Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeczywistosc

JAKIE FACET WYSYŁA ZNAKI ŚWIADOME I NIEŚWIADOME, ŻE ZDRADZA??

Polecane posty

-spedza coraz mniej czasu z babka -wielokrotnie ma wylaczony telefon ktorego niby nie wzial ze soba albo padla bateria -pozniej raca z pracy/albo coraz mniej dzwoni czy pisze -telefon trzyma przy sobie,raczej unika sytuacji zebys mogla go przegladnac-to jesli jest inteligentny i umie sie kryc oczywiscie -masz czasem wrazenie jakby byl tak naprawde daleko -wiecej czasu spedza przed lustrem-tez chce dobrze wygladac przed nowa wybranka. -moze czasem/czesto/roznie bywa wyjezdzac "sluzbowo" -w pozniejszym stadium nie ma juz takiej ochoty na seks-trzeb naprawde miec kondycje zeby z jednego lozka wskakiwac do nastepnego-zwlaszcza facet. To byloby na tyle

Super. Naprawdę. Ale jak sie tu naczytam voalko o tych podłych gadach to zaraz szukam podstepu wszędzie. Ale jest świetnie.Dziekuję ,że mnie pamietasz :-)

Gość w dobie tel kom
nie trudno o wpadke ale znam takich co mają 2 aparaty i kilka kart więc tu ostrożność ponad wszystko ale autorko to przeważnie wychodzi z czasem niestety bywa że po latach czasami ciężko jest nakryć faceta więć obserwacja.. ale są też kobiety które albo nie chcą albo nie mają zyt rozwiniętej intuicji albo udają ze nie widzą sama znam taką parę gdzie facet ma kochanke od kilku lat a jego żona ciągle opowiada jaki tworzą swietny związek jak ona mu ufa i wie że nigdy by jej nie zradził dziwne to dla mnie bo wszyscy wiedzą tylko nie ona wiesz jak ja się czuję jak tego słucham na szczęście nie jest to jakaś bliska znajoma więc rozmawiam z nią sporadycznie