Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnadziejezemojnie

dlaczego facet zdradza skoro kocha partnerkę?

Polecane posty

ochłonęłam :-D fotka w poniedziałek, podobno w weekend ładujesz baterie, więc wtedy porada powinna być bardziej profesjonalna ;-) wszystkie inne, które dostaniesz przez weekend to albo Doprawdy, albo inne mniej znane mi wielbicielki :-D

Opowiadając na tytułowe pytanie topiku: a dlaczego w Polsce tak często jest zimno, skoro nasz kraj leży w strefie podrównikowej?

spoko :) Doprawdy jest twarda i nie chce mi przyslac foty :P ale popracuje nad nią :)

Gość tez sie zastanawiam
Wooboo Dooboo:-D:-D:-D

jeszcze sie upewniam, bo chyba nie odpowiedziałeś - ty też się ujawnisz, no nie? bo inaczej to wyjdzie jak porada dla nastolatki w Bravo Girl, ja piszę coś w stylu Drogi Komiczne, mam problem.... poradź co zrobić a już wiesz, że dość dawno przestałam być nastolatką, innymi słowy, żeby być wiarygodnym to wiesz .... :-) :-D

Gość save_me_from_me
"dlaczego facet zdradza skoro kocha" ? czy można zdradzać gdy się kogoś naprawdę kocha? Ci, którzy nigdy nie zdradzili i nie zostali zdradzeni mówią, że nie. Ci, którzy kiedyś zdradzili mówią, że tak. Ale jak jest naprawdę?

Gość 121kobieta
Z nudów...jak się dowiedziałam właśnie od swojego partnera... Dziwnym trafem w piątek o 1 w nocy dostał smsa, na którego odpisał... po chwili przyszła kolejna wiadomość na która również odpisał-wszystko z telefonu firmowego..hm... firma o tej godzinie śpi, prawda? Poszliśmy spać, następnego dnia rano, gdy się mył przetrzepałam mu komórkę... tak, no i się nie myliłam... były tam smsy od kobiety z która się spotyka. Zawsze sądziłam, że już wyrósł z takich ekscesów, ale najwyraźniej nie... Rozmawialiśmy, obiecał, że to się już nie powtórzy... ale ja i tak mu nie wierzę... przyszedł poniedziałek... wyjechał w delegację... a ja zostałam sama z moimi myślami i dostaje w głowę... Zawsze uważałam go za rozsądnego faceta, że będzie mi wierny, że wie kogo ma i docenia, sądziłam że jesteśmy o ten poziom wyżej i pewne rzeczy mamy za sobą... No cóż... Nie mam zamiaru go trzymać na siłę, poniżać się, walczyć o niego... Jest dla mnie całym światem, ale na pewno mi go nie przysłoni... Boli mnie to, że znowu ją zobaczy, bo razem pracują... pójdą razem na kawę, będą rozmawiać , uśmiechać się...on jest z nią tam, a ja jestem tu... i chyba z tym sobie nie umiem poradzić... Nie wiem jak mam się zachowywać, bardzo go kocham, ale nie chce żyć z myślą, że jest z inna kobieta, że może teraz ją całuje, a może nie, nie chce sprawdzać jego komórki... nie chce tak funkcjonować, to nie na tym polega związek... nie ufam mu... a to chyba początek końca...

Nie można kochać i jednocześnie zdradzać, to dwie rzeczy wzajemnie się wykluczają... innej opcji nie ma. Jeśli zdradza to znaczy, że nie kocha i im szybciej zrozumie to osoba zdradzana tym lepiej dla niej. A jeśli ktoś chce się okłamywać, że zdradzający mąż czy żona nadal kocha to niech żyje ułudą - jego życie, jego farsa.

Gość KUBA_40
Zdrada...zdrada....zdrada....temat bez konca.... a dla mnie odpowiedź jest bardzo prosta!Nie ma czegoś takiego"kocham żone ale zdradziłem bo..."Jeśli kochasz to nie zdradzasz!!!!!!!!KOCHAĆ to przedewszystkim nie krzywdzić a zdradzając krzywdzisz i to bardzo.Jestem w stalym zwiazku juz 16 lat i patrząc w stecz to nieraz byłaby okazjado zdrady ale dlaczego skoro kocham żone i za nic w zyciu nie zrobiłbym jej tego!!!!!PAMIĘTAJCIE KOCHACIE - NIE ZDRADZACIE!:)))

Gość więc jednak
znalazł się mężczyzna, który nie zdradza, to bardzo pocieszające. I prawdziwe. Wiem to z własnego doświadczenia, kiedys byłam blisko zdrady, obwiniałam meza, kiedy to przemyslałam, zrozumiałam,że nie kochałam wystarczajaco mocno,zeby rozwiązać problem. dzięki temu wiem, co kieruje kochankami, to naprawdę poczucie nizszości, braku atrakcyjności, i choć próbuja wszystkim wmówić,ze są lepsze od zaniedbanych zon, to nie jest prawda, są niestety gorsze, bo nie potrafią odmowić facetowi,który ich nie szanuje. Kuba, pozdrawiam i zyczę szczęścia w małżeństwie

Gość przyczepka
Ja nie rozumiem takich sytuacji, w zwiazku z zdrada. Dla mnie jest to niepojete, jak mozna doprowadzic do tego, skoro z osoba z ktora sie jest, potrafi zgotowac nam taki los. Uwazam ze taki zwiazek, powinien zakonczyc sie jak najszybciej. Trudno zycie jest okrutne, ale nie dajmy sie oszukac.

