Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza 1111

juz nie biore

Polecane posty

Gość luiza 1111

brałam tabletki (regulon) od marca 2006 roku , ale teraz postanowilam przestac, nie biore od ostatniego okresu i tu mam problem poniewaz okres spoznia mi sie tydzien , tzn w ostatnia srode pojawila sie kropka krwi i to wszysko dalej nic, nie mam tez zadnych objawow ze okres sie pojawi, czy mozliwe jest ze jestem w ciazy?? czy to moze poprostu tak sie dzieje po odstawieniu tabletek? pomóżcie

Gość nie wiem jak się nazwaćć
masz po prostu rozregulowany cykl. jeśli nie będzie się pojawiała miesiączka to idź do gina.

Gość luiza 1111
no wlasnie o to mi codzilo :) tabletki bralam 2 lata, w sumie odkad nie biore tabletek zawsze uwazalismy, albo prezerwatywa, albo konczyl na zewnatrz, ale dziwi mnie to ze nie mam okresu , czyli to normane ze po odstawieniu sie nie pojawia krwawienie?

Gość luiza 1111
no i zapomnialam dodac ze ostatnio jestem strasznie senna i strasznie bola mnie piersi

no jak cie bola piersie, to pewnie niedlugo dostaniesz. ;] cykl zapewne sie wydluzy, o ile bralas tabletki regularnie, zadnej nie zapomnialas/nie wydalilas razem z biegunka/nie zwymiotowalas jej. ;]