Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa forumowiczka z poznania

PROSZE WAS KOCHANE OCENCIE CZY MAM DOBRE WYMIARY ?BARDZO PROSZE!

Polecane posty

Mam 26 lat mAM 170 CM wzrostu i waże 53 kg. oto me wymiary dokładne mierzone metrem krawieckim: biust bez stanika :95 cm talia :73 biodra mierzone na początku kosci uda czyli najszersze miejsce :94cm udo pod samym posladkiem 53 cm srodek uda :48cm kolano 37 cm i mój odwieczny problem najgorszy czyli chude strasznie ramiona w polowie ramienia mam tylko 26cm a kolo samej pachy najszersze 29 cm mierzone z podniesioną ręką w górze rzecz jasna :( co powiecie?tylko nie oceniajcie mych ramion bo wiem ,że są za chude na mój wzrost i wiek:(

Gość moje zdanieeeeeeeeeeeeee
szkapa z ciebie.

Gość DiaNNA
troche za duzo w talii moim zdaniem, ale ogolnie chyba jest ok

Gość woow67
26 lat i taka chuda?jak ty to robisz kobieto

Gość popracuj nad brzuchem
reszta chyba ok, choc takie podawanie na sucho nic nie daje ...najlepszy sposob to lustro albo szczera kolezanka :)

Gość moja ulubiona anorektyczko
myślę, że pozostaje ci położyć się i umrzeć - jak można mieć jedyne 94 w biodrach, ach i och, podejrzewam, że nosisz rozmiar zaledwie 40! Utyj koniecznie, przy twoim wzroście idealna będzie waga 72 kg, wymiary 105-83-111. A na poważnie - byłam szczuplejsza od ciebie kiedy zaczęłam się odchudzać więc czarno widzę twoją figurę.

nie kpij ze mnie dobrze? czytalam to forum i znalazłam w wyszukiwarce podobne wątki jak mój więc nie tylko ja mam problemy z tym ze jestem za chuda. Wiele wątków bylo takich ,że nawet wymiary podobne i wzrost i też pisały dziewczyny ze są takie chude więc nie jest to mój wyimaginowany problem . Ja mam to w dupie ,ze chuda jestem ale nie moge nawet w pracy czuć sie dobrze bo kiedy wyciągam kanapke na sniadanie klezanki z pracy patrzą na mie jak na kretynke i mowią ze myslaly ze ja nic nie jem taka szkapa ze mnie..uwage ze jestem szkapa zwraca mi KAŻDY. GDYBYM BYLA ZGRABNA TO BY MI MÓWILI O TYM CHYBA LUDZIE NO NIE?

pozatym nie nosze romiaru 40 bo jest o wiele na mnie za duży. nawet dzinsy nosze tylko rozmiar 29 więc zastanów sie co piszesz!!!!!mam 26 lat wiec pasowalo by bym utyla bo chce zajsc w ciąze ..może ty zaczelas sie odchudzać z takich wymiarów bo jesteś anorektyczką i tyle.zreszta tylko anorektyczna psychika jest w stanie napisac ze jestem gruba//

Gość 40 jest za duze na ciebie
??? jakos nie wierze. moja mam w wieku 44 lat po urodzeniu 3 dzieci ma w talii 69 a w biodrach 90 i nosi rozmiar 38. wiec ty na pewno musisz nosic wiekszy

A CZEMU SIEM DZIWISZ ZE 40 ZA DUŻE ? JESTEM BNARDZO DROBNEJ KOSCI I WOGÓLE JESTEM DROBIUTEŃKA CHOĆ WYSOKA..BIODRA MAM WĄSKIE I MAŁĄ PUPE ..JAK WIĘC MOGE MIESCIC SIE W 40..MAM TAKIE JEDNE spodnie eleganckie czarne w biale paski w komplecie z góra ..i napisane tam jest 38 na nich a mi wiszą jak pieron na dupie i nogach ..jak worek:(

Nie wiem czemu podniecasz się rozmiarem 29 czy to nie jest właśnie 38-40? Prosiłaś o ocenę więc mówię - liczbowo absolutnie nie wyglądasz na chudzinę, jesteś też stanowczo za szeroka w talii. Wybacz, może mam zbyt wygórowane wymagania ale 73 w talii, 94 w biodrach to jak na mój gust za duże wymiary.

AŻ Z TEGO WSZYSTKIEGO JAK PRZYJDE Z PRACY ZROBIE FOTY MEJ FIGURY TO SIE ZDZIWICIE ../JUTRO POSTARAM SIE ZAMIESCIC TU ..29 ROZMIAR DZINSÓW TO JEST BARDZO MALY ROZMIAR Z TEGO CO MI MOWIONO W SKLEPIE .OT CO!