Gość czykaczna ta
faceci zdradzaja swoje kobiety bo przewaznie sa one beznadziejne w lozku np.JAK ZIMNA SUKA BEZ SERCA! moga je kochac ale szukaja tego co im brakuje tak to niestety jest bo dlaczego mamy byc wiecznie nieszczesliwi??przykre ale prawdziwe

Nie zgodze sie tekstem , że faeci zdradzaja bo maja źle ze swoja kobieta w łóżku... Mój facet miał ze mną zajebiście, kochalismy sie kilka razy dziennie, w róznych miejscach ... z perspektywy czasu (nie jesteśmy od dawna razem, ale jesteśmy kumplami) uważam, ze niektórzy faceci sa uzależnieni od sexu. Po prostu to jest taka choroba, że mimo bzykania kilka razy dziennie, im jest jeszcze za mało... i wtedy jesli nadarza się okazaja, to korzystają. Najgorsze jak kobieta się dowie.. jak ja :) przyłożyłam mu w gębę i zerwałam z nim. Od kilu lat wydzwania do mnie bo wie, że z żadna tak dobrze mu nie było i nie będzie, ale założę się że pod tym względem nic sie nie zmienił... jest dalej takim samym samcem jak był.. dlatego powrotu nigdy nie będzie. Nie mogłabym żyć zastanawiając sie w kółko gdzie jest akurat mój facet i czy przypadkiem nie bzyka jakiejś laski! Poza tym po kilku latach zaczęłam sie spotykać z facetem będącym przeciwieństwem mego byłego, w sensie charakteru. I wiem, że są mężczyźni którzy jesli kochają, to nigdy nie zdradzą partnerki... ale my kobiety niestety zwykle podążamy za tymi facetami, na których nawet nie powinnysmy spoglądać. Wszystkie moje koleżanki maja ten sam problem ... nam sie podobają ci źli, co to potrafia być zimnym draniem, co sa wyrachowani, co potrafia kilkanaście lat okłamywać swoje zony... bo ci dobrzy, to zazwyczaj ciapy jakieś, nieżyciowi, którzy nie potrafia odnaleźć się w craz trudniejszej rzeczywistości.

Gość wwwwwwwwwwww
lorika jestes popierdoloona :O oby cie glupi kutas zdradzal na kazdym kroku

o rany, co ja widzę na tym topiku :D przy okazji zaoczne pozdrowienia dla Komiczne :)

Gość facet_to
Z tego samego powodu dla którego wynajmuje się opiekunkę do dziecka. Z tego samego powodu dla którego idzie się do restauracji a nie je w domu.

Gość Facet.,;
Każdy zdradza kiedy ma okazję.

Gość facet nie zdradza
przygodny seks jest tylko seksem. facet w glowie nie laczy seksu z uczuciem.

"facet w glowie nie laczy seksu z uczuciem." a Twoja kobieta też może wypróbować jak to jest nie łączyć seksu z uczuciem? Nie masz nic przeciwko?

Gość Aktor@
Czy jeżeli zdaża mi się spać,ściskać z była żoną ,ale się z nią nie całuje-to zdradzam moją nową kobietę dla której zostawiłem rodzinę?czy ona powinna wiedzieć o takich wydarzeniach?

Gość sjcslk
no pewnie ze powinna :D

Podejrzewam, ze jakiś jeden i ten sam osobnik znalazł sobie stary - bardzo udany swoją drogą - topik do swoich marnych prób prowokatorskich :D

Gość a ja...............
do Biedronka- masz calkowitą rację z zt ym,że na partnerów zyciowych wybieramy draniów.Znam to na przykładzie moich wielu znajomych. Nie wiem dlaczego tak jest,każda by chciała mieć dobrego partnera,czułego kochającego i wiernego,a wybiera drania,który zdradza i poniewiera swoją partnerkę. Ot glupie kobiety,każda chce mieć w domu maczo,a póżniej płaczą

Gość helka na obcasach
wybiera, nie wybiera, a i tak 90 procent zdradza

Gość gumisia 33
ta wiekszych bzdur dawno nie czytalam , jak ktos kocha to nigdy nie zdradzi, ba nawet o tym nie pomysli, prawda stara jak swiat, ten kto twierdzi ze kocha ale zdradzil nie wie co to milosc