Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nowa forumowiczka z poznania

PROSZE WAS KOCHANE OCENCIE CZY MAM DOBRE WYMIARY ?BARDZO PROSZE!

Polecane posty

Mam 26 lat mAM 170 CM wzrostu i wa偶e 53 kg. oto me wymiary dok艂adne mierzone metrem krawieckim: biust bez stanika :95 cm talia :73 biodra mierzone na pocz膮tku kosci uda czyli najszersze miejsce :94cm udo pod samym posladkiem 53 cm srodek uda :48cm kolano 37 cm i m贸j odwieczny problem najgorszy czyli chude strasznie ramiona w polowie ramienia mam tylko 26cm a kolo samej pachy najszersze 29 cm mierzone z podniesion膮 r臋k膮 w g贸rze rzecz jasna :( co powiecie?tylko nie oceniajcie mych ramion bo wiem ,偶e s膮 za chude na m贸j wzrost i wiek:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moje zdanieeeeeeeeeeeeee
szkapa z ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DiaNNA
troche za duzo w talii moim zdaniem, ale ogolnie chyba jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woow67
26 lat i taka chuda?jak ty to robisz kobieto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popracuj nad brzuchem
reszta chyba ok, choc takie podawanie na sucho nic nie daje ...najlepszy sposob to lustro albo szczera kolezanka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja ulubiona anorektyczko
my艣l臋, 偶e pozostaje ci po艂o偶y膰 si臋 i umrze膰 - jak mo偶na mie膰 jedyne 94 w biodrach, ach i och, podejrzewam, 偶e nosisz rozmiar zaledwie 40! Utyj koniecznie, przy twoim wzro艣cie idealna b臋dzie waga 72 kg, wymiary 105-83-111. A na powa偶nie - by艂am szczuplejsza od ciebie kiedy zacz臋艂am si臋 odchudza膰 wi臋c czarno widz臋 twoj膮 figur臋.

Udost臋pnij ten post

nie kpij ze mnie dobrze? czytalam to forum i znalaz艂am w wyszukiwarce podobne w膮tki jak m贸j wi臋c nie tylko ja mam problemy z tym ze jestem za chuda. Wiele w膮tk贸w bylo takich ,偶e nawet wymiary podobne i wzrost i te偶 pisa艂y dziewczyny ze s膮 takie chude wi臋c nie jest to m贸j wyimaginowany problem . Ja mam to w dupie ,ze chuda jestem ale nie moge nawet w pracy czu膰 sie dobrze bo kiedy wyci膮gam kanapke na sniadanie klezanki z pracy patrz膮 na mie jak na kretynke i mowi膮 ze myslaly ze ja nic nie jem taka szkapa ze mnie..uwage ze jestem szkapa zwraca mi KA呕DY. GDYBYM BYLA ZGRABNA TO BY MI M脫WILI O TYM CHYBA LUDZIE NO NIE?

Udost臋pnij ten post

pozatym nie nosze romiaru 40 bo jest o wiele na mnie za du偶y. nawet dzinsy nosze tylko rozmiar 29 wi臋c zastan贸w sie co piszesz!!!!!mam 26 lat wiec pasowalo by bym utyla bo chce zajsc w ci膮ze ..mo偶e ty zaczelas sie odchudza膰 z takich wymiar贸w bo jeste艣 anorektyczk膮 i tyle.zreszta tylko anorektyczna psychika jest w stanie napisac ze jestem gruba//

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 40 jest za duze na ciebie
??? jakos nie wierze. moja mam w wieku 44 lat po urodzeniu 3 dzieci ma w talii 69 a w biodrach 90 i nosi rozmiar 38. wiec ty na pewno musisz nosic wiekszy

Udost臋pnij ten post

A CZEMU SIEM DZIWISZ ZE 40 ZA DU呕E ? JESTEM BNARDZO DROBNEJ KOSCI I WOG脫LE JESTEM DROBIUTE艃KA CHO膯 WYSOKA..BIODRA MAM W膭SKIE I MA艁膭 PUPE ..JAK WI臉C MOGE MIESCIC SIE W 40..MAM TAKIE JEDNE spodnie eleganckie czarne w biale paski w komplecie z g贸ra ..i napisane tam jest 38 na nich a mi wisz膮 jak pieron na dupie i nogach ..jak worek:(

Udost臋pnij ten post

Nie wiem czemu podniecasz si臋 rozmiarem 29 czy to nie jest w艂a艣nie 38-40? Prosi艂a艣 o ocen臋 wi臋c m贸wi臋 - liczbowo absolutnie nie wygl膮dasz na chudzin臋, jeste艣 te偶 stanowczo za szeroka w talii. Wybacz, mo偶e mam zbyt wyg贸rowane wymagania ale 73 w talii, 94 w biodrach to jak na m贸j gust za du偶e wymiary.

Udost臋pnij ten post

A呕 Z TEGO WSZYSTKIEGO JAK PRZYJDE Z PRACY ZROBIE FOTY MEJ FIGURY TO SIE ZDZIWICIE ../JUTRO POSTARAM SIE ZAMIESCIC TU ..29 ROZMIAR DZINS脫W TO JEST BARDZO MALY ROZMIAR Z TEGO CO MI MOWIONO W SKLEPIE .OT CO!

