Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onadworna

DLACZEGO ZAWSZE WINNA KOCHANKA?

Polecane posty

Gość jjjjjjjj
Edi, rozumiem Cię i trzymam kciuki. Ja chcę mieć na papierze dowód, że mnie zdradza i też zacznę działać. Tym bardziej, że to On cały czas mnie oskarża o kochanka.

ja tez skorzystalam z detektywa- mam zdjecia jak razem z pracy jada do niej do domu i jak sie w aucie caluja. swoja droga, zastanamiam sie skad jej kochanek mial moj adres, znal moje imie...czyzby od niej?

Gość jezeli
moze chciala Was spiknąć, skoro juz Ci męża zabrała ;/ co za tupet

Gość jjjjjjjj
jak znalazłaś detektywa i ile kosztuje?

"swoja droga, zastanamiam sie skad jej kochanek mial moj adres, znal moje imie...czyzby od niej" chory układzik - jakis czworokąt sie zaczyna robic

detektywa znalazlam w internecie, zaplacilam 1,500 tys ale to tylko kilka godzin pracy- plytka i zdjecia jak wychodza za rece z pracy, wsiadaja do auta, w aucie sie caluja i ida do niej do domu. O jakim czworokacie mowisz? Mnie w to nie mieszaj.

Gość guzik prawda
że kochanka jest winna , przecież nawet w 10 przykazaniach jest " Nie pożądaj zony bliźniego swego" , więc pożadanie czyjegoś męża jest BEZ GRZECHU To faceci są winni...nie stosują sie do przykazań boskich :D

Gość bvcx
telefon to nie wszystko bo zawsze może mieć drugi ukryty lub drugą kartę najlepszy sposób to przeglądać komputer - historia, ciasteczka, jak się da to poczta

"O jakim czworokacie mowisz? Mnie w to nie mieszaj" wchodzisz w jakies niejasne ukladziki z jej kochankiem :P

Gość jjjjjjjj
tak myślę, że ma albo drugi numer albo kartę.. On nie korzysta w domu z komputera, więc nie mam jak. Pocztę sprawdziłam, ale chyba założył sobie nową, bo na starej nic nie ma. Jeżeli chodzi o telefon, to jakieś dziwne. Zawsze przychodziły duże rachunki za jego komórkę, a teraz nawet nie przekracza minut w abonamencie. I co dziwne, nagle zaczął wypłacać drobne kwoty z bankomatu, chociaż zawsze twierdził, że taniej jest płacić kartą, to teraz nagle wypłaca po 200,00 300,00.

Gość jjjjjjjj
On jest bardzo cwany, ma dużo do stracenia, jeżeli to by się wydało. Ciężko mi Go będzie przyłapać. Zastanawiam się, czy nie wyjechać na kilka dni i nie wynająć właśnie wtedy detektywa.

Gość bvcx
współczuje ci bo nie ma nic gorszego niż życie w niepewności nawet nie wiesz kim ona jest sprawdzaj mu kieszenie, czasem może znajdziesz nie twoje włosy, ale niestety to tylko poszlaki mój znajomy też podejrzewał zdradę żony, byli po ślubie dopiero rok. Ona dziwnie się zachowywałam, to delegacje, to spotkania ze znajomymi, dziwne zapach na jej ubraniu i oczywiście zero ochoty na seks Więc facet się wnerwił, bo nie mógł wytrzymać tej niepewności wymyślił również wyjazd służbowy ( nigdzie nie pojechał) i razem z kumplem obserwowali ich dom. Żonka oczywiście ubrana bardzo seksi wyszła z domu i w siadła w jakieś inne auto, po czym pojechała z tym kimś do jego domu. Znajomy grzecznie poczekał pod domem obcego typa i jak wychodzili objęci rzucił się na gościa i sprał mu twarz na kwaśne jabłko. Małżeństwo się szybko skończyło, może i dobrze bo to fajny facet, a ta gęś nie umiała tego docenić. Teraz jest szczęśliwy u boku nowej żony i mają dwójkę kochanych maluchów.

