Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czarnaroza

ile trwa uszycie sukni

Polecane posty

Go艣膰 czarnaroza

dziewczyny ile trwa uszycie sukni slubnej ?z krawcowa jestem umowiona na szycie kwiecien, maj slub w lipcu suknie chce miec na tydzien przed weselem gotowa.Juz prawie polowa kwietnia ,a krawcowa jeszcze do mnie nie dzwonila i teraz niewiem czy do niej dzwonic czy jest jeszcze czas i nie potrzebnie stwarzam panike?poradzcie? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pannnna
dzown do niej,bo nigdy nic nie wiadomo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jakas see
2tyg-m-ca zalezy ile krawcowa ma zamowien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnaroza
no jej tez powinno zalezec bo zaliczke wziela!ale chyba zadzwonie przynajniej nie bede myslec ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytamipytam
no a ile trwa szycie sukni miesiac 2 miesiace :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam napisane
ja mam napisane na umowie termin realizacji do 21 dni,niewiem czy to tylko tak napisane czy faktycznie tyle szyja suknie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutkama
mi krawcowa, co szyje w salonie 艣lubnym, powiedzia艂a 偶e uszycie jednej sukni zajmuje jej 艣rednio tydzie艅, a je艣li szyje na zam贸wienie to wi臋cej czasu, bo wiadomo, 偶e za extra kas臋 bardziej si臋 wczuwa, tak偶e spokojnie, zd膮偶ysz z t膮 sukienk膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz to pisalam wcze艣niej
moja kolezanka ktora pracuje w salonie slubnym i szyj膮 tam suknie mowila mi ostatnio, ze uszycie zajmuje jej nawet 1 week jak sie postara, ale szyje tez nocami calymi. no wiadomo pozniej przymiarka i jakies poprawki. wiec w niecaly tydzien tak juz z calo艣cia z wykonczeniem jak sie postarac to sie wyrobi. zalezy jeszcze jaka to suknia pewnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Inglott
Ja mia艂am pierwsz膮 przymiark臋 17 marca a odb贸r 21 kwietnia. Terminy wszystkich spotka艅 i przymiarek krawcowa wyznaczy艂a mi na pierwszym spotkaniu - widac ma ustalony rytm pracy i dzieki temu nie musia艂am zy膰 w niepewno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambolejro
A mi wczoraj w jednym salonie powiedzieli 偶e umawaimy si臋 na dany dzie艅 na szycie i one w ten jeden dzie艅 usyzj膮. Tylko trzeba by膰 na miejscu i mierzy膰 co chwil臋 i poprawia膰 w razie co. Ale szycie praktycznie od rana do nocy. Wi臋c lepiej zadzwo艅 i si臋 zapytaj bo jak wida膰 co salona to inaczej...

Udost臋pnij ten post

Witam, Moja suknia 艣lubna bedzie szyka tydzie艅 bo tyle czasu potrzebuje moja krawcowa.Jednak nale偶y du偶o wcze艣niej zapisa膰 sie do krawcowej na szycie sukni.

Udost臋pnij ten post

Hejka! Ja zam贸wi艂am sukienk臋 tydzie艅 temu i na pierwsz膮 przymiark臋 id臋 17 lipca a 艣lub mam 16 sierpnia:) ale krawcowa sprawdzona tak偶e si臋 nie martwi臋:)

Udost臋pnij ten post

zale偶y jak kto艣 wczesniej wspomina艂 o ilo艣ci zam贸wie艅 jakie ma krawcowa. Ja kupowa艂am sukienk臋 w salonie ale chcia艂am 偶eby mi uszy艂y now膮 nie chcialam takiej przymierzanej. Rozg艂膮da艂am si臋 za sukienk膮 w lutym to w salanoch mi m贸wi艂y 偶e ju偶 ma艂o czasu mam. Wko艅cu w kt贸rym艣 si臋 zdecydowa艂am i pierwsz膮 przymiark臋 mia艂am tydzie艅 temu a 艣艂ub mam w czerwcu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnaroza
czyli szycie sukni tak na oko zabiera krawcowej ok. miesiaca ;) czyli moje szycie rozpocznie sie gdzies koniec maja poczatek czerwca ehh a juz sie wystraszylam ze krawcowa o mnie zapomniala umowe podpisalam juz w listopadzie 2007 i wplaclam zaliczke,ale dla swietwgo spokoju zadzwonie do salonu kiedy do przymiarki :)

Udost臋pnij ten post

ja uwa偶am 偶e nie masz co si臋 martwi膰 ale dla spokoju mo偶esz zadzwoni膰. Zobacz ja mia艂am przymiark臋 na pocz膮tku kwietnia czyli dwa miesi膮ce przed 艣lubem.:)

Udost臋pnij ten post

ja slub mia艂am w9 czerwca suknia zam贸wiona by艂a 13 stycznia pierwsze wymiary wziete potem przymiarka 26 maja 2 godzinna i odbi贸r + poprawki na 3 dni przed slubem 2 godziny ( by艂am w cia偶y stad taki odbi贸r ) ale zwykle tydzien przed slubem odbierasz

Udost臋pnij ten post