Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec stosunku-pierwszy raz

Koniec stosunku-pierwszy raz

Polecane posty

Gość spuscisz sie i finito
czuje sie chłoptasiu bo w czasie wytrysku masz orgazm a teraz juz wypieprzaj stad bo mnie nudzisz juz tymi dennymi pytaniami

Gość asdsadasd
spuscisz sie i finito -> brawooooo :)

Gość Koniec stosunku-pierwszy raz
A ja wiem że to nie mój koniec, choć już przyjemności wtedy nie czuje, ale mogę o robić dla niej. Co do bozi to zależy od religii. To nie ten dział, ale powiem. Ponoć tego co nie uważasz za grzech nie brudzi twojego sumienia. (rzymskokatolicka wiara) A co w tym takiego zabawnego?(tekst miesiąca) wszystkim tak odpowiadasz?

Gość spuscisz sie i finito
koniec =wytrysk=orgazm i wyjmujesz fiutka z piczki a po jakims czasie mozesz jeszcze raz sie sprobowac bzyknac o ile ona bedzie chciala i ci stanie niby to twoj pierwszy raz co ?? wspolczuje tej dziewczynie....

Gość asdsadasd
moderatorze! zlituj sieee! arhggggg

Jak dene pytania to może omiń ten temat a nie zachowujesz sie jak jakaś maszyna.

A czemu jej współczujesz? Myślisz że by wolała być z facetem który penetrował wszsytkie dziury(tak jak kundel bury ;) )

Gość asdsadasd
IGNORANCJA = SUKCES :) zignorujmy denne pytania. pzdr

Jak Ci nikt nie doradzi to nawet nie pomyślisz. Zajmuje się pisaniem botów ale one już są na wyższym "poziomie" od Ciebie.

Napisze jeszcze niektórym co to jest bot, bo rozumiem to że możecie nie wiedzieć "Bot jest programem wykonującym pewne czynności w zastępstwie człowieka. Czasem jego funkcją jest udawanie ludzkiego zachowania lub wykonywanie zautomatyzowanych czynności. Jest to w zasadzie prosta sztuczna inteligencja." WIKIPIEDIA.PL Wytrysk nie równa się orgazm i szkoda że dla niektórych szkoła jest tak krótka.

Gość co za temat fjdlskjf
skoro czerpiesz swoja wiedze z wilkipedii to idz i tam sprawdz co znaczy wytrysk gamoniu

Gość sssssssssssssssss
"Gamoń" Ci mówi poczytaj więcej jakiś porządnych książek, że orgazm zazwyczaj towarzyszy wytryskowi, ale nie zawsze musi. Co do Wikipedii jest to nie do końca dobre źródło informacji KRETYNIE, tylko ja potrafię czytać i przeczytałem tą definicje i zgadza się ona z prawdą. PS. W zerówce uczą już czytać szkoda że niektórzy wtedy chorowali("co za temat fjdlskjf")

Gość co za temat fjdlskjf
Koniec stosunku-pierwszy raz i ssssssssssssssssssssssss to jedna osoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwwwwwwwwwww
moja rada zachowuj sie tak zeby ona czuła sie dla Ciebie najwazniejsza na świecie niczego nie planuj wsztstko wyjdzie samo....... i wtedy bedzie najlepiej....

Gość sssssssssssssssssssssssssssss
Dziękuje bardzo Ci "(www...www)"