Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam święty nie jestem ale

Moja dziewczyna mi powiedziała, że straciła cnotę w wieku 15 lat...

Polecane posty

Gość prawiczekkkkkk
taki cwaniaczek sie przejmuje przeszloscia dziewczyny, to co ja mam dopiero mowic? :(

Prawiczekkkk... mysle, ze za bardzo sie tym przejmujesz! Szczeze mowiac ja bym wolala, zeby moj chlopak kiedy zrobilismy to pierwszy raz byl prawiczkiem... tak jak ja bylam dziwica! Czasmi sobie mysle, ze on przedemna byl z jakas inna dziewczyna to mnie trosze szlak trafia... No ale co zrobisz nie zabijesz;p Napewno spotkasz jakas fajna dziewczyna ktora to doceni... :) I skad wiesz moze ta dziwczyna szuka kogos takiego jak ty? Ja uwazam, ze to cos dobrego... :) Smialo do niej udezaj! Powodzenia zycze!

Gość Karolonkaaa20
ja tam wole doswiadczonych facetów 100 razy od prawiczków i do dzis sobie pluje w brode ze miałam pierwszy raz z prawiczkiem zanim poznałam doswiadczonego bo z nim było cos najlepszego co nie da sie opisac cudowny seks umiał mnie podniecic swoim zachowaniem zabrac w fajne miejsca tego sie nie da opisac facet musi sie nauczyc podejscia do kobiet

Gość Porządny
Ja nie wyobrażam sobie ożenić się z kobietą której jakiś gościu penetrował pochwę i w nią nasikał (ble). Nawet bym nie pocałował takiego dziadostwa! Tylko panny-dziewice i mężatki(wdowy) rozdziewiczone po ślubie szanuje. Reszta jest tylko do przygodnego seksu bo do miłości takie dziwadła dające byle komu w czasie RUJI, sie nie nadają

Gość
Masz problem, zostaw i tyle. Jak dżentelmen ulotnij się po angielsku, uchyliwszy kapelusza. Na pytanie: "Czemu?", odpowiedz co najwyżej "inne priorytety życiowe" i tyle. Jak cię takie postępowanie to i tak za dzień, za chwilę się odkochasz. Im szybciej tym lepiej.

ale wy macie problemy, jak dzieci z podstawówki, faceci sie puszczaja a im wiecej lasek zaliczą to o dziewczynach ktore nie są dziewicami mowią że są dziwkami szmatami itp. a os obie co powiedzą?? wiec dziewczyny nie badzcie szczere bo po co takim imbecylom mowic prawde, zanim sie zorientują to ich starosc dopadnie hahhahahahaaha poza tym w wieku juz dojrzały to kazdy mma w dupie kto kiedy i dlaczego stracił to dziewicto ktore i tak nie ma znaczenia ktos traci w wieku 15 lat i ma paru faceto a ktos traci po 20 roku i nadrobi to z nawiazką, tylko glupcy i stereotypcowcy patrza na takie niuanse kobiete jaka jest poznaje sie w czasie zwiazku anie po tym ilu miala miala facetow tylko niedowarosciowani i zakompleksieni mężczyzni w ten sposob dobierają sobie partnerki......i czesto na tym wiele tracą :-)

poza tym uwazam ze jak szukasz pretekstu zeby sie uwolnic ze zwiazku to wymysla takie denne powody, a jak ktos kocha to takie bzdury jak tu wypisujesz nie maja znaczenia jak niemasz chęci z nia byc to poprostu ja zostaw a nie doszukuj sie w niej jakiej winy a dal dziewczyn rada---wogole nie przejmujcie sie tkimi pustakami--nie warto bo za pare lat ten co "ie jest swiety" znajdzie sobie inna i wgole nie bedzie go obchodzilo czy stracila cnote w wieku 15 czy 20 lat, wtedy jej ebdzie liczyl zapewne ilu miała i porownywal do sieie..i niedaj boze zeby miala o jednego wiecej heheheh a o czym to swiadczy?? o kompleksach i o tym ze nie dokonca czuje sie prewny w łóżku jako kochanek....zenada

