Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Czy wypada isc w tym na wesele?

Polecane posty

Gość fgew
pierwsza jest dla kurwiszcza, a druga bezgustowna

Gość na wesele
nie wypada isc w bieli ...

Ta pierwsza za bardzo \"odważna\" a ta druga to jak już to tylko ta ciemna, bo biała jest podobna do sukni ślubnej..

Gość Sandra25
Pamiętaj, że przyjęcie weselne to czas młodej pary i to oni mają się rzucać w oczy - ta pierwsza moim zdaniem odpada ze względu na odkryty niemal biust więc mężczyźni będą się gapić na ciebie a nie na pannę młodą, ta druga to sukienka ślubna a przecież ty wówczas nie bierzesz ślubu prawda?

Gość polkiwtajakk
1 - chyba żartujesz. 2 - zwykła taka...

Gość djgligjdf
Pierwsza tylko dla blachar, druga taka sobie - za ta cenę można cos lepszego :/ Wiosne mamy, więc może cos kolorowego, a nie taka kreacja dla podstarzałych matron

dziubalik Tez mysle ze ta pierwsza jest za odwazna.jesli chodzi o ta druga to bardzo mi sie podoba tylko wlasnie ona jest cos na ksztalt sukni slubnej :( Nie wiem co mam na siebie wlozyc :(

Gość Ptysia Pysia
ta pierwsza kiecka jest dla kurwiszona ta druga śliczna, ale nie biała, biel zarezerwowana dla panny młodej

Gość uleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pierwsza beznadziejna, chyba, ze jestes zdesperowana i chcesz koniecznie zwrocic na siebie uwage strasznie dziwkarska ;) druga bez rewelacji nie wybieraj tylko bialego koloru! z reszta, w tym dniu najpiekniej ma wygladac panna mloda,a nie Ty ;)

Gość Ptysia Pysia
też niedługo idę na wesele, w maju, w sukience z Orsay'a, jak znajdę na necie linka to wkleję

Gość Pannica80
Moim zdaniem obie byly modne jakies 4 lata temu. Teraz juz sie nie nosi takich kiecek. Znajdz cos do kolan, lekko rozkloszowana z wysokim stanem. I zakladanie bieli na slub jest powaznym nietaktem.

Pierwsza to raczej nie na te okazję:O Co do drugiej to wypowiedziały sie juz poprzedniczki - biel jest zarezerwowana dla Panny Młodej.

Gość Queen Lilith
pierwsza nie na slub. W sumie nie wiem na co-do BMW jakiegos dresa:) a druga raczej dla panny mlodej

wcale biel nie jest zarezerwowana dla panny mlodej, ja bylam swiadkowa i rowiez mialam biala, a dziewczynka ktora szla w kosciele z kwiatkami przed panna mloda tez miala biala i wszystko cudownie wygladalo:P

pierwsza jest beznadziejna druga w kolorze gorzkiej czekolady cudna

Gość fweSSS
sukienki typa tej drugiej widac setki na kazdych studniowkach, na kazdych weselach i na kazdych balach sylwestrowych, podobne kroje, te same materialy....tragedia. wszyskie baby wygladaja tak samo w pierwszej mozna sie udac do pracy pod latarnie