Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

Co robić??

Polecane posty

Gość co robić co robić

spotykam się z facetem od miesiąca. Mówił że jest w trakcie rozwodu, że żona złożyła pozew, że nie żyją już ze sobą. Kazałam mu jechać do sądu sprawdzić to, pokazać mi jakieś papiery cokolwiek. Okazuje się ze nie ma żadnego pozwu. Co robić? Dać warunek że dopóki nie będzie złożonego pozwu nie będziemy się spotykać? Wierzyć w bajeczkę że on też został oszukany? Czy dać se spokój z tym wszystkim?

Gość Słodkości
A gdzież wiara w prawdziwą miłość, Pilton? Jesteś okropnie cyniczna...

Gość co robić co robić
ech. do d... z tym wszystkim.

Gość co robić co robić
z jednej strony mogła go faktycznie oszukać. Ale z drugiej: czemu teraz dopiero to sprawdził? ja bym od razu sprawdziła na jego miejscu.

Gość Słodkości
I słusznie, Pilton. Facet kręci, panna potrzebuje kwitów urzędowych na prawdomówność... Romantyzm w czystej postaci. :-)

Ja bym mu nie wierzyła... Faceci często kłamią w takich sytuacjach, typek pewnie nawet nie myśli o rozwodzie, tylko mydli ci oczy...

Gość Słodkości
Ty, Pilton, a kiedy jest wg Ciebie "prawdziwa miłość"?

Gość Słodkości
He, he, "mydli oczy kierownictwu...". :-)

Gość taka se
nie wierz, powiedz mu zeby on w takim razie złozył ----- zobaczysz bedzie sie migał...jak chce ci sie przechodzic przez kolejne rozczarowania to poczekaj i zobaczysz ze nie złoży... a jak nie masz na to siły to rzuc go juz dzis i nie trac czasu

Gość Słodkości
Owszem, Pilton, ale jak na razie nie doczekałem się od Ciebie zadowalającego wyjaśnienia. :-)

Gość Słodkości
Słuchaj no, "taka se"? A Ty byś skłonna była zaufać człowiekowi, który "złożył pozew o rozwód"? Skoro raz się na coś takiego waży, skąd przeświadczenie, że nie poważy się kolejny raz?

Gość Słodkości
Właśnie! Papier to grunt! Nałęczowianka ma rację! Co byśmy poczęli bez papierów??? Serce zadrżało na samą myśl, co byśmy poczęli...

Gość taka se
faceci odchodzą od zon ale wtedy nie ma takich sytuacji.... nie ma niedopowiedzen, nie ma tłumaczenia ze to ona nie złożyła ze on nie wiedział itp,jesli cos takiego wyniknęło nie ma co juz wierzyc..... ale jak chcesz probuj...daj mu warunek...przekomnsz sie sama....nie martw sie pocieszymy hyhyhy ale powiemy ci: A NIE MÓWIŁYŚMY

Gość Słodkości
Popełniasz błąd, Pilton. I to podstawiowy. Jeśli sądzisz, że mężczyźnie wystarczy kobieta w charakterze erotycznym, to się grubo mylisz. Mężczyzna lubi, jeśli również ma o czym z kobietą porozmawiać. :-)

Gość Daj sobie spokój
Jak zaczyna od kłamstwa , nie ma co liczyć że pózniej się zmieni. Spotkasz może już niedługo kogoś kto będzie odpowiedni i nie bajkopisarz.

Gość Słodkości
A dlaczego Twoje serce, Pilton, powątpiewa?

Gość Słodkości
Zatem, "daj sobie spokój", należy, wg Ciebie nie zaczynać od kłamstwa... :-) Czy należy rozumieć, że kłamstewka należy sobie zostawić na później? Chyba jesteś doświadczonym karciarzem, skoro wiesz, że nie należy wszystkich atutów wykładać od razu na stół. :-)

Gość co robić co robić
cholera, ale jestem zła. na sama siebie. że od razu nie naciskałam na te papiery.

Gość Słodkości
Aaaaaaaaa, Pilton... A co wg Ciebie stanowi centrum miłości pomiędzy mężczyzną i kobietą? I na jakim miejscu plasujesz wspomnianą erotykę w wiadiomych relacjach?

Gość dtc
a wyciag z rachunku sprawdzilas? jak maja wspolny rachunek i ta zona bierze z niego pieniądze to znaczy że ściema z tym rozwodem najlepiej zawsze w takich sytuacjach żadac historii rachunku

Gość Słodkości
:-) Wpadłem na pomysł ciekawej inicjawtywy ustawodawczej. Propomuję wprowadzić przepis, na mocy którego każdy obywatel płci dowolnej, przy zmianie stanu cywilnego będzie stosownie oznakowany. Najprościej byłoby mu wypalić znamię na czole, ale to nie jest Średniowiecze. Dlatego w przedsięwzięcie należy wprząc zdobycze cywilizacji, np. czipy pod skórę. Przejechałoby się kogoś takiego skanerem, i sprawa 100% jasna. :-)

Gość Słodkości
A to dlaczego nie jesteś opowiednią? Co powoduje, że jesteś nieodpowiednią osobą?