Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaŁaMaNa =-

MOLESTOWANIE??!! PROSZĘ O POMOC!!!

Polecane posty

Gość ZaŁaMaNa =-

No temat nieciekawy... Więc tak: razem ze mną, do klasy uczęszcza pewien chłopak. Najpierw wszystko było OK, ale teraz jest strasznie zboczony! Jak się przebieramy na W-F podgląda nas, jak przechodzi obok jakiejkolwiek dziewczyny, to albo ją klepie w tyłek, to zaś dotknie w intymne miejsce, innym razem obejmie (ale to nie tak miło czy coś, po prostu- nie wiem jak to napisać!) Może przesadzam z tym molestowaniem, ale to jest straszne! Robi jeszcze dużo innych rzeczy! Kiedyś jak moje kumpelka spała u jego siostry, to w nocy przyszedł i jakimś cudem jego łapa znalazła się pod koszulą nocną kumpelki! Ze mną chciał sie kiedyś całować, a kiedy stanowczo odmówiłam dobierał się do mnie! Ani prośba, ani groźba nie działa! Pomóżcie! Co zrobić? Rozmawiałam z psychologiem, ale on nic nie zrobił! Rozmawiałam z nauczycielką i też nic! Pomóżcie! Co zrobić?

Gość nkhsouiyv
powiedz rodzicom niech interweniuja u dyrekcji ,kuratorium i na policji napewno pomorze :) jezeli nie chcesz z nimi o tymrozmawiac idz sama na policje tam popros o jakas policjantke sa takie wyznaczone do rozmow o molestowaniu i gwałcie :)

Gość nkhsouiyv
pomoże :)

Gość ZaŁaMaNa =-
Nie no może nie na policję... nie chciałabym spieprzyć chłopakowi życia! A poza tym jakoś sobie tego nie wyobrażam... może jakiś inny sposób???

Gość ZaŁaMaNa =-
No bronię się, krzyczę, nawet czasami przeklinam :/ Ale nic nie daje! On jest silny, najsilniejszy z klasy i nie mam z nim szans! A rodzicom boję się powiedzieć :/

Gość ZaŁaMaNa =-
No nieźle mnie zjechałaś, ale tak. Szanuję siebie, ale jak to mam powiedzieć? Co? Mam podejść i powiedzieć: ,,Cześć chciałam wam powiedzieć, że mnie i moje kumpelki molestuje kolega z klasy'' ???????

Gość powiedz mu
jak cię bedzie napastował ze albo przestanie albo w tej chwili idziesz do dyrektorki zeby zadzwonić na policje a rodzicom mówisz tak: mamo mam problem, musisz mi pomóc. U nas w klasie jest taki kolega który (tu mówisz co robił) pomóż mi, idź do dyrektorki, porozmawiaj z nią jeśli będzie trzeba zadzwon na policje KPW?

Gość ZaŁaMaNa =-
Ok, dzięki za pomoc, ale niestety z mamą nie mogę o wszystkim rozmawiać :/ I wątpię, żeby coś z tego było... A mu już nie raz groziłam i nic!

Gość SAE
Spotkalam się z podobną sytuacją i można powiedzieć, że rodzina się domyślała ale NIC nie zrobiła!! Pamiętaj, że możesz liczyć TYLKO NA SIEBIE!!! Staraj sie nie przebywać NIGDY z nim sam na sam. Gdy on jest kręć się obok jakieś zaufanej starszej osoby, tak, żeby on się bał coś zrobić!

Gość zainteresuj/cie sprawą jakąś
lokalną gazetę. Molestator grasuje a ciałped nie reaguje - toż to gotowy materiał na chwytliwy artykuł np. w dzielnicowych mediach (uwierz, były dziennikarz Ci to mówi :) )

Gość ZaŁaMaNa =-
Staram się nie być z nim sam na sam, chodzę wszędzie z przyjaciółką, a jeśli jest ktoś starszy, to trzymam się blisko niego. Mam pytanie- co Ty zrobiłaś w tej sytuacji? Jak sobie poradziłaś? A nie za bardzo rozumiem wypowiedź byłego dziennikarza...

Gość asasasasa
Powiedz rodzicą, żebo porozmawiali z jego starymi.

Gość jedyna rada
kup paralizator w spraju, i gdy Cię klepnie po pupie, walnij mu w twarz, potem kopnij w jądra, jak zemdleje zwiąż mu ręce z nogami i zadzwoń po policję. . Uspokoi się do końca życia. Z takimi głupkami innej rady nie ma. SZkoda zdrowia w wyniku ew. gwałtu, a do takiego może kiedyś dojść. Chodź z koleżanką a najlepiej z silnym kolegą, by Ci pomógł dupka związać i przytrzymać do momentu przyjazdu policji.

Gość ciąża nieletniej
a ile Ty masz lat, czy już możesz zajść w ciążę? Jeśli tak, to zastosuj to co wyżej ktoś proponuje. Pozdro.