Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odechciało mi się wiosny

Wiosna i lato powinno być tylko dla szczupłych !

Polecane posty

taka nagroda za dbanie o siebie........

A idioci powinni żyć pod ziemią, bez względu na porę roku :] wtedy miałabym raj na ziemi, chociaż w zimie :D:P

ale jak to wygląda....słoneczko, błękitne niebo i taki kaszalot w okularach na pół twarzy myśli, że jest modny i akceptowany...NIE JEST !

nie ......takie okulary tylko wygladaja fajnie na szczuplych w fajnych ciuchach...

Gość dejot
ja dziwnie się czuje widząc otyłych....byłem w Bieszczadach i tak dzieci głodują :( a w miastach tłuszcz się wylewa z cielska co drugiej kobiety.......

Gość kanapkaa
ja mysle ze niema sie co zalamywac ja tez ma problem innego gatunku mam 26 lat i niemoge nigdzie ale to nigdzie kupic sobie buta na obcasiku na lato wiosne poniewaz mam taka malo noge ze rozmiary butow ktor sie zaczynaja od 35lub 36sa za duze a na mnie pasuej 34lub 33 ktorych niestety niem ma boto rozmiar dziecieci ic o ja ma powiedziec tez ma dola jak sie robi cieplo

Gość łooooooooooo
najlepsze sa grube panny w biodrowkach krotkich bluzeczkach i zoltych plaszczykach.zygac sie chce.

a ja wczoraj doszłam do wniosku, że czas schudnąć - taka ze mnie indywidualistka a teraz będę się odchudzac jak wszystkie baby - zgroza ale nic to, 8 kilo to nie tak dużo

Gość dejot
wbrew pozorom łatwy...producenci ubrań szyją tylko do rozmiaru 38, każda nadwaga powinna na ulicy być co 100 metrów wyśmiana...wydaje m isię, że wtedy otyli by nie wychodzili z domu :D

Gość a co powiecie
o baaaaardzo szczuplych na ulicach????

Gość obcas w odbycie
nie mam nic do otylych ale na Boga ! niech ubieraja sie stosownie

Gość a ja__________________________
życzę z głębi mojego serca autorowi/autorce topiku śmierci w męczarniach!! przez takich jak Ty dochodzi do takich sytuacji wredny człowieku bez serca i rozumu! cytat z komentarzy do wczorajszego programu drzyzgi: nadwaga Nie wiecie nic o otyłości. Ważę 60 kg. mam 21 lat miesiac temu urodziłam córke,ale to nie ważne ja nie mam z tym problemu,miała go za to moja przyjaciołka.Basia 36 lat ponad 190 kg,3 córeczki zmarła w tamtym roku osieracając Dominikę Lat 16,Patrycję Lat 14,Michalinkę Lat 10..zostawiając po sobie piękne wspomnienia była wspaniałym czlowiekiem pełnym milosci,wszystkim pomagała miała dla każdego dobre slowo,uwielbiałam z nia rozmawiać..przytulić się była dla mnie jak Mama porzyjaciółka siostra..miała taki piękny uśmiech i oczka..Bardzo ją kochałam..nie dostała szansy zmarła ...a dlatego że bała się wyjść do ludzi na każdej ulicy znalazł się zyczliwy co uświadamiał Basię ile ma kilogramów i jaka to nie jest świnia gruba,szafa itd....no i tak każde wyjście z domu kiedy jeszcze można było zapobiec smierci kończylo sie fiaskiem.tak bardzo sie starała tabletki zioła herbaty ruch ale miala też problemy z sercem i ciśnieniem..więc sport odpada nie skarżyła się na zdrowie nikt nie wiedział co ją dręczy gdyby bylo inaczej uwierzcie mi nie dałabym jej umrzeć zostawić nas tak poprostu z dnia na dzień..bez pozegnania..W pewnej chwili jak gdyby nigdy nic normalny dzień na oczach najmlodszej córeczki Basia upadła na podłoge i zapadła w spiaczkę po paru dniach dostaliśmy telefon iż Basia zmarła..to był najgorszy dzień w moim życiu..nie wiedziała że byłam wtedy w ciąży tak bardzo mi tego życzyla... ~karolina(roxi06@onet.eu) , 14.04.2008 18:04

mam nadzieję, że wredota, złość i pogarda wróci do Ciebie potworze!!!, bo człowiekiem nazwać Cię nie można bezmyślna kreaturo!!!

Gość dejot
zmarła na własne życzenie...gdy jedzenie staje się nałogiem niczym nie różnisz się od narkomana czy alkoholika...organizm wykańczasz na własne życzenie

tak i to usprawiedliwia wyzwiska masz rację kurwa - dobij ich!!! niech zdychają!

Gość dejot
nie może lepiej ich głaskać ? narkomani, alkoholicy też są wyzywani, taka natura człowieka który tępi patologie

Gość ofe rma
to ciekawe skąd się biorą grube dzieci? bo utuczone przez rodziców dzieci widziałem wielokrotnie, natomiast jeszcze nie widziałem przypadku pięciolatka któremu rodzice dali by narkotyki albo nalali wódki. coś jednak chyba jest zasadnicza różnica między narkotykami a jedzeniem.