Udost臋pnij ten post

Zr贸b ;) to ciekawie Ci m贸wiono, zawsze mi si臋 zdawa艂o, 偶e ma艂e rozmiary to poni偶ej 27.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MODERN ART
"...uwage ze jestem szkapa zwraca mi KA呕DY. GDYBYM BYLA ZGRABNA TO BY MI M脫WILI O TYM CHYBA LUDZIE NO NIE? " NO CHYBA NIE ! NIENAPEWNO MOWIA LUDZIE COS BEZINTERESOWNIE A POZATYM ZE NIE MOWIA TOBIE KONIECZNIE JAKIEJS PRAWDY OBIEKTYWNEJ ALBO JEDYNEJ TO MOZE PO COS TO WLASNIE MOWIA . MOZE SA GRUBASAMI I BRONIA SIEBIE ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej laski laski
29 to faktycznie ma艂y rozmiar. Pracuje w sklepie to wiem !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cacy cacy
Dobra to teraz kolej na mnie :P ocenicie tez moje ?? :D jestem ciekawa jak mnie pojedziecie :P 161 cm wzrostu 45 kg talia 67 biodra 85 biust 84 udo po podsladkiem 46 srodek uda 42 lydka 33 wiek 18 niezle co? :O wiem ze jestem chuuda ale coz zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 YAAGGIE
ej laski laski 29 to faktycznie ma艂y rozmiar. Pracuje w sklepie to wiem !!!! TO WIESZ JAKI TO JEST ROZMIAR 84-85 CM W BIODRACH ALE NIE WIECEJ, PRZY OK.45 CM W UDZIE. ROZMIAR SPODNI ZEBY NIE SPADALY BIODROWKI ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cacy cacy
YAAGGIE ja tyle mam i nosze rozmiar 25 albo 32-34 (zalezy jaka numeracja jest)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cacy cacy
YAAGGIE ja tyle mam i nosze rozmiar 25 albo 32-34 (zalezy jaka numeracja jest)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 YAAGGIE
DO -- Cacy cacy ja jestem podobna w wymiarach tylko w talii ok. mniej niz 60 i 165 cm. jaki kupujesz rozmiar spodni ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 YAAGGIE
o dzieki ci ze napisalas mi rozmiar !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cacy cacy
a ty jaki kupujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czekoladka66
Ja nie rozumiem troszke tych twoich wymiarow,chyba cos sciemniasz... Mam idenatyczne wymiary jak Ty tylko w biodrach 98,a waze 70 kg....nie rozumiem tu czegos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czekoladka66
a pozatym rozmiar 29 to dosc duzy rozmiar podam podzial rozmiarow: 34 inaczej xs 36 inaczej s 38 czyli m (medium!!!) 40 L (large!!!) 42 xl (EXTRA LARGE) wiec niktmi nie wmowi ze rozmiar spodni 29 czyli zblizone do L jest malym rozmiarem bo L to large czyli duzy!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka.trinka
jesli masz obawy, ze jeste艣 za chuda, to je rozwiej臋 : nie jestes za chuda; nie jestes nawet chuda - jestes normalna, w sam raz, dos膰 szczup艂a

Udost臋pnij ten post

katrinka - ta dziewczyna ju偶 z p贸艂 roku wypisuje tu te swoje wymiary i marudzi, ze podejrzewaj膮 j膮 o anoreksj臋 - to chyba faktycznie jakie艣 zaburzenia psychiczne, ale nie zwi膮zane z wag膮.. ;) Autorko-chudzino - GDZIE TA FOTKA???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka.trinka
hehe ;) m贸wi膰, ze przy tych wymiarach jest za tega to na pewno przesada, ale je艣li przy wzroscie 170 cm ma 53 kilo (niska waga), a do tego wcale nie bardzo ma艂o cm w talii, biodrach i cyckach, to znaczy, ze ma ma艂o mi臋艣ni, cienkie kosci, a to, co tworzy te wymiary wy偶sze niz by sugerowa艂a waga - to sade艂ko

Udost臋pnij ten post

zawsze wymiary podaje te same, raz to jest ona, raz jej kole偶anka, raz jej lekarz powiedzia艂 偶e w ci膮偶e nie zajdzie jak ja zwa偶y艂 w gabinecie, mn贸stwo pomys艂贸w mia艂a na te g艂upie topiki - musi by膰 jaka艣 nie halo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czekoladka66
Ta dziewczyna chyba rzeczywiscie ma jakis problem ze soba.Ja sadze ze chciala sie tu dowartosciowac,czyli zebysmy mowily jaka to ona chuda i w ogole.Ta dziewczyna jest w sam raz ma ladna apetyczna figurke tak sobie ja wyobrazam.Jak juz wspominalam mam praiwe identyczne wymary jak ona,ale waze 70 kg przy wzroscie 175.

Udost臋pnij ten post