Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet

Jak zwracacie uwage na mezczyzn i na jakich

Polecane posty

Gość do kobiet

zapewne robicie to dyskretnie a na kogo patrzycie - na tych przystojnych, umiesnionych raz widzialem taka akcje w tramwaju w Krakowie: w lecie ( goraco ) mlody chlopak byl w tramwaju bez gory - fajnie to wygladalo, jak kobiety zwracaly na niego uwage - tak dyskretnie ;-)

Gość miodowa ula
ja spojrzałam na swojego i zemdlałam :)

To chyba oczywiste, że chłopak bez koszuli zwraca uwagę. Dziewczyna bez koszuli zwróciła by jeszcze większą:)

zadbany, przystojny, dobrze zbudowany ... ubiór także jest ważny ... na pewno nie zwrócę uwagi na faceta w sandałach i skarpetach :O taka prawda, kobiety także najpierw patrzą na wygląd zewnętrzny ;)

Gość do kobiet
miał wklęsła klatę i tatuaz : Boże daj rozum. ale chyba nie dlatego na niego dyskretnie spozierały?

na dobrze zbudowanych, wysokich, z dlugimi rzesami i pieknym usmiechem,lubie mezczyzn w okularach, z malym kukuryku na glowie:)

Gość olenka benka
blondyn, 180 cm, pokazny brzuch ... tak na nieog moglabym patrzec i patrzec i.....

o matko, nawet nie zauważyłam ze mnie ocenzurowali ... :O ta kafeteryjna cenzura mnie kiedyś zabije Jaruś, często się tłuczesz z innymi przedstawicielami BRZYDKIEJ płci ? :P

mój znajomy ma mega długie rzęsy ... przy jego 20- kilogramowej nadwadze wygląda to przekomicznie :P

apropo Pudziana, dziś leciała powtórka z Tańca z gwiazdami ... ja Cię kręcę, jak on wywija na tym parkiecie, myslałam ze się posikam :D

Dlugie rzesy piekne oczy,facet moze zaczarowac... jarek nie mow ze nie wiesz co to zajady buhaha

pudzian ma przecież w sobie ogrom gracji :P i te jego krótkie nóżki tak ślicznie wywijają :P :classic_cool: jestem pod wrażeniem :D

facet tanczacy to nie ciota Jarku, facet tanczacy to kasek podniecajacy ale tylko taki, ktory tanczyc umie

ee przede wszystkim na twarz na sylwetke i oczywiscie na dupe;d

wiesz wydaje mi sie, ze za taka kase jaka dostal za taniec z gwiazdami, kazdy by mogl miec dystans do siebie

oczywiscie, ja nie mam nic przeciwko niemu, przyznam sie nawet szczerze ze dla mnie jest ucielesnieniem sexapilu, lubie takich facetow:D

ja też wprost uwielbiam wysportowanych mężczyzn ... mmm :) nic dziwnego że mój luby to kajakarz :P