Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec stosunku-pierwszy raz

Koniec stosunku-pierwszy raz

Polecane posty

Gość koniec stosunku-pierwszy raz

Witam Mam taki mały problem, zbliżamy się z moją ukochaną do naszego pierwszego razu, ale to nie problem ;) Problemem jest to że zastanawiam się kiedy stwierdzić że jest koniec stosunku, czy to się czuje? nie chce wyjść na egoistę kończąc po moim orgazmie, ale przecież może nie wyjść mi doprowadzenie jej do orgazmu, a tak zazwyczaj ponoć jest. To kiedy? PS. OFF-TOPIC macie jakieś przydatne rady na pierwszy raz?

Gość eggoistka
I tak jak ty skończysz to będzie po ptokach. Mój jak kończy przede mna to mi robi palcem albo językiem. Zawsze jest jakieś wyjście. OOooo i nie staraj się za wszelka cenę doprowadzić jej do wielokrotnego orgazmu bo to nie jest zawsze takie fajne jak na filmach pokazują a faceci często mają takie podejście. Chyba nie chciałbyś sytuacji że ty się powstrzymujesz kolejną godzinę przed wytryskiem żeby jak najdłużej wytrzymać a ona leży już tylko i myśli sobie "Kiedy on wreszcie skończy"

Gość jajego
no i jeszcze jedno...jak nie bedzie miala orgazmu to sie nie przejmuj...jesli to wasz wspolny pierwszy raz czyli jej tez pierwszy pierwszy to moze w ogole nie miec orgazmu....nie skupiaj sie na tym na sile bo bedzie klops

Gość propozycja jest następująca
najpierw doprowadz ją do orgazmu reką, językiem, czym tem wolisz, a potem już możesz spokojnie odbyć pierwszy raz i czy się będziesz spieszył czy nie, ona i tak już będzie po orgaźmie, a zawsze może wtedy dojść 2 raz bo będzie już rozgrzana. u mnie i mojego chłopaka 1 raz był raczej taki średni za to następne były i Są extra. Najważniejsze żeby było miło, nie nerwowo i żebyś jej okazywał że ją kochasz. reszta to pestka

Gość Koniec stosunku-pierwszy raz
Ale jeśli ja nie chcę jej rozdziewiczać palcem (jedynie że na myśli masz inne sposoby) tylko penisem. Ale jeśli ona nie jest w stanie osiągnąć orgazmu przy pierwszym razie(nie wiem tego ale to ponoć często się to zdarza)? Mam nadzieje że ten seks to będzie dla nas tylko zabawą i dopełnieniem naszej miłości. Słyszałem, że podniecanie kobiety przed rozdziewiczeniem staje się dla niej bardziej bolesne. Co o tym sądzicie? Macie jakieś propozycje pozycji czy "tak jak leci"? To niema jakiegoś sposobu na koniec??

Gość asdsadasd
czlowieku, przeciez ona na pewno sie masturbuje. wiec do orgazmu doszla nie jeden raz. wezcie zajmijcie sie ksiazkami a nie zabawa w seks ;)

Gość asdsadasd
moje juz dawno dziewica nie jest bo sobie np paluszek z ciekawosci wsadzila albo innemu dala.. a ty tak przezywasz.. o matko! do ksiazek, sio sio!

Co do masturbacji to mój skarb mówił że tego nie robił, a ja jej wierzę. Tak samo jak nie była z innym w łóżku. PS. Ja nie używam już książek ;)

Gość asdsadasd
mądrzy ludzie książek używają całe życie :D a to co ona mówi to przez dwa podziel, baby zawsze kłamią :D

Książki to używam, ale jakieś kompendia czy coś co jest mi potrzebne ale nie podręczników szkolnych(a chyba o takie Ci chodziło), a tak po za tym to nie lubię czytać jedynie jakieś informacyjne lub czasem "dzieła sztuki"

Gość ***asdka***
chcesz to ci napisze jak to bylo z 1 razem u mnie..