Gość Jedyna Rozsadna
Przeczytalam topi od deski do deski i z przykroscia musze stwierdzic, ze niektore osoby mnie przerazaja. Przypuszczam, ze osoba ktora rozpoczela ten topic nie jest zbyt 'bystra' i inteligencja emocjonalna nie jest jej mocna cecha. Nie ma nic ciekawego do powiedzenia, powtarza non stop ten sam tekst a Wy sie wkrecacie i odpisujecie. Po co? Biorac pod uwage szowinistyczne podejscie mysle, ze bez problemu znajdzie dziewczyne, ktora bedzie mu odpowiadala (przypuszczam, ze na podobnym poziomie inteligencji). Zrozumialabym gdyby facet stwierdzil 'sex z wieloma partnerami nie jest w porzadku (choroby plciowe etc) poczekam na stala partnerka i znajde sobie dziewczyne, ktora mysli podobnie'. Sa osoby ktorym przeszkadza doswiadczenie - w porzadku ale On mowi, ze jest przystojny to sobie uzywal po agencjach, bo to normalne przepraszam Was bardzo ale ktos tu jest pie#$%#$%^$y. No alew koncu ma samochod :P

Gość Czarnula18
Świat nie ogląda się za siebie, tylko gna do przodu.Ty co "sam święty nie jesteś..." musisz mieć b.niskie poczucie wartości.świat powstał na skutek błędu, więc nie bój się błądzić, to rzecz ludzka.Są różne przyczyny tego, dlaczego twoja dziewczyna tak wcześnie rozpoczęła inicjację seksualną.Mogło być to podświadomą potrzebą bycia kochaną, rozumianą i akceptowaną.Pamiętaj, że kierują nami popędy, których sami nie jesteśmy świadomi.Nie chcesz być oceniany, nie oceniaj.

Gość Czarnula18
Doceń jej szczerość, ona ci zaufał i zwierzyła się.A zaufanie w związku jest podsawą.Jak ją teraz odrzucisz, zranisz ją.Jeśli kochamy to także ryzykujemy, jesteśmy narażeni na skrzywdzenie i odrzucenie.A sam powiedz, czy miłość nie jest warta ryzyka?

Gość Jedyna Rozsadna
Przeciez on nie zrozumie, wydaje mu sie, ze jak ma karte przetargowa w postaci samochodu to zasluguje na 'dziewice'. Swoja droga w wieku 14,15 lat to wlasnie chlopcy bardzo czesto zadaja 'dowodow milosci' i sexualnego zaangazowania. Nie znam dziewczyny i zamierzam jej ani bronic ani oskarzac ale skoro mu nie pasuje to niech sie z nia rozstanie i tyle (gdyby kochal mialby gleboko w d... co ona robila przed rozpoczeciem zwiazku). Poza tym pytania o ilosc partnerow i zycie sexualne przed zwiazkiem wydaja mi sie bardzo dziecinne.

Gość bababababa123
lol? ja sie ruchalem majac 13 lat , jestem chlopakiem . macie cos do teo ? -.-

Czym bardziej się kocha tym bardziej boli ze kobieta się puszczala z innymi

Gość betix
moj ukochany maz mial 7 panienek do lozka i pierwszy raz sie kochal jak mial 14 lat. wiec co je mam powiedziec??

Gość znuzony
ja uwazam ze jesli sie kogos kocha to nie mozna sie przejmowac przeszloscia tej osoby. pierwszy raz to tylko wstep w zycie seksualne. po co wymagac od kogos cnoty? bo samemu jest sie czystym? dla mnie jest to chore! jezeli dziewczyna w wieku 16 lat nie jest dzieckiem bo dojrzala wczesniej ze wzglegu na srodowisko w jakim zyje to dlaczego nie moze sie kochac z chlopakiem ktorego kocha? nie wiek okresla dojrzalosc tylko sposob myslenia, postrzegania tej osoby. mozna miec 19 lat a itak mozna sie zachowywac i postepowac jak dziecko. ja mam prawie 18 lat a moja dziewczyna prawie 16 i wcale nie jest dzieckiem, fizycznie jak i psychicznie :)

Gość PENIS W CIPIE
Ja pierwszy raz jebalem sie w wieku 13 lat a dziewczyna tez miala 13 lat i to zalerzy od tych co sie chca jebac kiedy beda to robic wiec stulcie mordy i huj wam w dupe cfele jebane

Gość prawiczek i kropka
dziewczyna co zaczela w wieku 14, 15 lat to zwykla dziwka i nimfomanka. zreszta ja jestem prawiczkiem i szukam dziewicy

