Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeeteryjka

Mozliwości 30-letniego męzczyzny

Polecane posty

Gość Kafeeteryjka

Jak to jest z Panami w tym wieku( na ogoł)? Jak czesto potrafią się kochać? Jak to jest ze zmęczeniem? Prosiłabym o bardzo szczere odpowiedzi.

moj ma 27 i po 9razy na noc sie kochamy ale co za 3lata bedzi eto nie wiem

Gość hoolla
Tzn. Pan Stefan pobliski strażak rżnie mnie 5 razy w oczko, a ja odwzajemniam mu się natychmiast czterema razami , oczywiscie po połknięciu kilograma Viagry ;) :P

hmmmmmm proba podszywu, ktos mi zazdrosci chyba? ktos tu nie jest zadowalany.........

Gość Mam 34
z zona nic w domu bo mnie nie pociaga odkad mam kochanke a z moja laska (ma 29lat) 3 razy w tygodniu jak sie widujemy i tak od 4 lat moglbym czesciej ale ona jest mezatka wiec nie jest w pelni dyspozycyjna, kocham ja wiec nie szukam na boku innych wrazen

Gość trente
Są nawet lepsze niz dwudziestolatka; dłużej się wytrzymuje, a i nadal można po kilka razy. Zreszta tak gdzieś do 45 lat jest to raczej kwestia charakteru, potrzeb, niż fizycznych możliwości.

Gość Milka_28
to jak z dziewczynami ok.30 jesli dbaja o swoja atrakcyjnosc (jak ja :) ) i kondycje fizyczna, nie stronia od sportu to moga duzo wiecej niz te 20-tki :) ja za kazdym razem w lozku z moim 36 letnim partnerem przezywam wielokrotne orgazmy, nieraz moj facet je liczy...czasem zdarza sie ze przezywam jeden za drugim jesli jestem dodatkowo stymulowana