Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

podoba Wam się ta sukienka?

Polecane posty

Gość hem hem
tak troche myszka miki:(

Paskudna z tajladndii wiec nie mozna sie spodziewac niczego dobrego na tej modelce akurat jest za duzo widac ze kiepski material i wykonanie NIE NIE NIE NIE

Gość asdas
okropieństwo. Jak tandetna sukienka biednej pokojówki. brrr. w życiu nie założyłabym czegośt akiego

Gość ze dwa numery za duża
na tę modelkę..

Gość encorie
Ja odradzam! Kupiłam już raz taką słodką sukienusię z allegro, która na zdjęciach (właśnie na takiej słodziutkiej Japoneczce) wyglądała tak, że nie mogłam oderwać oczu. Kiedy dostałam paczkę, już przy otwieraniu okazało się że wypadł jeden guzik. Potem przy przymierzaniu odpadł nestępny:/ Sukienka była z tandetnego materiału (jak dywan), sztywna, brzydka, za duża (niezgodna z rozmiarami podanymi w allegro). I w ogóle do tego jak wyglądała na zdjęciach było jej bardzo daleko. A zamiast "uroczych bufek" miała po prostu za szerokie rękawy!

zamowilam dwie sukienki od tego pana z pierwszego linku, kazda mie wyniosla po 50zl., bo koszt przysylko wynosi 15 zl. od kazdej sztuki...nie ma tak ze placisz raz za przysylke, sukienki ma ladne, ale material taki przescieradlowy...I ciezko rozprasowac bo paczki sa wielkosci dwoch dloni, wiec wyobrazcie sobie jak ta sukienka jest niemilosiernie zgnieciona