Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość divinePerson

To dla Was Kobietki, Kobiety, Dziewczyny i Dziewczynki

Polecane posty

Gość divinePerson

Jaka bys nie była...piekna, brzydka, chuda, gruba, zgrabna, szczęsliwa czy nieszczęśliwa... Każda Kobieto, która to przeczytasz znajdź miejsce w sercu i pamieci dla tych słów i dąż dzielnie przez zycie z uniesiona głową:) \" Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn. Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości. Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce się jej płakać, płacze gdy się cieszy i śmieje się gdy się boi. Jej miłość jest niekontrolowana. Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta\"

"często zapomina ile jest warta" z tym to sie zgodze, bo az zal mi nieraz tych wszystkich, co to uwazaja, ze nie zasluguja na nic wiecej niz sprzatanie skarpet po oblesnym facecie z opona albo jeszcze lepiej, niektore z nich uwazaja, ze ich jedynym powolaniem w zyciu jest rodzenie i wychowywanie dzieci. ale 'jak se poscielesz, tak sie wyspisz'.

No całkowita prawda :) My kobiety po prostu wszystko przeżywamy mocno. Nie kryjemy ani tłumimy uczuć ;) A że często się nie cenimy... Nikt nie jest doskonały... Mężczyźni- doceńcie nas i szanujcie :)

Gość gold shine
Piękne słowa :)

Zgadzam się z tym 😘.Mam tylko jedno\'\'ale\'\'--dopóki nie zaczniemy się same szanować i doceniać nie mozemy liczyć i wymagać tego od faceta.Okrutne ale prawdziwe🌻

Gość takie tam duperele...
Też się wzruszyłam...Ale z mojej obserwacji wynika, że faceci nie lubią dowartościowanych i pewnych siebie kobiet. Powodzenie za to mają życiowe niedojdy, słabeuszki, płaczki i mimozy. Czasami chciałabym taka byc ;)

Gość Like Silk
Ja to już nie wiem kogo oni lubią, a kogo nie:) To jest zagadka, i chyba nie mozna uogólniac, to jest bardzo indywidualna kwestia.

Gość Like Silk
Co nie zmienia faktu, ze cenić się trzeba i swoja wartość znać!! :) :)