wcześnie było ciężko. Wiem jednak zę jak ktoś bardzo chce to mu się uda.

witam dzisiaj czwarty dzień bez papierosa,głodu nikotynowego nie odczuwam wcale.pewnie dlatego że zmagam się w dalszym ciągu z angina,źle się czuję no nawet nie mam siły przy kompie posiedzieć. pozdrawiam.🌻

kończę dzień z wysoką gorączką i wstrętną opryszczką,ale za to bez papierosów. szkoda że nikt do mnie nie dołączył,mówią że w kupie raźniej;)

Gość po pierwszym prawdziwym
ataku astmy oskrzelowej ze strachu nie palę już 20 lat

Nie moge sie dolaczyc bo nie pale. Ale moj tato rzucil 7 lat temu myslalam ze nas pozabija z moja mama , dlatego dzisiaj to wspomnienie i juz nie pali,to byly ciezkie chwile . Ja pamietam to do dzisiaj i ngdy nie dotknelam papierosa !

Gość skrytka
Nie palę już trzeci rok i trzymam kciuki za Ciebie. Nie chciałam już płacić za to że się śmierdzi papierochami. Powodzenia i wytrwałości życzę.

Gość palaczka a moze juz nie
dzień dobry:) setunia,ja w jakimś programie słyszałam jak pewien Włoch mówił że choroba to dobry czas na skończenie z palenem. długo już bez dymka dajesz radę? dużo paliłaś? kopnieta-Twojego tatę tak nosiło po odstawieniu papierosów? pewnie bardzo dużo i długo palił? w sumie to nalezy współczuć niepalącym którzy żyją pod jednym dachem z nałogowcami.wiadomo najgorzej cierpią bierni palacze. dziękuję wszystkim za słowa które motywują w walce z nałogiem. miłego bezdymowego dnia.

Gość palaczka a moze już nie
no,pierwszy tydzień już za mną!nawet nie wiecie jak się cieszę,oby dalej tez było tak bezproblemowo.

Gość gghghg
jak cie gardło przestanie bolec to znów zapalisz ....i czemu miałabys tego nie zrobic w końcu raz sie żyje

cieszę się, że kolejna osoba zostawia ten cuchnący nałóg :) powodzenia - wytrwasz. :)

Gość kasiaulaaa
ja tez mam dzis 2 dzien!!! serio wczoraj powiedziałam nie i nie spaliłam nic... paliłam przez 6 lat, ciezko mi jest okropnie sie czuje...o niczym innym nie mysle...tylko o fajach...nie wiem czy sdam rade

Gość nie dasz rady