Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy mialby u was szanse facet z zapadnieta klata

Polecane posty

takim dolkiem na klacie - gdy mostek \"idzie\" wewnatrz ciala co sadzicie o takim kolesiu i jaka byla by wasz reakcja

Gość przeurocza blądynka
gdyby miał firme to i moglby miec zapadlego penisa

Gość tatkie jest moje zdanie
kazdy moj chlopak taka mial, bo to jest orzypadlosc chudych facetow raczej, a tacy wlasnie mi sie podobaja ;) pozdrawiam

Gość nie kaman
wspolczuje Ci i nie rozumiem Twoich rodziców i lekarza pediatry ;/ co oni robili w okresie twojego dorastania ze tego nie zauwazyli ??? Mozna bylo to operowac ... z reszta teraz tez mozna ale blizna bedzie ogromna ;/ Moze sprobuj cwiczen : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=zapadnieta+klata&lr=

Slyszalam kiedys ze jest to efekt nieleczonej w dziecinstwie krzywicy.Ja natomiast mam lekko wystajace lewe zebro.Jak stoje to tego nie widac.Gorzej jak leze :(

Slyszalam kiedys ze jest to efekt nieleczonej w dziecinstwie krzywicy.Ja natomiast mam lekko wystajace lewe zebro.Jak stoje to tego nie widac.Gorzej jak leze :(

Gość kciukiem
aco za problem. moj jest szczuplutki ma kapeczke naprawde kapeczke brzusia, chya zwe pocwiczy kilka dni, ma zapadniety mostek, jest w ogole niewycwiczony(ogolnie nie widac chyba ze sie napnie bo pracuje na budowiea to pomaga miesniom) i jest idealem, dla mnie, kaloryfer na brzuchu faceta wg mnie odpada;/ i bary jak rama ratusza;/

ja mam to od urodzenia, w dziecinstwie zalecano mi cwiczenia, lekarzy prognozowali ze zebra beda mi wrastac w pluca, na szczescie sie mylili

NOBODY IS PERFECT pamiętaj o tym Żabi Kruku i nie łam się. Ważne co masz w głowie. Liczy sie też ogólna sprawność, nie musisz aż tak jak Stalone poświęcać się dla ciała, ale zadbaj o kondycję. Jest bardzo wiele cech, które stanowią o osobowości faceta i tylko na pierwszy rzut oka ważny jest wygląd ale wyłącznie po nim nikt myślący nie ocenia człowieka. Sposób bycia, charakter i inne cechy są dużo ważniejsze. Pływasz, czy może uprawiasz jakiś inny sport lub ćwiczenia? Zyczę zdrowia i optymizmu. Kobiet jest więcej niż mężczyzn więc równiez statystyka Ci sprzyja!

NOBODY IS PERFECT pamiętaj o tym Żabi Kruku i nie łam się. Ważne co masz w głowie. Liczy sie też ogólna sprawność, nie musisz aż tak jak Stalone poświęcać się dla ciała, ale zadbaj o kondycję. Jest bardzo wiele cech, które stanowią o osobowości faceta i tylko na pierwszy rzut oka ważny jest wygląd ale wyłącznie po nim nikt myślący nie ocenia człowieka. Sposób bycia, charakter i inne cechy są dużo ważniejsze. Pływasz, czy może uprawiasz jakiś inny sport lub ćwiczenia? Zyczę zdrowia i optymizmu. Kobiet jest więcej niż mężczyzn więc równiez statystyka Ci sprzyja!