Gość sylvia 007
kochanka jest winna? BZDURY moje panie,to wasz malzonek jest podly bo wam wiernosci nie dotrzymuje zrozumcie to baby bo krew mnie zalewa ,broniac ich dajecie im swiadomosc ze to przeciez nie ich wina,mimo ze slubowali wiernosc,to wy malzonki dajecie im sile zeby was dalej zdradzali bo wiedza ze im zawsze wybaczycie a tej drugiej oczy wydrapiecie.FACET KTORY KOCHA NIE ZDRADZA.t.ta ich milosc do zdradzanych zon to czyste wygodnictwo .ugotuje .posprzata,wychowa dzieci,samo zycie! Trzymacie facetow tylko dlatego ze jestescie niewolnicami,jak 1000 lat temu.kochanki byly bo facet tak chce,kochanka jest dla niego bo on tak chce,przeciez,biedak sie nie poswieca,dla niej!:ma wszystko czego mu potrzeba,a wy malzonki,dalej szykujcie zemste na baby,bo wasz chlop nie wie co robi, a moze nie wiedzial co robi jak pszysiegal wiernosc? ale dlaczego kochanka ma wiedziec co robi ,co za bzdurne wymagania! TRZEBA ZMIENIC FACETOW a nie likwidowac kochanki bo kochanka to jego ofiara to on jest silny co wynika ze statystyki bierze z niej sile zeby wytrzymac z zona,a zona mysli ze tak ja kocha; BO ZAWSZE WRACA:wraca o oswojonej niewolnicy to nie ma nic wspolnego z miloscia do niej , chodzi o jego dobro!;

Gość xxxja pikolexxx
Widzę że kochanica się odezwała :D Jeśli jesteś kochanką to, nie jesteś winna jesteś poprostu glupia. No bo jak można rozkładac nogi przed facetem który jest podły i wykorzystuje żonę i ciebie zarazem też :D Sorry ale to jest poprostu śmieszne :D:D:D

Gość ja nigdy nie obwiniam
winien jest zawsze zdradzający współmałżonek. Kochanka? Nigdy by nią nie została, gdyby mężusiowi, kochanemu, biednemu słoneczku nie chciało się innego tyłka obracać. Wiem, biedny MISIU został zmanipulowany i zaciągnięty do łoża tej osóbki, a on biedak nie wiedział, że wolno mu odmówić.... Gdyby panowie nie chadzali na boki, żywot takich "panienek" byłby przesądzony.

Gość KAŚKA - po tatusiu
"kochanki byly bo facet tak chce,kochanka jest dla niego bo on tak chce" NIE JESTEŚ LEPSZA OD TEJ ZAŚLEPIONEJ ŻONY, BO TEŻ MU TAŃCZYSZ JAK CI ZAGRA "nie likwidowac kochanki bo kochanka to jego ofiara to on jest silny co wynika ze statystyki bierze z niej sile zeby wytrzymac z zona" TO FAKTYCZNIE ŚMIESZNE ZE STRONY KOCHANKI GODZIC SIĘ NA TAKIE TRAKTOWANIE. "JEDNA OD DAWANIA, DRUGA OD GOTOWANIA" JAK MOŻNA PCHAC SIE DO ŁÓŻKA FACETOWI DLA KTÓREGO JESTEŚ TYLKO ZAPCHAJ-DZIURĄ ?? :D NIE LEPIEJ ZNALESC SOBIE NORMALNEGO FACETA BEZ ZOBOWIĄZAŃ?

dodam, że jestem tą zdradzoną żoną, a pretensje mam tylko i wyłącznie do męża , To on powinien być ostoją rodziny, on powinien dawać przykład synom jak powinni żyć. A on co robi? Pod chwilowym popędem przekreśla nasze całe życie. Gdyby chociaż się zakochał - ależ skąd - wystarczył jeden wieczór, odrobina alkoholu i wizja rypanka. On nie chciał, ale ona... nie dla mnie te bzdury!!! Ja też w towarzystwie mogę porozmawiać, pośmiać się z każdym panem, ale nigdy nie zapominam, że mam rodzinę.

Gość iljghls
Kochanki same wchodzą w gówno ( czyt. zdradzajacy facet), a potem lamentują "-Czuję się jak ta druga" "-Dlaczego on nie chce odejsc od żony?" No sorry, ale ja nie moglabym byc kochanką, przez to że wiadomo że z facetem który jest nie szczery, nie przywiązujący do uczuc większej wagi i jest dwulicowy, nie można zbudowac żadnej przyszłości. Mam na myśli kochanki szukające miłości, a nie sportu. Te od sportu to zwykłe k***y ! Same nie macie szacunku do siebie, więc się nie dziwcie że przyciagacie jak magnes "takch" facetów .

Gość iljghls
Oczywiście ja też nie usprawiedliwiam takich facetów, bo tacy to zwykłe świnie są - ale to nie zmienia faktu że przyciągają chętne panie. I rozwiązły mąż i kochanką są po równo winni.

