Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega pixels

Co byscie zrobily gdyby do waszego faceta

Polecane posty

Gość mega pixels

zaczela wysylac sygnala jakas laska, potem on zapytal kim jest, ona by mu napisala ze go zna a on z ciekawosci by pisal sobie z nia esy.... az wkoncu jeden przypadkowy es o tresci: milo cie poznac trafia na wasza komorke zamiast do niej .... co robicie wtedy?

samo pisane bzdetnych esów to jeszcze nie powód do paniki ale trzeba obserwowac czy historia nie ma dlaszego ciągu

Gość zmanierowana krytykantka
odpisz :mi tez bylo milo cie poznac

Gość Natasza27
Zadzwon i opierdol suke

Gość mega pixels
no to troche nie w moim stylu bo uwazam, ze jak facet nie chce to nie wezmie ...nie bede do niej dzwonila.

Gość przestać się spotykać
z dzieciakami emocjonalnymi :o

"az wkoncu jeden przypadkowy es o tresci: milo cie poznac trafia na wasza komorke zamiast do niej " dostalas tego esa od swojego faceta ? to mu wyslij "odpisz :mi tez bylo milo cie poznac "

dziewczyno, bierz sprawy w swoje ręce już teraz!!! Ja odpuściła, by za bardzo go nie ` osaczać ` i co? Tak Mi się odwdzięczył, że w ciągu miesiąca dowiedziałam się o dwóch dziewczynach, z którymi pisząc za bardzo paluszki Mu biegały po klawiaturze a z jedną anwet się spotkał, gdy wyjechałam na dwa tygldnie...

mega pixels pisze:"jak facet nie chce to nie wezmie".....raczej nie trzymałabym sie tej maksymy, ona jest dobra dla nas, nie dla nich.Oni (w wiekszości) koszą wszystko, co powyżej trawy :P i weź pod uwagę, że najczęściej myślą fiutami:P

Gość zmanierowana krytykantka
angel -widze ze sie rozumiemy :)

Gość mega pixels
Oczywiscie, ze dostalam. Powiedzialam mu co o tym sadze. Zreszta juz raz mnie zawiodl i probowalam odbudowac zaufanie. Nie, nie zdradzil mnie kiedys ( nie wybaczylabym tego) ale troche nakrecil. I teraz on uwaza, ze jakis pech nas przesladuje bo nie zna tej dziewczyny, ona zaczela do niego pierwsza wysylac sygnaly, nie chciaL Z NIA KRECIC , tylko byl ciekawy skad ona go zna itp.

Gość mega pixels
to mam go osaczac, ciagle sprawdzac komorke? To nic nie da a po 2 sluchacjie na naprawde uwazam, ze zdrada jest zawsze z winy po srodku. Nie ma tak jak mowia" jakby suka nie dala to by pies nie wzial" . Jak facet kocha to tez moze sie tr5oche opanowac. Inaczej by ..............kazda jaka popadnie, ktora sie usmiechnie, ktora pusci oczko, ktora bedzie go wabila skapym ubrankiem.

Gość olałam honor
matko olej to, laska idiotke z siebie robi

Gość mega pixels
Ja wiem, ze mysla jedna czescia ciala i od dawna nie wierze w szczesliwe malzenstwo, rodzinke blabla. Nawet nie wiem czy kiedykolwiek wyjde za maz. Jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona. Widze co ludzie wyrabiaja w zwiazkach, to mnie przeraza.

dzwonie do pizdy informujac ze ten pan jest juz zajety ..i jak chce miec sie dobrze to niech lepiej skasuje ow numer...

Gość olałam honor
a no wyprawiaja:) moj kumpel dobry ma oficjalna dziewczyne, miej oficalna kolezanke od imprez, i bierze to co samo wskakuje do łózka:) i tak robi co 2:) a klamia przy tym po mistrzowsku:)

W szczęsliwe małżenstwo nie wierzysz? Jestem szczesliwą mezatką od 17 lat, co Ty na to???

Gość olałam honor
nie dzwon, do mnie taka jedna raz zadzwonila bo myslala ze jej faceta odbic chce, bo przeczytala smsa w jego tel i bylo polaczenie nieodebrane ... a to byl moj kolega z grupy:) w smsie bylo zeby czekal pod biblioteka. referat razem robilismy:) a laska z morda dzwonila i darla sie jak oszalala:) ale mialam ubaw:):):)

Gość mega pixels
Niestety ale zgadzam sie z tym, ze faceci coraz czesciej zdradzaja:( Troszke juz mialam do czynienia z klamstwami i w poprzednim zwiazku i jeszcze wczesniej wiec jestem wyczulona , ostrozniejsza i zazwyczaj juz intuicja mnie nie myli. Nie obwinialabym tylko kobiet za rozpad zwiazkow. Faceci nie musza wskakiwac kazdej do lozka ktora ich neci.

Gość mega pixels
Nie wiem, fajnie ze jestes w szczesliwym malzenstwie ale ja w to juz nie wierze. Nawet gdybym miala sie rozstac znim i zwiazac z innymm, ktory nigdy by mi nie dal powodu do niepokoju, nie wiem czy bym chciala ubierac suknie slubna, zakladac rodzine, myslec o dzieciach. Nie mysle dlatego tez o zakladaniu rodziny. Balabym sie.

Gość mnie sie udalo
faceci to kłamcy, a kobiety sa szalone ze ufaja mezczyzna pozatym babka , ktora zakochana jest uwierzy w kazda scieme;)

wiesz co mega, wydaje mi się, że jeszcze nie znalazłaś faceta odpowiedniego dla siebie....Ty wciąż szukasz, kilka razy siępewnie sparzyłaś, ale to nie powód jeszcze skreslaćcałkiemmswoją szczęśliwąprzyszłość...Trzeba tylko mądrze dokonać wyboru, myślę,że ten najpoważniejszy wybór jest dopiero przed Tobą i zyczę Ci tylko,żebyś umiała w porę to dostrzec :)

Gość mega pixels
wlasnie jak masz miekkie serce to miej twarda dupe u mnie serce i dupa miekkie ale za maz nie wyjde za niego ani za zadnego

Gość mega pixels
ale co ja mam zrobic? :( Mam dosc, nie mam 20 lat, jestem zmeczona juz zwiazkami a on jeszcze nie odpuszcza.

Gość mega pixels
Na dzien dzisiejszy jeszcze jestem z nim ale mu juz nie ufam. Fajnie nie? On nie odpuszcza. Ej ale my jestesmy zareczeni. Porazka:( Jeszcze ten pierscionek.