Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Jak poderwac dziewczyne?

Polecane posty

Gość zajść od tyłu
podciąć niespodziewanie nogi, związać, potem podrzucić do góry - gotowe:classic_cool::P

Gość vvvvv
To jest bardzo proste! Musisz tylko być przystojny, bogaty, inteligentny, oczytany, z poczuciem humoru i super samocohdem. A potem to już jakoś pójdzie...

Zagadaj,nie piepsz jakis glupot na pierwszy ogien typu "zakochalem sie w tobie od pierwszego wejrzenia" i tego typu bzdur bo to....odstrasza :-P Nawiaz jakis kontakt,najpierw wzrokowy,pozniej rozmowa...Wiesz nie skacz od razu wokol niej jak pajac tylko tak z dystansem....Jak wyczujesz ze dziewczynie tez sie spodobales to kolejny krok jakies smski,zapros ja gdzies chocby na jakis spacerek,do klubu na piwko czy drinka .....

Jarku jesli chodzi mu tylko o sex to masz racje...Jesli natomiast ma on na celu poderwanie dziewczyny i stworzenie z nia zwiazku...ktory na sexie ale rowniez uczuciach sie opiera to uwazam ze radze dobrze ...🖐️

Gość julikee
zaproponuj wspolna wycieczke( np rowerowa), albo innego rodzaju wspole spedzanie czasu, jesli Cie troche lubi i jest zainteresowana to pojdzie- to jak chcesz poderwac dziewczyne a jak chcesz zerznac jakas laske to zapros na impreze- spij ja- wykorzystaj i zostaw, i najlepwiej niech to bedzie wrazliwa dziewica, zakochana w Tobie na przyklad- bedziesz modny i szałowy... na maire zdisiejszych czasow

Jarku no racja z jednej strony,ja tez uwazam ze stale zwiazki to "jazda po bandzie" ...Ale mysle ze dlatego mam takie podejscie do jestem mloda i chce troche z zycia skorzystac....Ale za kilka lat chcialabym miec jakiegos stalego partnera :-P No i jak sie trafi na odpowiednia osobe to mysle ze sie nie znudzi...mam taka nadzieje :-P

Gość julikee
to jak radzi sobie rewelacyjnie to na cholere dupe zawraca?

Jarku nie chce miec sponsora,gdybym chciala to zapewne znalazlabym mezczyzne w srednim wieku ktory by mnie zaspokajal finansowo w zamian za inne uslugi....Ja natomiast inwestuje w siebie i w swoja edukacje i chce sie sama utrzymywac a nie potem sluchac ze ktos mi cos wypomina :-0 A jak juz bede miala stalego partnera (o ile bede) to bede wybierac zaradnego finansowo i sama chce taka byc!Jesli dwie osoby potrafia cos w zyciu osiagnac to moga sobie pozwolic na naprawde wiele ,miec swietna chate,wyjezdzac i zwiedzac i mysle ze jesli oboje na to zapracuja to oboje na siebie zasluguja i wedlug mnie zarowno jemu jak i jej moze byc dobrze razem :-D

hiehiehiehie :-D Gdyby kazdy facet jeszcze mial pelny portfel to co innego...niestety a raczej stety kobiety radza sobie coraz lepiej finansowo i nie sa juz tak zacofane i zasciankowe jak wczesniejsze pokolenia ktore siedzialy w domu,rodszily dzieci i uslugiwaly mezowi...Teraz kobiety sa silne,zaradne,dbaja o siebie i inwestuja!i to cie Jarku chyba boli ze juz coraz rzadziej jestescie nam potrzebni bo potrafimy sie realizowac bez was :-D

jak jesteś nieciekawym, niskim, nieśmiałym, nudnym, bez perspektyw, zamkniętym w sobie, nie atrakcyjnym, nie doświadczonym życiowym przegrańcem to chyba się nie da. która by takiego chciała? :O ale autor tematu chyba nie podpada pod wszystkie kategorie... więc ma jeszcze nadzieję

Gość interesujace_

Gość fdshgkdfshbfd

Gość wiaarijan
Spróbuj takiego kursu, poznasz dzięki niemu tajniki podrywu oraz sposobu w jaki sposób dziewczyny oszaleją na twoim punkcie. Dzieki temu moje życie osobiste naprało smaku :) http://mistrzseksu.pl/

olej ja to sama cie zacznie podrywac bo jak bedziesz nachalny to ucieknie

najwazniejsze badz soba nieudwaj ze ty taki czy taki. zapoznajccie sie moze sie polubicie dopiero wtedy zacznij podrywac

Gość Revivalealeale
Skutecznie ;P http://jak-zdobyc-dziewczyne.info/ polecam zapoznać się z tą stronką - bardzo dużo skutecznych własnie sposobów- i co najważniejsze sprawdzonych :)

Gość gość
Ja mam pytanie do kobiet i młodych dziewczyn , co znaczy podrywanie , jak ja facet mam to rozumieć , bajerowanie , czyli opowiadanie głupot byle gadać , czy poważna rozmowa dwojga dojrzałych ludzi . Po drugie , jeżeli płeć przeciwna zauważy u mnie faceta że się podniecam lub widzi tego odznaki (nie idzie nad tym panować) jak mam zareagować by nie obrazić jej .Myślę że szczerze jakaś pani odpowie.Facetów idiotów rozpoznam.

Podkochiwałem się od dłuższego czasu w koleżance ale nie wiedziałem co z tym zrobić. Trafiłem na stronkę gościa, który pomaga w takich sprawach. Ma dość niekonwencjonalne metody, ale skuteczne. Może komuś się przyda https://rhkupido.wixsite.com/kupido