Gość jak to jest ich
pierwszy raz - to nie może jej przed staosunkim doprowadzic do orgazmu palcem czy języki - bo sam się przy tym spusci i yle bedzie z seksu :-) Nie pamietacie jak prawiczki się podniecaja !!!???? - wystarcxy ich dotknąć w genitalia i juz po ptokach :-)

Gość ***asdka***
rzeczywiscie.. ja to 1 raz mialam z doswiadczonym samcem, wiec wiedzial co i jak :)) dlatego NIGDY PRZENIGDY nie chcialam isc do lozka z prawiczkiem.. istna zabawa a nie rozkosz :D

Gość jak to jest ich
a jezeli chodzi o pozycję - to nie kombinuj teraz - wszystko wyjdzie w praniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile ty masz dziecko lat tak wogóle ??????

Gość asdsadasd
pewnie 18 skoro juz ksiazek nie musi uzywac :) DOROSLY! :))

Pełno letni to jestem ;) Pozycje to jedynie taki żeby było jej lepiej a tak to wiem że w czasie wyjdzie. Jak mnie tam dotknie to nie będzie po ptokach ;) ale i tak myślę że długo bym z nią nie pociągnął(do mojego pierwszego orgazmu)

Gość asdsadasd
wezcie przestancie bo mi sie slabo robi.. przeciez to jakas PROWOKACJA! kto madry pytalby sie jak ma to robic? grrr

Ja jeszcze czuje się dzieckiem czasem, nawet przy niej i tego nie ukrywam, ale myślę że dorośle też potrafię się zachowywać. A jestem pewien, że seks się "zbliża" więc chciałbym żeby było idealnie, choć to niemożliwe. Osobiście bym chciał to zrobić. PS. jesteśmy związkiem na odległość

Gość asdsadasd
no i jeszcze ten zwiazek na odleglosc.. grrr kupcie sobie kamerki, rozbierzcie sie i kochajcie przed kompem. bezpiecznie, kazdy bedzie mial przyjemnosc i w ogole same plusy. o maj gasz skad tacy?! :D

Ja nie pytam się jak to zrobić, bo to chyba każdy wie tym bardziej jak widział(widzi) nagie ciało ukochanej osoby. Tylko jak to skończyć? Liczy się ponoć to jak się kończy a nie zaczyna ;d

Gość asdsadasd
ale kazdy wie jak skonczyc.. bo to wychodzi w trakcie. boze czlowieku zlituj sie. mam ci scenariusz napisac?!

Jakby co to znam się od dawien dawna, a nie że poznaliśmy się w niezwykłe wakacje

zerzne jej dupsko i spuszcze na twarz! Nie potrzeba nam zabezpieczenia!

Chciałem się tylko dowiedzieć czy to się czuje tak jak pierwszego buziaka kiedy się daje(sytuacja którą wielu pewnie pamięta), czy lepiej zrobić to po czymś np orgazmie faceta PS.Tak w życiu bywa że mniej doświadczeni pytają się tych bardziej.

Ja tego nie pisałem []Koniec stosunku-pierwszy raz zerzne jej dupsko i spuszcze na twarz! Nie potrzeba nam zabezpieczenia![] wyrazu "zerznę" to ja w ogóle bym nie użył co do nas. Co do zabezpieczeń to wiem.

Gość spuscisz sie i finito
wytrysk=twoj koniec chłoptasiu

Gość asdsadasd
a wiesz ze bozia zabrania uzywac zabezpieczen? kubel zimnej wody na glowe i do ksiazek!

Gość tekst miesiąca..hahhha
"Problemem jest to że zastanawiam się kiedy stwierdzić że jest koniec stosunku, czy to się czuje?" hahahahhaha

Gość asdsadasd
ja go tu wysmiewam od kilkunastu minut.. widac ze jakis prawiczek