Zrób ;) to ciekawie Ci mówiono, zawsze mi się zdawało, że małe rozmiary to poniżej 27.

Gość MODERN ART
"...uwage ze jestem szkapa zwraca mi KAŻDY. GDYBYM BYLA ZGRABNA TO BY MI MÓWILI O TYM CHYBA LUDZIE NO NIE? " NO CHYBA NIE ! NIENAPEWNO MOWIA LUDZIE COS BEZINTERESOWNIE A POZATYM ZE NIE MOWIA TOBIE KONIECZNIE JAKIEJS PRAWDY OBIEKTYWNEJ ALBO JEDYNEJ TO MOZE PO COS TO WLASNIE MOWIA . MOZE SA GRUBASAMI I BRONIA SIEBIE ..

Gość ej laski laski
29 to faktycznie mały rozmiar. Pracuje w sklepie to wiem !!!!

Gość Cacy cacy
Dobra to teraz kolej na mnie :P ocenicie tez moje ?? :D jestem ciekawa jak mnie pojedziecie :P 161 cm wzrostu 45 kg talia 67 biodra 85 biust 84 udo po podsladkiem 46 srodek uda 42 lydka 33 wiek 18 niezle co? :O wiem ze jestem chuuda ale coz zrobic

Gość YAAGGIE
ej laski laski 29 to faktycznie mały rozmiar. Pracuje w sklepie to wiem !!!! TO WIESZ JAKI TO JEST ROZMIAR 84-85 CM W BIODRACH ALE NIE WIECEJ, PRZY OK.45 CM W UDZIE. ROZMIAR SPODNI ZEBY NIE SPADALY BIODROWKI ?

Gość Cacy cacy
YAAGGIE ja tyle mam i nosze rozmiar 25 albo 32-34 (zalezy jaka numeracja jest)

Gość Cacy cacy
YAAGGIE ja tyle mam i nosze rozmiar 25 albo 32-34 (zalezy jaka numeracja jest)

Gość YAAGGIE
DO -- Cacy cacy ja jestem podobna w wymiarach tylko w talii ok. mniej niz 60 i 165 cm. jaki kupujesz rozmiar spodni ?

Gość YAAGGIE
o dzieki ci ze napisalas mi rozmiar !

Gość Cacy cacy
a ty jaki kupujesz?

Gość Czekoladka66
Ja nie rozumiem troszke tych twoich wymiarow,chyba cos sciemniasz... Mam idenatyczne wymiary jak Ty tylko w biodrach 98,a waze 70 kg....nie rozumiem tu czegos

Gość Czekoladka66
a pozatym rozmiar 29 to dosc duzy rozmiar podam podzial rozmiarow: 34 inaczej xs 36 inaczej s 38 czyli m (medium!!!) 40 L (large!!!) 42 xl (EXTRA LARGE) wiec niktmi nie wmowi ze rozmiar spodni 29 czyli zblizone do L jest malym rozmiarem bo L to large czyli duzy!!!!

Gość ka.trinka
jesli masz obawy, ze jesteś za chuda, to je rozwieję : nie jestes za chuda; nie jestes nawet chuda - jestes normalna, w sam raz, dosć szczupła

katrinka - ta dziewczyna już z pół roku wypisuje tu te swoje wymiary i marudzi, ze podejrzewają ją o anoreksję - to chyba faktycznie jakieś zaburzenia psychiczne, ale nie związane z wagą.. ;) Autorko-chudzino - GDZIE TA FOTKA???????

Gość ka.trinka
hehe ;) mówić, ze przy tych wymiarach jest za tega to na pewno przesada, ale jeśli przy wzroscie 170 cm ma 53 kilo (niska waga), a do tego wcale nie bardzo mało cm w talii, biodrach i cyckach, to znaczy, ze ma mało mięśni, cienkie kosci, a to, co tworzy te wymiary wyższe niz by sugerowała waga - to sadełko

zawsze wymiary podaje te same, raz to jest ona, raz jej koleżanka, raz jej lekarz powiedział że w ciąże nie zajdzie jak ja zważył w gabinecie, mnóstwo pomysłów miała na te głupie topiki - musi być jakaś nie halo :P

Gość Czekoladka66
Ta dziewczyna chyba rzeczywiscie ma jakis problem ze soba.Ja sadze ze chciala sie tu dowartosciowac,czyli zebysmy mowily jaka to ona chuda i w ogole.Ta dziewczyna jest w sam raz ma ladna apetyczna figurke tak sobie ja wyobrazam.Jak juz wspominalam mam praiwe identyczne wymary jak ona,ale waze 70 kg przy wzroscie 175.