Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ________________

MENU WESELNE KTORE WYBRAC????

Polecane posty

Gość ________________

WARIANT MENU ZA 200 ZŁ OD OSOBY : Wesele: Starter: Rosół z drobiowymi żołądkami i warzywami jullienne Danie główne: Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i mozzarellą, Zrazy wołowe w sosie kurkowym, Filet z łososia z sosem ze świeżych pomidorów Dodatki: Gotowane ziemniaki z koperkiem oraz warzywami gotowanymi w maślano - ziołową okrasą I kolacja gorąca: Pieczone uda z kurczaka aromatyzowane rozmarynem II kolacja gorąca: Barszcz czerwony z krokietem III kolacja gorąca: Tranżerowany udziec wieprzowy z kapustą zasmażaną i pieczonymi ziemniakami Zimny bufet: Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza, Wybór ryb wędzonych (łosoś, pstrąg, węgorz), Vol-au-vent z tatarem wołowym, Dorsz w sosie wiosennym, Pieczone mięsa marynowane na różne sposoby, Roladki ze schabu z tartym chrzanem i owocem kaparów, Roladki z boczku z drobiowym farszem, Sałatka cesarska z ziołowymi grzankami i płatkami parmezanu, Sałata nicejska z ziołowym dressingiem, Sałatka z gotowanym jajem, szynką, zielonym porem, kukurydzą i sosem majonezowym, Sałatka Caprese z sosem Pesto, Galaretka drobiowa Deser: Royal carmel, Sernik Monaco z kwaśną śmietaną, Jabłkowo gruszkowa szarlotka z maślaną kruszonką, Tartoletki z owocami, Świeże owoce Poprawiny Zupa żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą Danie główne: Pieczony udziec z indyka w sosie myśliwskim WARIANT MENU ZA 280 ZŁ OD OSOBY : Wesele: Starter: Zupa krem z kukurydzy z łososiowymi pulpecikami Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana szpinakiem i gorgonzolą podana na gołąbkach z ziemniaków i kaszy gryczanej z sosem z zielonego pieprzu Dodatki: Warzywa z maślano-ziołową okrasą I kolacja gorąca: Pieczona kaczka z sosem majerankowym, Pieczone na różne sposoby żeberka wieprzowe II kolacja gorąca: Wieprzowy udziec tranżerowany z kapustą zasmażaną i pieczonymi ziemniakami III kolacja gorąca: Barszcz czerwony z krokietem, Zimny bufet: Bałtycki łosoś faszerowany owocami morza, Wybór ryb wędzonych, Dorsz w sosie wiosennym, Vol-au-vent z tatarem z łososia, Pieczone mięsa marynowane na różne sposoby, Roladki ze schabu z tartym chrzanem owocem kaparów, Roladki z boczku z drobiowym farszem, Carpaccio z polędwicy wołowej z ziołową oliwą, bukietem sałat i płatkami parmezanu, Sałatka nicejska ziołowym dressingiem, Sałata na styl grecki z czarnymi oliwkami i serem feta, Sałata Caprese z bazyliowym Pesto, Galaretka drobiowa Desery: Royal carmel, Ciasto czekoladowe, Sernik Monaco z kwaśną śmietaną, Jabłkowo - gruszkowa szarlotka z maślaną kruszonką, Tartoletki z owocami, Świeże owoce Poprawiny Zupa żur na maślance z tartym chrzanem i białą kiełbasą Pieczony udziec z indyka w sosie myśliwskim

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ogromna prośba
Pierwsze. A teraz moja prośba- to syn koleżanki, koleżanki, koleżanki. Z góry dziękuję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyrwać chwasty
też stawiam na pierwsze, mniamniuśne....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość regqg
ja bym wybrała drugiem, jest bardziej wykwintne, a nie dla ludzi ze wsi, żeby się nawpierdalać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyrwać chwasty
taaa, bardziej wykwintne bo droższe pewnie? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To wesele trwa trzy dni? Kto tyle zje? A nawet jeśli zje - jaką będzie miał przyjemność, skoro w kilka godzin wymiesza tyle tak różnorodnych potraw...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chcę nabyć
jest odpowiedni dział dla takich topików :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Popieram Chinkę, pierwsze menu jest dla mnie bardziej smakowite, ale żołądkom drobiowym bym podziękowała:o Nie każdy jada takie rzeczy...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×