Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadine

GDZIE ZNALEZC SPONSORA CZY KTORAS TAK SIE UTRZYMUJE?

Polecane posty

Gość grenadine

piszcie jesli bylyscie/jestescie w takim ukladzie..jakie korzysci jakie straty jak to sie na was odbilo?prosze

Gość dlaczego otwarcie nie
przyznasz że chcesz się prostytuować? sama siebie okłamujesz kochana...

Nigdy nie zrozumiem takich \"kobiet\".:o Chcesz mieć łatwą kasę i dlatego chcesz się puszczać? smutne...Weź się do jakiejś pracy,poza możliwością pracy dupą,żałosna dziwko. Przez takie kobiety jak Ty,faceci myślą,że każda leci na pieniądze.

Gość ty się zastanów
Zdajesz sobie sprawę z konsekwencji prostytucji? Poczytaj trochę, to uzależnienie, z którego jest równie trudno wyjść jak z narkotyków. Tylko przestrzegam. Problem jest dość dobrze badany w ramach przedmiotu resocjalizacji. Polecam lektury.

Gość ktoś się zapomniał wylogować
:classic_cool:

Gość taka jakas see
hahaha MAŁA cos ci nie wyszło:P

no sprawdzcie jak nie wierzycie..ja akurat bylam na sponsoringu balam sie zajebiscie ale sprobowalam.Dwa miesiace trwal ten uklad i zrezygnowalam .Moze jestem kurwa truno...tak nauczylam sie trakowac facetow poniewaz mialam wiele milosnych..niepowodzen.Balam sie ale sprobowalam.

Gość taka jakas see
ja mam zmienne IP wiec nie wierze w takie dooperelki:) :classic_cool: ale jaja hehe

Gość grenadine
Świadoma odpowiedzialności karnej z art. 233 KK za składanie fałszywych zeznań, oświadczam że Mała_czarna_88 i ja to jedna osoba w sensie psychofizycznym i czasoprzestrzennym, natomiast dwie różne w sensie Kafeteryjnym :classic_cool:

Kurwa dziwka szmata tak to ja i nie interesuje mnie zdanie innych ,i przyznaje sie do tego ze bylam na sponsoringu.Do tego ze mialam wielu partnerow tez.Ale nie ja zalozylam ten temat,moge jedynie doradzic ze wszystko zalezy od tego na jakiego faceta trafisz.....Ja zrezygnowalam bo poznalam kogos i sie zakochalam.....smieszne ale prawdziwe