Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El Mariachi

Przyjaźń damsko męska

Polecane posty

Dziewczyna ma przyjaciela - chłopaka. Znaczy to, że on czuje do niej coś więcej i dlatego spędza z nią dużo czasu. Ona natomiast widzi w nim wyłącznie przyjaciela. Mówi mu z resztą często, że jest świetnym facetem, ale \"w tej roli\" go nie widzi. To tak, jakby facet przyszedł na rozmowę kwalifikacyjną do firmy i usłyszał: \"Ma pan fantastyczne referencje, odpowiednie kwalifikacje, ale nie mamy zamiaru pana przyjmować. Będziemy jednak wykorzystywać pana kwalifikacje do porównywania z innymi kandydatami. Przyjmiemy kogokolwiek, o możliwie najniższych kwalifikacjach, może nawet alkoholika. Jeśli z nim się nie uda, weźmiemy kogoś innego, ale nie pana. W rzeczy samej nigdy pana nie zatrudnimy, ale będziemy do pana od czasu do czasu dzwonić, żeby pożalić się na tych, których zatrudniliśmy. 🖐️

Gość porsche 011
to sie z nia nie przyjazn powiedz zeby spadala a wyplakac moze sie do misia

Gość fajne porównanie
;)

Gość tgggggga
fajnie napisane, ale trochę to tak jest

Gość jjjjhk
kurna...nie ma takiej..TAKA PRZYJAZń NIE ISTNIEJE

Gość zmanierowana krytykantka
super!!! trafne . swietnie pan pisze. nie bede juz czytac tego topiku ale od czasu do czasu wpadne napisac jakie inne sa beznadziejnie nudne

Gość nasturcja majowa
nie ma chemi po prostu :) tez mam kolegów przyjaciół ale nigdy nie pomyslałam o nich jak o potencjalnych facetach bo nie maja tego czegos.... natomiast kumplami sa wspaniałymi :)

Gość tgggggga
własnie nie ma czegoś takiego, jak taka przyjaźń sama doświadczyłam-mój przyjaciel się we mnie zakochał, a potem cierpiał...było mi bardzo niezręcznie...

Gość Queen Lilith
ja mam tak.. przyjaznie sie z bylym chlopakiem, prawie rok temu sie rozstalismy. Mam chlopaka i czuje ze cos nie gra.. X. zajmuje jego miejsce w moim sercu. Wczesniej popelnilismy pare bledów ale tak naprawde nie poznalismy sie zbyt dobrze. Teraz wiemy o sobie o wiele wiecej i tak to sie toczy...nie wiem co bedzie. Chce byc szczesliwa. Niech zyje hedonizm!

Gość Queen Lilith
przyjazn damsko meska nie istnieje

Gość 3423443423
:o

\'\'Dziewczyna ma przyjaciela - chłopaka. Znaczy to, że on czuje do niej coś więcej i dlatego spędza z nią dużo czasu. Ona natomiast widzi w nim wyłącznie przyjaciela. Mówi mu z resztą często, że jest świetnym facetem, ale \"w tej roli\" go nie widzi.\'\' W tym przypadku to nie jest przyjaźń,bo facet tylko UDAJE przyjaciela,bo czuje coś do tej kobiety.Wiec niech nie ma pretensji ze jest nie brany pod uwage.

Gość olivka99
nie ma czegos takiego jak przyjaźń damsko męska :(

Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń pomiędzy facetem, a kobietą :o Mogą być dobre relacje koleżeńskie, ale jak ktoś mówi o przyjaźni, to sory gregory, ale zasadniczo jest ona wykluczona. Zazwyczaj przynajmniej jedna strona oczekuje czegoś więcej :o Lub po prostu czuje coś więcej niż tylko sympatię czy przyjacielską życzliwość 🖐️ \"Ktoś kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był\" 🖐️