Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnadziejezemojnie

dlaczego facet zdradza skoro kocha partnerkę?

Polecane posty

ej ej :P interpretować mozesz dowolnie :D tzn ja moge Cie to również dowolnie uzasadnić :P o ile ją prześlesz :D

nie kłamałeś na poprzedniej stronie - naprawdę jesteś ugodowy :-D prześlę, prześlę, na akt nie jestem jeszcze gotowa, więc zbyt wiele i tak nie zaryzykuję, bo w necie lepszych fotek są miliony :-D

no widzisz - bo ja jestem całkiem miły :P co potwierdzą wszystkie kafeteriuszki .... a setki tematów pod ogolnym tytułem "komiczne to psychol" :D:D to tak z miłości :P

ups... aż setki? w takim razie poproszę podpisane zobowiązanie, że moja fotka posłuży tylko i wyłącznie do spełnienia dobrego uczynku (doradztwo eksperta na forum życie uczuciowe) ewentualnie badań nad obyczajowością kobiety polskiej XXI wieku :-D a potem zniknie z zapisów zero-jedynkowych

polaola po co wysyłac zdjęcia? daj linka do twojej strony na naszej klasie od razu:D

one zakładaja te tematy, bo im nie pozwoliłem przysłać sobie fotek :P wiesz jak to jest - złe ludzkie języki, zawiść i mizerota umysłów udręczonych szarą codziennością... codziennością w ktorej w sercu komiczne nie ma dla nich miejsca :P:P

"codziennością w ktorej w sercu komiczne nie ma dla nich miejsca "- rzeczywiście, tylko się pochlastać:D

Doprawdy, nice try :-D sugerujesz, ze jestem za mało cyniczna i wierzę, że komiczne moze nie być psycholem? :-P

:-D :-D a teraz wyznanie (oczywiście zginie w potopie innych ale) ja lubię Komiczne chociaż w sumie na wszelki wypadek wyślę jakąś fotkę format A19 :-D

dostałem juz zdjecia od co najmniej 50 kobiet z kafe... co prawda dziwnym trafem żadna juz tu nie pisuje :P:P:P ale pewnie by potwierdzily, że jestem grzeczny ;)

no ale czy one były tylko w celach doradczych tak jak moje?? :-D bo jeśli tak to masz doswiadczenie na tym polu i tym bardziej czuję się zachęcona :-P

komiczne wypada tutaj bardzo korzytnie i nie sposób go nie lubic, ja jednak nie mam zaufania do takich intenertowych ogierów- rzeczywistość potem wygląda różnie, choć nie przecze, że na kilku znajomościach się nie zawiodłam (zawieranych droga internetowych łączy) :)

komiczne to co ty im zrobiłeś, że się już nie udzielaja?:D moze one są autorkami kolejnych topików na twój temat:D

ja nie będę się z Komiczne poznawać :-D on jest zajęty, poza tym już żartowałam, że jest playboyem :-D

oczywiscie, ze w celach doradczych :D ja jako dobra dusza tego forum, chętnie doradze :P a co do Doprawdy - a gdzie ja pisalem, ze jestem ogierem? Zawsze pisze, ze jestem grubawym, niskim łysawym facetem o 50, mam wąsy i nosze sandały, jestem impotentem i mieszkam z mamusią :P:P

polaola skoro tak..to prześlij fotki mi:D komiczne- wszyscy wiedza że wyglądasz jak młody bóg:P

OK, na razie znikam, Komiczne, naprawdę aż 50 kobiet? :-O jestem zazdrosna :-P

Doprawdy, jesteś w stanie przejść test na erekcję na podstawie mojej fotki? ;-) :-D zawsze myślałam, ze jesteś kobieta, i hetero

ale ja nie w celach testów na erekcję (pomimo wszelkich podejrzeń nie mam penisa) tylko obiektywnej oceny;)

Komiczne, nie no, aż tak ugodowy nie musiałeś być ;-) i tak już postanowione z tą fotką :-P

polaola do jutra bedziesz co najmniej 200:D ale za każde 100 komiczne daje bonusik;)