Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnna

wiem,ze nudny temat,ale czy ladna ta suknia?

Polecane posty

Gość milia34
bardzo ladna

Gość dziwna jakaś
i dla strasznie chudej osoby wyłącznie

Gość gochaa213
bardzo ladna

Gość znafca83
skromna ale bardzo goraca i podoba

Gość pannnna
mam rozmiar 34 dlatego wybralam ten model,moge wybrac zloty akcent zamiast czerwonego,wiec co myslisz haris,moze zloto bedzie lepiej wygladac?ale z drugiej strony nie nosze zlotej bizuterii,wiec nie wiem..

Gość obcas w odbycie
bardzo ladna i zostawilabym ta czerwien, fajny kontrast

wydaje mi się, ze zloto lub kość sloniowa dałyby lepszy efekt, ale myslę, ze Ty jestes w stanie lepiej to ocenić widzac obie suknie.... dla mnie ten czerwony pas dośc ostro przecina sylwetkę

Gość pannnna
a mam jeszcze jedno pytanie,czy jezeli wybralabym czerwony akcent,to czy kolorystyka sali,stolow i w ogole wszystkiego musi byc podobna?nie chce za bardzo czerwonych balonow,ozdob itd.moj facet tez nie za bardzo chce bordowa kamizelke,wiec chyba jednak zloty,co?

Gość Listopadowa Skorpionica
suknia piękna, a ten akcent złoty czy czerwony dobierz generalnie do urody, do koloru włosów, po prostu który bardziej ci pasuje.

Piękna ta suknia :) Ja bym zostawiła ten czerwony kolor i resztę dodatków też miała taką czerwona, np kwiaty, coś we włosach (bo welon absolutnie odpada), pan młody czerwony krawat... itd :) jesteś szczupła, jeśli też wysoka to będziesz cudnie wyglądała :)

Gość pannnna
wiec zdania podzielone,ale dzieki wielkie za wasze opinie,tak tylko myslalam,ze zloto z biela moze wygladac mdlo,ale co tam,wybor paska to nie koniec swiata:)

Gość izzzzzzzzzzka
piękna sukienka,ale wybierz złoty akcent.też mam rozmiar 34 ,też wychodze za mkaż i chyba dałas mi pomysł na sukienke:)

Gość pannnna
chinka,a czemu welon odpada?mi sie ten wlasnie dlugi strasznie podoba:(zbilas mnie z tropu,poza tym,to byla jedyna rzecz,ktorej bylam pewna w 100%:(

piękna jest! no i ja też zostawiłabym czerwień, i czerwone dodatki...złoty pasek bedzie się zlewał z całością, a tak to jest jakiś "pazur":)

Gość pannnna
ciesze sie izzzzzzzzka,ze moj topik troszke pomogl:)

Gość izzzzzzzzzzka
:)

Gość obcas w odbycie
welon to wiocha :P chinka ma racje, czerwone kwiatki we wlosach moga fajnie wygladac oby drobne byly a nie jakies wielkosci slonecznika

Trochę na modzie ślubnej się znam, kiedyś to była moja branża Tzn wg mnie nie pasuje, bo suknia jest bardzo elegancka i nie zasłaniałabym jej welonem, na tym drugim zdjęciu jest bez welonu i wygląda przepięknie :) Elegancka fryzura, jakiś kwiat we włosach... Ja tak bym zrobiła, ale jeśli całe życie marzysz o welonie to nie rezygnuj z niego ;)

Gość pannnna
dobra,teraz zabrzmie jak glupia pinda,ale wiecie co,w zeszlym roku bylam na weselu u przyjaciolki i ona wlasnie miala bordowe dodatki,a ja jako druhna bordowa sukienke i nie chce zeby sobie pomyslala,ze zgapilam od niej..wiem,wiem,glupia jestem prawda?

Gość laska ale to jest forum
czerwony jest super, zlote dodatki sa popularne, a ten jest inny wiec napewno na dlugo zostaniesz zapamietana.

Gość pannnna
ale z tymi kwiatkami to calkiem fajny pomysl,jakos wczesniej nie wpadlam na niego..jednak pomocna ta kafeteria:)

ja tez uważam że czerwone dodatki sa super ale akurat ten pas nie przypadl mi do gustu Chinka - a czym się zajmowałas konkretnie?