Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem prawiczkiem mam problem

Moj penis jest malutki w zwisie, w zwodzie normalny

Polecane posty

Gość facet co ty pierdolisz
hahaha tamari ty gdzie to wyczytujesz w bravo?:D

Gość jestem prawiczkiem mam problem
poza tym nie daj boze jeszcze wlasna dziewczyna by mi sie kojarzyla z puszczalska i bym jej potem zaczal robic wyrzuty czy cos w momentach klotni

Gość aniamania
dam ci swińską radę znajdz taką co mysli o sobie podobnie , co napewno nikt jej nie miał wceśniej i za wspólną umową raz sobie ulzyj zobaczysz czy jest o co robić tyle szumu

poza tym jak dziewczyna nie bedzie dziewica to mnie pewnie wysmieje i bedzie mi wypominac, ze jestem prawiczkiem :o

wstydze sie z kims rozmawiam na privie kto bedzie wiedzial o mnie takie rzeczy jak tu pisalem :o :( bys gadala pewnie ze mna jak z jakims psycholem :(

no nie, nie obrazilas 8253621

Powiem prawdę kłamałem. mój ma 6 cm w zwodzie te 16 to dodałem sobie. Poza tym wolę facetów i mój chłopak roman nie lubi jak siedzę na forum dla starych bab

Gość facet co ty pierdolisz
no wlasnie widac ty rozmawialas tylko z lekarzami, czego na prawdziwym przykladzie nigdy nie widzialas. no nadajecie sie

Gość Siema Eniu :P
A więc mam podobny problem... Mam prawie 15 lat a mój penis ma ok. 3 cm w zwisie i ok.11 cm stojąc Czy to normalne w 2 klasie Gimnazjum??

Gość Anecccczzzzqqqa
Mój facet ma naprawdę mały interes tzn. 7cm w wzwodzie i 2.5 cm obwodu , w zwisie z 3cm jak u niemowlaka a ma 24 lata dlatego też nie korzystamy z jego sprzętu gdyż nie byłam w stanie wyczuć jego wątłego wacusia , pozostała nam rączka lub wibrator bądź zakładam mu strap-on a potem zamieniamy role i ja go od tyłu na czworaka atakuje i mam w tedy 25cm a on tylko 7cm P.S 2 x próbowaliśmy jego kolibrem , większe wrażenia uzyskałam najmniejszym paluszkiem co mam z nim zrobić