Gość prawiczek i kropka
a jak sie zakocham w dziewczynie z przeszloscia (co mi sie zdarzalo juz) to zrezygnuje z tego uczucia i bede dalej czekal na kobiete, co bedzie dla mnie wymarzona

Gość cocacabana
Dp prawiczka---> nie, jesli byla juz odpowiedn io dlugio z kolesiem, i kochala go, to nier mozna jej nazwac dziwka!Bylaby nia jezeli by byla z nim miesiac i to zrobila!Obrzydzenie mnie bierze zwe w wieku 14 lat pokazywala sie nago,a i jeszcze tena anal...ble....ale nie nazywajcie jej diwka bo nie jest dziewica w wieku 16 lat;/

Gość prawiczek i kropka
moze masz racje, ze nie mialbym prawa jej dziwka nazywac, ale nie musze byc z taka dziewczyna co juz z kims spala, mam do tego prawa. oczywiscie, jesli nie jest dziwka to musze ja szanowac, ale nie mam obowiazku sie z nia wiazac

Gość prawiczek i kropka
cocacabana, poza tym teraz mnostwo dziewczyn idzie do lozka np po miesiacu. teraz to ciezko o fajna dziewczyne, ktora nie ma jakiejs niepokajacej przeszlosci

Gość zagubiony w otchłani kłamstw
witam. również mam problem... opowiem po krótce moją historię... Zaczęło się to w marcu. poznałem dziewczyne. Ja i ona mamy po 19 lat. Wcześniej byłem tylko z jedną partnerką w łóżku (w wieku moim 17 lat a partnerka miała 16 - to był jej i mój pierwszy raz). Moja dziewczyna poszła ze mną do łóżka na 3 naszym spotkaniu - nie byliśmy parą ... pare dni później zdecydowaliśmy się na związek. powiedziała mi że miała 2 partnerów. 2 jej chłopaków. w czerwcu tego roku jednak wydało się że kłamała. poprosiłem ją o szczerą rozmowe na ten temat. i wyszło szydło z worka. że partnerów było 6 . 2 to jej chłopacy. jeden to 40 letni facet ;( ... reszta to koledzy. zabolało że nie powiedziała prawdy na początku. cholernie mnie boli że nie wiedziałęm. nie moge tego zaakceptować. ciągle o tym myślę. nie moge sobie z tym poradzić ze dziewczyna którą kocham tak się zachowywała. nie wiem co dalej zrobić... to ciągle wraca. opowiedziała mi niby wszystko. obiecywała zmianę... powiedziała że mnie kocha i że żałuje swojego życia... ale nadal mnie to męczy... mówiła że kłamała bo się bała... straciłem do niej szacunek i zaufanie... ale nadal mi zależy ... nadal chce z nią być i wszystko odbudować i zapomnieć... ;( ktoś miał podobną sytuację? boje się że są jeszcze inni jej partnerzy o których nie chciała mi powiedzieć... jak nakłonić ją do szczerości? jak się z tym pogodzić?

Gość zagubiony w otchłani kłamstw
nie jest mi łatwo tego skończyć... naprawde kocham i nie chce tego tracić... bardzo mi zależy ;( ale to mnie już rozrywa... ;(

Gość Sam święty nie jestem ale
najgorsze jest to że robiła to z 4 kolesiami naraz (jeden był murzynem) i miała podwójną analną penetracje, penisa tego murzyna to włozyła sobie do żołądka !! A ta dziwka teraz nie chce abym jej w dupę włozył....

Gość ostradupeczka123456789
Ja osbiście zrobiłam to w wieku 16 lat ale rok sie z chłopakiem przygotowywaliśmy do tego niezwykłego dnia. Było cudownie i mało bolało, miałam orgazmy a on ma wielkiego kutasa którego wsadzał tak głęboko że myślałam że wykituje z zachwytu... Ale wracając do temtu to jeżeli była odpowiednio przygotowana i dojrzała i gotowa na to, to ja nie widze żadnych przeciwskazań, bo 15 lat to w końcu nie jest tak mało więc dziecko to nie jest tylko kobieta która już pewnie miesiączkowała od jakiegoś czasu . Jeżeli miała ochote poznać smak spermy czy skosztować podniecenia to czemu nie.? piszcie- 5887704

