Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowałam z tego

zrezygnowałam z wysokiej pensji...

Polecane posty

zrezygnowałam z wysokiej pensji i dziwnie się z tym czuję...Dostałam parę dni temu bardzo dobrą oferte pracy. Chodzi głównie o wynagrodzenie. W "najgorszych" miesiącach dostawałabym na rękę ok. 10.000 zł. Praca w koncernie, międzynarodowe stanowisko. A ja po namysle i kolejnych rozmowach z pracodawcą odpuściłam sobie. Głównie dlatego, że firma oczekuje pracy w zasadzie non stop, bezustannych wyjazdów bez mała po całym świecie a ja mam dwójkę małych dzieci no i w ogóle dość sporo zycia poza pracą i nie mogłam sobie wyobrazić, ze tylko tyram i tyram i tyram. Ale gdzieś tam mam jakąś wątpliowość czy to dobrze odrzucać taką ofertę, czy nie kuszę jakoś losu...bo drugi raz może się coś takiego nie trafić. Co o tym sądzicie

Gość mamy na to wyjebane
:classic_cool:

uważam że dobrze zrobiłaś ja ostatnio tez musiał zrezygnować z wielu rzeczy na korzyść mojego dziecka i choć było trudno podjęliśmy z mężem decyzje głównie w trosce o dziecko , które ma przyjść na świat. praca to nie wszystko pieniądze tez - życie rodzinne najważniejsze.

Gość chin mee
Tak z ciekawosci, mozesz powiedziec jakie stanowisko Ci oferowali, ze dostawalabys tak astronimiczna pensje?

Gość jak uwazasz złociutka

Gość chin mee
* astronomiczna

Czym Ty sie przejmujesz dziewczyno. Skoro zycie rodzinne i \"pozapracowe\" jest dla Ciebie wazniejsze to barzdo dobrze zrobilas. Jednak jezeli zrezygnowalas z marzen, ambicji itp to bardzo zle. Mysle jednak, ze skoro podjelas taka a nie inna decyzje to musialo byc wiecej argumentow przeciw niz za... tak wiec juz tgo nie roztrzasaj. Tym bardziej ze to i tak juz niczego nie zmieni:)

przedstawicielka farmaceutyczna bardzo dobrze prosperującej firmy kosmetycznej (nie mogę podać nazwy z wiadomych względów)

Gość dobrze zrobiłaś
dzieci są najwazniejsze

Gość janka9333
a ja wygrałem życie-> deja vu , czyli coś kombinują przy marixie :p

Gość brodacid
janka9333 --> przy czym kombinują ? co to znaczy?