Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .KATI.

Zakupy w internecie - japońska moda

Polecane posty

Gość .KATI.

Mam takie pytanie, czy któraś z Was robiła zakupy w tym sklepie? http://www.cct-fashion.com/index_main.php Tutaj ceny są zabójcze, a na allegro można kupić te rzeczy ale za kosmiczną cenę. Wiem, że trzeba kupić 12 cszt i koszt przesyłki to 38$, ale i tak się opłaca. Interesuje mnie jaki jest czas realizacji zamówienia, czy trasnsakcja przebiega bez problemów, itp... Jeśli ktoś robił zakupy u nich proszę o info.

Gość ilonkaaaa
to nie sa zabojcze ceny tylko wrecz przeciwnie. Nie kupowalam u nich, ale wiele wiecej takich rzeczy jest na ebayu, niektore identyczne i ceny sa tam o wiele wyzsze. Zamawialam z ebaya wlasnie wiec jedynie na co moge odpowiedziec to jakosc tych ubran - niektore sa naprawde kiepskie i nie porownywalne ze zdjeciem, tak jakby dwie zupelnie rozne rzeczy, takze mozna sie niezle przejechac. Zdarzaja sie owszem fajne ciuszki, zgodne z opisem, ale te materialy pozostawiaja jednak wiele do zyczenia. Oni maja poprostu swietne fasony, czasem nawet gorsza jakosciowo rzecz wyglada fajnie, (np. super modny plaszczyk, ale material cieniutki) ale w sumie trudno oczekiwac nie wiadomo czego za taka cene.

Gość .KATI.
no chodzi mi właśnie o to że wręcz śmiesznie nieskie

Gość te ciuszki sa swietne
a jakie tam sa rozmiary? moze ktos kupowal jednak i da znac, bo tez jestem zainteresowana. Tylko co z tymi rozmiarami...

Gość upppppppppp
i

Gość a cóz to
HK$ ?

Gość to sa ceny
w hong kong dolarach , jak sobie zrobilam przykladowe zamowienie na 12 roznych ciuszkow to wyszlo 167 zl po przeliczeniu WOW!!! ale kurde nie wiem jakie to sa rozmiary, nie ma zadnej rozmiarowki tylko free size kurde, a wiadomo ze te dziewczyny skosnookie to malutkie sa :( z checia bym sobie zamowila.... no moze ktos jednak kupowal??

rówież jestem zainteresowana zakupem ciuszków natej stronie. Można rpsić jakies bliższe info .... Bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi 12 sztuk ?? przeciez ceny sa pod ciuszkami ...

przepraszam juz rozumiem. Nie zauwazyłam przelicznika na polskie zł. Ale niskie ceny !!!! Na allegro taka bluzka kosztuje 130 zł a tutaj na tej stronce 15 zł :O

Gość to ja Wam powiem
nie kupowalam na tej stronie, ale bylam kiedys w Hong Kongu i moge Wam powiedziec, ze te ich rozmiary sa mniejsze niz nasze. Dla przykladu nasza S/M to zwykle ich L. Dla mnie najwiekszym problemem bylo zwykle to, ze wiekszosc rzeczy byla jkas tak krotka (ja mam 174, wiec srednio 10 cm wiecej niz przecietne tak kobiety)Jesli chodzi o jkaosc to mazna kupic cos swietnego gatunku jak i totalne szmaty.

Gość to ja Wam powiem
gdzie to macie napisane, ze trzeba zamowic 12 szt? Przeciez przy kosztach wysylki jest tylko napisane, ze pierwsze 12 szt. 38US$, a to nie ma znaczenia, czy zamowicie 1 rzecz, 5 czy 12. Mozna sobie zamowic 1, ale wysyla kosztuje tyle samo jkaby sie zamowilo, np.7

Gość o trzeba minimum 12 zamowic
na stronie glownej jest napisane,ze : Minimum requirement: (Clothes) : 12 pcs per order no niech ktos zamowi ;) ciekawe ile trwa dostawa...

ja zamawiałam z Tajlandii, zbyt długo nie szła ta przesyłka, ubrania są takie na styk:)

Najpierw poczytajcie jak ma się sprawa importu, czy posiadacie licencje eksportową wystawioną przez chińczyka, czy posiadacie licencje importową wystawioną przez ministerstwo gospodarki i także pozwolenie na import. Do tego dochodzi świadectwo pochodzenia towaru. Jak zamawiacie 1 szt to nic się nie dzieje ale jak zamawiacie więcej to pojawiają się problemy. wiem coś o tym

Najpierw poczytajcie jak ma się sprawa importu, czy posiadacie licencje eksportową wystawioną przez chińczyka, czy posiadacie licencje importową wystawioną przez ministerstwo gospodarki i także pozwolenie na import. Do tego dochodzi świadectwo pochodzenia towaru. Jak zamawiacie 1 szt to nic się nie dzieje ale jak zamawiacie więcej to pojawiają się problemy. wiem coś o tym