Gość fello
to zalezy od wszystkiego.. jeśli sie jest ze soba np rok i ma sie 16 lat to seks jest juz normalny i oboje są"dojrzali".. co innego jak np znaja sie krótko i juz w dupe czy cos;p ja mam 16 i jestem z moją 13 miesiecy. i od 2 mies uprawiamy oral i normalny seks

Gość 17 latek może głupi może nie
"dziewczyny sa bardziej dojrzale" na pierwszej stronie już zaczynali kłamać :/ kuźwa te czasy przemineły teraz wcale kobiety nie dojrzewają szybciej !!! wyjaśnię to inaczej chłopak lat 15 pieprzy 20 latkę - normalka ma facet farta że starszą znalazł nie może mieć przez to żadnych chorych akcji 15 latka pieprzy się z 20 latkiem - nie dojrzałem zachowanie ponieważ gdy zajdzie w ciąże on może ją zostawić więc prosta kalkulacja dziewczyna próbując fiuta w tym wieku jest nie dojrzała !!! teraz z innej beczki dziewczyny w wieku 15-16 lat latają za starszymi twierdzą "dlatego bo on jest dojrzalszy" no to się zastanówcie jaki normalny i dojrzały 25 latek był by z 16 letnią gówniarą ?? tym bardziej że te które takowych facetów szukają mają wiele wad charakteru więc dla mnie każdy koleś miejący więcej niż 20 lat i będący z 15-16 latką to gówniarz mniej dojrzały ode mnie (mam 17 lat) w dodatku nieudacznik bo nie potrafi znaleźć kobiety w swoim wieku :/ a te małolaty same się kleją I BŁAGAM NIE PIEPRZCIE O MIŁOŚCI W TAKICH ZWIĄZKACH, BOP ZE STRONY DZIEWCZYNY TO TYLKO SZCZĘŚCIE BO MOZE SIE CHWALIĆ PRZYJACIÓŁKOM SWOIM STARSZYM CHŁOPAKIEM A ZE STRONY FACETA UCIECHA BO ZNALAZŁ FAJNĄ DUPĘ no ludzie za głupi przykład dam wam to że niedawno poznałem w klubie dziewczynę myślałęm że ma 16 lat ale sie okazało że 13 dlatego stwierdziłem że odpuszczę bo 4 lata za duża dla mnie różnica a ona mi stwierdziła żebym się nie przejmował jej wiekiem bo ona się nie boi sexu i chce to ze mną zrobić bo... uwaga cytuję "coś do mnie poczuła" z ciekawości spytałem czy anal wchodził by w grę stwierdziła że tak jeśli będę delikatny może to dziwne ale prawdziwe no i może jestem debilem że ją wyśmiałem i olałem bo taka ciasna pupa rzadko się trafia ale dla mnie było by to śmieszne gdybym się skusił no jak to napisałem w swoim kawałku (nagrywam płytę amatorsko) "każdy interpretuje tekst inaczej a na każde słowo możesz znaleźć milion znaczeń" to teraz wy (sądzę że przynajmniej 30% tu piszących jest inteligentnymi ludźmi ) pomyślcie co chciałem dokładnie powiedzieć pisząc tą wyczerpującą wypowiedź no i na koniec z całego serca pozdrawiam tych "dojrzałych" +20 latków będących z małolatami w moim wieku, trzymajcie się w swoich przekonaniach bo z waszą inteligencją wątpię byście zrozumieli to co piszę Pozdrawiam Tomek

Gość kreciolek
17 latek może głupi może nie - zgadzam sie w 100% :)

Gość pzw niezalogowany
"Czyli twoim zdaniem "kazdy atrakcyjny i przystojny facet" to puszczalska szmata taka jak ty? w ogolnym bilnasie to i tak ona wypada lepiej w ciągu 7 lat miała 10 partnerów, a ty w ciągu 4 lat kilkanaście razy sie puściłeś" Faceci się nie puszczają. Faceci są łowcami, a Wy zdobyczami. Zatem skoro facet musi sie natrudzić by Was zdobyc zyskuje przywilej nie bycia ocenianym negatywnie przez społeczeństwo w przypadku dużej liczby partenrek. :)🖐️

Gość ja mam gorzej
moja dziewczyna straciła jak miała 12lat z chłopakiem który miał wtedy 16 :( ja mam 16 i dopiero zacząłem z nią... też mnie to obrzydza i żałuje że akurat z nią doszło do poważnego związku