Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mamaMAMA

CZY TO LENIWY 7 MIESIĘCZNIAK CZY PROBLEM Z ROZWOJEM???????????????????

Polecane posty

no niestety jak jesteś ograniczona to nie rozumiesz, poczytaj, a potem pytaj, ale wyjaśnie Ci - o czym Ty w ogóle piszesz, gdzie napisałam, że z lekarzem się nie mogę porozumiec, napisałam, że byłam wiele razy, i zawsze to samo - że wszystko jest OK, napuisałam, że dla nich zawsze jest wszystko ok, nawet wit D nie dają dla dzieci, a na forum sie radzę innych mam, jak rozwijały się ich dzieci.

Gość mamo zaniepokojona
wszystko jest w porządku, daj dziecku czas, nie wszystkie rozwijają sie tak samo, robi inne cudne rzeczy i tym się ciesz:) Pozdr:)

zaniepokojona--właśnie sobie przypomniałam,że moja tez się obracała głównie na jedna stronę :D tez się martwiłam,bo jest skrajnym wcześniakiem z możliwymi problemami,ale wszystko się ułożyło i szła do przodu zgodnie z kalendarzem rozwoju (może trochę wolniej) a teraz to wszędzie wlezie i jest kochanym urwiskiem :D głowa do góry.Lekarze sa przyzwyczajeni do matek,które z każdym problemem lecą do nich,a w sumie po to są,żeby wyłapac na poczatku nieprawidłowości. Powodzenia Maluchowi i uszy do góry :)

dzieki KURDE FLAK:)