JAK MOŻNA PCHAC SIE DO ŁÓŻKA FACETOWI DLA KTÓREGO JESTEŚ TYLKO ZAPCHAJ-DZIURĄ ?? a skąd kochanka ma wiedzieć, że tylko do tych celów ją używa?

Gość bo takie baby to głupie som
No właśnie, po ch*j On zdradza żonę, a po ch*j Ona mu się pcha do łożka? Winy są równe.

Gość bo takie baby to głupie som
[zgłoś do usunięcia] ja nigdy nie obwiniam JAK MOŻNA PCHAC SIE DO ŁÓŻKA FACETOWI DLA KTÓREGO JESTEŚ TYLKO ZAPCHAJ-DZIURĄ ?? a skąd kochanka ma wiedzieć, że tylko do tych celów ją używa? TYLKO GŁUPIE BABY LECĄ NA CZUŁE SŁÓWKA NIEWIERNYCH ŻONOM FACETÓW. TYMBARDZIEJ ŻE PRZEWAŻNIE TAKI FACET MÓWI ŻE JEGO ŻONA TO ZŁO WCIELONE I JEST Z NIĄ ZE WZGLEDU NA DZIECI ITP... A KOCHANKA DODATKOWO JESZCZE SŁYSZY OD NIEGO JAKA TO ONA PIĘKNA, DOBRA ITP... A POTEM TAKI FACET JEJ MÓWI "WIESZ SKARBIE, NIE MOGĘ ODEJSC OD ŻONY NARAZIE BO DZIECI SĄ " ( BO SRACZKA PIERDACZKA ITP..)

Nie powinnam bronić kochanek, bo taka jedna i mnie zalazła za skórę, ale... Nigdy bym się pewnie o tym nie dowiedziała, gdyby nie fakt, że mój mąż spodziewa się dziecka, i to nie ze mną. Drążąc temat dowiedziałam się co nieco o swoim ukochanym. Nie był mi wierny, z niej się wyśmiewał, mnie wmawiał - podobno tylko raz dał się zmanipulować?! Bzdura, mnie oszukiwał, a kochankę jeszcze bardziej. Po 14 latach małżeństwa poznałam dopiero męża. Tej kobiecie współczuję, tak zwyczajnie współczuję i postaram się jej pomóc. Przy mnie jej powiedział "po co rozkładałaś nogi?" Te słowa pozwoliły mi przejrzeć na oczy... CHAM!

Gość kochanka też człowiek
Dziewczyny, zastanówcie się - czy poznając mężczyznę, kobietę zwyczajny człowiek przedstawia się w jednoznaczny sposób? Czy ktoś mówi jestem Jan Kowalski, żonaty od 7 lat, jestem ojcem 2 synów i 3 córek? Byłoby to wspaniałe, bo od razu wiadomo, że ten człowiek jest zajęty, ma zobowiązania rodzinne. Odpadł by w przedbiegach, nieatrakcyjny ze wzg. na powiązania rodzinne. Ale jaki pan tak się przedstawia? Zazwyczaj, jeżeli już jest zmuszony, przebąkuje, że ma rodzinę, ale z żoną na pieńku bo go nie rozumie, małżeństwo się rozlatuje, on zdołowany tą sytuacją szuka pocieszenia. I zaczyna się romansik...

Gość jasne jak s."
Oczywiście że nie mówią odrazu że mają żonę,dzieci,psa,chomika.... Ale jest 98% "pań" które doskonale wiedzą ze pan ma żonę ... Np.razem pracują,widzą się codziennie"pani" zna żonę tego pana ... "Pani" wie że że pan ma dzieci...i nie przeszkadza jej to . A wręcz przeciwnie.... Winny jest mąż !!!.....ale" pani" też w porządku nie jest.

Gość a dlaczego ma znaczenie
winny maz i winna kochanka - jesli wie , ze facet ma rodzine . Juz tak nie biedolcie ,ze kochanki nie sa winne ,Sa , na rowni . Nawet nie wiecie ile jest kobiet , ktore ida na takie uklady swiadomie , dla sportu , dla zabawy , zeby go zdobyc , bo jej sie podoba i jest np . bogaty czy zeby dopiec zonie i poczuc sie ta lepsza. Moja kolezanka umizgiwala sie do mojego meza , sama byla w zwiazku , ale mezus jej nie odpowiadal . Jakby mogla to by mojemu do lozka wskoczyla . I dobrze wiedziala co robi . Wystarczylo ,zeby facet sie zgodzil. Ja tez moglam zostac kochanka , moglam wejsc w romans z zonatym ( dokl. trzema ) i sama tez zostac kochanka -zdradzajaca- nie zrobilam tego , bo mysle !!!!Nie wszlam w zaden uklad , w zadna gre .

