Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawszeponizana

kto kogo powinien przeprosic

Polecane posty

Gość zawszeponizana

zawszeponizana sluchajcie dzis poklocilam sie ostro z rodziami ,mieszkam juz na swoim mam dziecko i cale szczescie ze nie musze sie znimi meczyc . Dzis bylam na poczcie w ich poblizu i okazalo sie ze pcozta stukla perfum ktory wysylalam jakis miesiac temu do kolezanki ,juz bylam wkurzona...bo wart byl ok 150zl ,pomyslalam ze jesli jestem blisko domu rodzinnego wpadne zobacze co slychac i moze wyciagne mame na miasto na zakupy. Weszlam do domu ojciec nic nawet sie nie przywital no wiec poszlam do pokoju i mamie opowiadam co mi sie przytrafilo nagle dzwoni telefon patrze do trebki (nosze ze soba perfumy) a tam drugi zbity perfum no i sie rozryczalam ze mnie pech przesladuje,ojciec wpadl do pokoju i cytuje"wyierdalaj stad jak masz ryczec szmato" jestes debilka ...it epitety... ,ja mowie ze to stracilam wlasnie 300zl a on ze dobrze mi ..po ch*j kupuje tyle perfum ,ze jestem j**nieta itp ... ja powiedzialam ze juz sie ksonczylo obrazenie mnie bomieszkam na swoim i moze sobie krzyczec ale nie na mnie ,pozatym on mnie nie utrzymuje to co go obchodzi na co ja wydaje pieniadze? i jesli tak sprawia sprawe to urywam znim kontakt i nie chce go widziec u mnie w domu , powiedzial tylko nak oniec"i dobrze wypie**alaj stad" a matka do mnie" po co tu przyszlas wojne robic" oczywiscie jak zreszta cale zycie po stronie ojca .Narazie cisza nie dzwonia rozmawiam z bratem na gg(mieszka znimi) ojciec sie napil i trzaska drzwiami...czy ja powinnam ich przeprosic za co???????????co powinnam zrobic w tej sytulacji

Gość zawszeponizana
podpowie ktos

Gość na Twoim miejscu w ogóle
zerwałabym kontakt z rodzicami. Jak zmądrzeją niech sami przyjdą przeprosić. jeśli nie? Trudno... Nikt nie ma prawa tak cię zwyzywać. Trzymaj się i... napewno nie przepraszaj, nie masz za co :)

Gość zawszeponizana
moj brat wlasnie pisze ze matka mowi ze sie zabije ,i teraz mam poczucie winy ale to co juz nie laska zadzwonic zalagodzic sprawe?

jak mozesz sobie pozwolic na takie nieszanowanie cie kobieto? to ma byc rodzina ? rodzina powina ci dac wsparcie, pomoc w trudnych sytuacjach, zyczliwosc... a tu ojciec cie jeszcze wyzywa od szmat, a ty sie zastanawiasz kto powinien przeprosic! bym wolala w ogole z nimi nie utrzymywac kontaktu niz byc tak ponizana... moze kiedys zrozumieja ze zle postepuja

Gość na Twoim miejscu w ogóle
nie możesz być odpowiedzialna za matkę. Skoro całe życie stawała za ojcem to tak naprawdę dalej będzie to robiła. Jeśli chcesz zadzwoń do matki, ale nie przepraszaj. Do ojca się nie odzywaj, bo wg mnie tylko zaostrzysz konflikt. Niestety znam to z własnego doświadczenia :o

Gość mogłabyś nie pisać takich
długich tematów :o kto ci teraz odpowie? :o

Gość mogłabyś nie pisać takich
napewno nie ja :o a moje rady są najlepsze

Gość zawszeponizana
kurcze zal mi matki ,:(

Gość perfumy a nie perfum
:O

Gość zawszeponizana
spac dzis nie bede ,a do matki nie ma sensu dzwonic bo zacznie ryczec do sluchawki

Jeśli masz ojca, który cie nazywa szmatą....to chyba tu nie chodzi tylko o sprawe przeprosin ale w ogóle relacje rodzinne?

Gość żal mi ciebie
troche,Boże co za rodzinka....

Gość zawszeponizana
ojciec nie pijak zadko pije ,nie sa biedni tylko zaochwoanie mojego ojca skandal..

kobieto!!! idź na terapię dla DDA, bo wszystko na to wskazuje, że się kwalifikujesz i to wcale nie jest nic złego, nie jest to przytyk do ciebie, pretensja ani nic takiego, rodzice wyrządzili ci krzywdę i powinnaś zdać sobie z tego sprawę i z tym zawalczyć powodzenia i życzę ci siły :-)