Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dota1288

tabletki na biust

Polecane posty

czesc ostatnio sie odchudzalam i troche spadl mi biust.. co mi sie nie podoba :( czytalam ostatnio o tabletkach typu Bust Up i Nivelazione Woman Piękne Piersi, czy ktoras z was moze stosowala te tabletki? bo nie wiem czy jest sens je lykac. boje sie tez ze jakby zeczywiscie biust mi sie po nich ujedrnil to czy jak przestane je brac biust mi znowu nie obwisnie i czy nie bedzie jeszcze gorzej niz jest teraz?

Gość Lejdii
brałam niestety je ;/ zresztą nie tylko te tablety. chirurg mi powiedział że tabletki nie są w stanie poprawić naszych piersi ;/ więc to olałam bo szkoda kasy, lepiej zbierać na operacje. no chyba że chcesz je lekko powiększyć to zażywaj antykoncepcyjne tab.

hmmm dlaczego \"niestety\" je bralas? nie chodzi mi o powiekszanie tylko o skuteczne ujedrnienie, smaruje kremami nawet zaczelam robic cwiczenia jakies na biust ale nie widze roznicy..

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Gość malinowapasja
Tabletki an ryja robie wez...po co było napychac sie jak prosie a potem płakać ze zdziwieniem ze gdy sie chudnie to cycki opadaja w dół:P

Gość malinowapasja
dobry rozm stanika podstawa jak mam sprawdzic jaki stanik dobrac kiedy anwet w sklepach z bielizna nie ma kompetentnych strzedawczyn...;/ Może doradzisz coś jaka strone z poradami?