Gość SanSanSan
"i miałam wrazenie ze im sprawia frajde to, że wygrały z jakąś kobietą. Że są lepsze..itp." heh dobre, lepsze bo nie stac ich bylo na wolnego faceta i tylko zajety z bagazem je chcial? jakos zone bylo stac na wolnego faceta, wiec kto moze czuc sie lepiej ? jaki trzeba miec defekt w sobie zeby nie stac bylo wolnej kobiety na wolnego faceta ? tylko daja sie omotac takiemu ktory oszukuje zone i kochanke, a kochanka mysli ze jej akurat bedzie wierny taaa skoro zonie nie byl to kochance bedzie wierny :-D WINE ZA KRYZYS PONOSZA DWIE OSOBY, MAZ I ZONA, WINE ZA ZDRADE PONOSI TEN KTO ZDRADY SIE DOPOSCIL. a kochanka? kiedys przyjdzie i jej rozliczyc sie ze swoim sumieniem, byc moze ten czas nadejdzie dopiero w chwili smierci, ale przyjdzie napewno ale wtedy bedzie juz za pozno...

Gość yyyyyyyyyyyyYYYYY
Moj maz w pracy poznal dziewczyne, zaczeli gadac, ona sie mu zwierzala. Miala dziecko z jakims fagasem, z ktorym sie jej zle ukladalo. Na poczatku bylo ok, ja ja tez poznalam. Ale wkrotce ona zaczela nastawiac meza przeciwko mnie za moimi plecami. Maz powiedzial mi to, zaczal ja ignorowac. Po prostu panienka zaczela leciec na niego. Jak sie potem okazalo, nie tylko na niego. Ona ma nature kokietki, lubi gdy faceci za nia lataja. Uwaza sie za piekna i madra a tak naprawde jest pusta, a z wygladu przecietna. Nie dala za wygrana, dalej zagadywala mojego meza. W koncu jej powiedzial, ze ma sie odczepic. Oczywiscie nie dala za wygrana, zaczela podchodzic do niego z przyzwoitka, zeby mezowi bylo glupio przy kims powiedziec jej cos niemilego. Wiec moj maz wkurzyl sie strzasznie i jej wygarnal, nie wazne ze inni slyszeli. Panienka sobie wstydu narobila. Moj maz ma ja w dupie, bo kocha mnie. Ale zobaczcie jaka ona, mimo to, jest nachalna nadal. Niektore baby takie sa, daza do swojego celu po trupach. Wiec uwazam, ze czasem to wlasnie wina takich lafirynd, ktore w duszy maja, ze facet ma zone, dzieci.

kochanka niegdy nie jest winna ;-))) jesli mowimy o klasycznym trojkacie on - robi na boki;-) to tylko zonki ktore nie potrafia sie przynac do wlasnej porazki (wyboruu partnera zyciowego) tak mowia ;-) dodam ze sama nie lubuje sie w trojkatach ale wiele z bliska widzialam;-) np. w duzych fiormachj - kolesie rwa na maksa a taka zonka siedzi i placze - podczas gdy pol dzialu wie ze koles startowla do osmiu - w koncu z dziewiata mial troche szcescia;-)))))

Gość jajaiJA
yyyyyyy też mam taką znajomą :D straszna jest, ta twoja niema na imie olka? Ta moja znajoma to leci na wszystko co sie rusza, kedyś poznała mojego brata i ojca i przyjaciele brata. to leciała na cała trójke :Dw taki perfridny sposób, mojemu tacie to prawie na kolanach usiadła :D i to przy mojej mamie :D no szok totalny :D do tego przyjaciele brata niewadomo skad znalazła numer domowy i wydzwaniała dzien w dzien ;p no ale tak jak pisze to znajomy, potem ne widzialam jej klka lat, wyszlam za mąż, mama mi mowiła ze ja spotkała w sklepie i jej powiedziała o tym. nastepnego dnia zaprosiła mnie do znajomych na nk i mojego meza tez, chociaz go nie znała, zaczeła pisać do niego co słychac :D dała mu swojego e-maila :D po kilkanascie razy dziennie wchodziła na jego profil :D masakryczna kretynka :D Tylko my po prostu ja olaliśmy :) Nawet zjebki nie dostała, po co nerwy tracić :D pośmialismy se przynajmniej :D