Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca się

Który laptop powinnam kupić TOSHIBA Satelite czy HP Pavilion

Polecane posty

Gość pytająca się

oba są w podobnej cenie, mają takie same parametry techniczne.

Gość dejot
jakościowo HP jest o wiele lepsze....ale po prostu Toshiba teraz się lansuje.......

no nie wiem , z tego co ja sie dowiadywalam u 3 roznych informatykow toshiba jest lepsza. Zreszta mowie to z doswiadczenia, bo tak jak mowie pracuje na obydwoch.

Gość jaki model
hmm zalezy jaki model , jesli maiłbym wybierać toshiba vs Hp wybrałbym Hp , ale pavillony to ich uzytkowa najnizsza lnia to smo co u satelitte toshiby , pokaz jakie modele cie interesuja

Gość qwertyuioppoiuytrewq
HP Pavilion jest o wiele lepszy. A dla niedoinformowanych powiem jeszcze ze jest to wyzsza linia HP jesli chodzi o notebooki. Najnizsza sa HP Compaq. Toshiba jako najlepszy producent notebookow to juz mit. Kiedys tak bylo, zanim firme przejeli chinczycy. Polecam HP Pavilion.

Gość jaki model
i tu sie ni zgodze HP Compaq to biznesowe laptopy z lepszej obudowy

Gość jaki model
też obsrtawiam Hewlett-Packard ale Toshiba jest naprawde Ok , jesli chodzi o takie tansze modele do 3 tysiakó to nawet toshinbe lepsza spotkasz ,( a tak na marginesie o co biega z tymi chinczykami przciez toshiba to w 100% japonska firma )

Mam Toshibe od 2 lat i strasznie zaluje, ze ja kupilam. Po pol roku uzytkowania zaczely sie problemy. Miedzy wlaczeniem komputera o mozliwoscia uzytku mijalo 8 minut, komputer sie ciagle zawiesza, po prostu tragedia, a wirusa na pewno nie mam. Moj tata ma Della i kompletnie zadnych problemow, takze ja polecam Della!!

Gość tylko toshiba
ja mam mojego laptopa juz 3 lata, miejsca juz na nim prawie zero :D a moge sie nie bootowac wciaz przez tydzien i chodzi jak strzala.. dodam ze pracuje na kilkudziesiecu oknach jednoczesnie.. moj znajomy tez mial toshibe, ktora chodzila idealnie nawet po dwoch upadkach na plytki ceramiczne.. ze starosci wymienil ja na.. kolejna toshibe :) Toshiba to najlepsze laptopy

Toshiba! Niezawodna. W HP Pavillonie sypie się wszystko, łącznie z czytnikiem linii papilarnych. W dodatku firma HP oszukuje - najpierw, stwierdziwszy opinią swojego działu technicznego niemożliwość naprawy sprzętu, zaproponowała zwrot pieniędzy, potem się wypięła. Złodziejstwo :O. Ostatnio słyszałam też sporo narzekań na drukarki HP. Koncern chyba poleciał na jakości.

Gość buahahaha
u nas jakby były w tej cenie laptopy to bym kupił obydwa.

Gość doradca xyz
ja doradzam toshibę ze względu na procesor i kartę graficzną jak również pojemniejszy dysk