Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszaca lic

POMOCY!!KłUJACE, ZACZERWIENIONE ,LZAWIACE OCZY-JEST RATUNEK???

Polecane posty

Gość piszaca lic

Pisze ostatnio dosyc duzo na komputerze, jest to spowodowane ze musze oddac prace lic. W tamtym semestrze mialam podobnie-duzo projektow i problem z oczami. Boli patrzenie na ekran komputera, ale zastanawiam sie, czy nie ujest to z powodu alergii(bo np mam taki lejacy sie katar). Czuje, jakbym miala w oku jakis paproch, ale nie ma tam nic. CZY ktos mial podobnie i to zwalczyl?? Prosze o rade!

Gość rarytasik
a rozejrzyj sie czy przypadkiem gdzies za oknem nie rosnie brzoza,ja w tej chwili z tego powodu cierpie katusze,oczy mi łzawia i pieka,mozesz byc uczulona

Gość piszaca lic
jak wychodze na zewn to jest tragicznie!az slonko mnie oslepia! jest jedno drzewo niedaleko domu,w ogole mieszkam obok parku, gdzie jest pelno drzew.

Gość rarytasik
no wiec jesli mieszkasz kolo parku to wspolczuje,z pewnoscia rosna tam drzewa ktore''pylą'' sie w tej chwili,ja wczesniej nie mialam tego problemu,alergie mam dopiero od 2 lat

Gość piszaca lic
nie wiem czy jestem alergikiem.lekarz rodzinny nie dal skierowania na wizyte u alergologa, bo powiedzial ,ze to pewnie minie, a juz od kilku lat tak mam.

Gość mam to samo i tez nie wiem czy
to alergia, czy problemy z oczami:/

Gość nie tylko brzosy powoduja
duze pylenie, ale tez topole!