Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona82

czy ktoras z was tak miala??

Polecane posty

Gość zaniepokojona82

witam, ostatni okres mialam w lutym,nie wymiotuje nie mam nudnosci,okresu tez do dzisiaj nie mam,robilam 2 testy oba negatywne,co to moze byc??

Gość SZANELKA26
Proste do lekarza

Gość misheeela110
ja od czasu ciazy tylko senna jestem :)

Gość zaniepokojona82
mam 26 lat,jedno dziecko tez juz mam i stad wiem jakie sa objawy ciazy a zadne u mnie obecnie nie wystepuja,do tego testy negatywne, ostatnio robilam prawko,w sobote mialam egzamin,troche stresu,czy to moze miec az taki wplyw na miesiaczke?? co prawda mam ja nieregularna ale poza ciaza nie zdarzylo mi sie zeby sie ona nie pojawila

a ja jestem w ciąży a objawów żadnych nie mam - testy dłuuuuugo negatywne, ale w końcu dojrzałam drugą bladą kreseczkę - tak było w obu ciążach. Najlepiej zrób beta HCG albo idź do gina - dziewczyny dobrze Ci radzą. Oczywiście stres też może mieć wpływ na spóźnienie @ i pewnie nie jesteś w ciąży, ale co Ci szkodzi sprawdzić.

Gość laratin1122
Mnie sie kilkarazy okres spóżnił od 7-12 dnie właśnie z powodu silnego stresu.

stres ma wpływ na opóźnienia okresu . testy z apteki są jakie są i często słyszy się o wynikach negatywnych pomimo ciąży mnie się tak 2 razy zdarzyło przy bobo test. Ale kiedy okresu nie masz już praktycznie przez dwa miesiące to zgłoś się do lekarza . Przepisze ci tabletki wywołujące miesiączkę jeśli to nie ciąża okres wróci a jeśli chcesz zrobić test ciążowy zrób go z krwi