Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimochodem mimowoli

jak wielkim obciachem jest zwiazek z gruba dziewczyna ?

Polecane posty

Gość mimochodem mimowoli

1. wstyd przed znajomymi 2. na basen taki potwor nie pojdzie bo przeciez nie rozbierze sie przed zadbanymi dziewczynami 3. na spacer dluzszy tez nie bo sie zasapie spoci i bedzie smierdziec:-o 4. sexownie z klasa toto sie nie ubierze bo w sklepach ( na szczescie !!! ) nie robia rozmiarow XXL Słoń :-o Reasumując - gruba dziewczyna to wstyd i towar najgorszej kategorii

Gość nie zdradzi bo nie ma z kim
to plus chyba?

Gość hermenene
o własnie nie bedzie Cie zdradzać! :D buahahaa

Gość zimna suka bez sercaa
jak wielkim obciachem jest zwiazek z facetem: - z malym pensem-ponizej 20 cm-co za porazka-nigdy taki nie zadowoli naprawde -facetem zarabiajacym ponizej 4000 brutto-nigdy nic nam nie kupi,nigdzie nie zaprosi -bez auta albo autem najnizszej klasy-zepsuje sie podczas pierwszego wypadu za miasto -facetem oczywiscie z nadwaga To by bylo na tyle.

Gość longlegs
ten temat wraca jak bumerang..pewnie autor ma efekt jojo

Gość hermenene
a po co ci az 20 cm?? daka masz długa cipe? chyba nie znasz budowy kobiety ;) ja tam wole 16cm ale zeby był gruby ;) ps. jestem dziewczyna

Gość ale wy durni jestescie ....
DUUUZAAA kobieta zimą cię ogrzeje a latem daje duuzo cienia! :D doceńcie to !!!!!

od tego jest facet zeby mnie zapraszal do knajp i kupowal prezenty-jakos sie musi odwdzieczyc ze daje mu ddd jak chce i kiedy chce. I wyobraz sobie ze jeszcze zaden nie narzekal ze jestem materialistka a na brak faceta nie narzekalam i nie narzekam. A Ciebie pewnie nikt nie chce bo nawet nie stac Cie zeby zaprosic kobiete na kolacje:classic_cool:

zimna suka musi byc niezle rozepchana skoro chce 20 cm - przeciez to kalectwo tyle cm :-o no ale jak posuwala ja polowa meneli z ulicy to nie ma sie co dziwic :classic_cool: "od tego jest facet zeby mnie zapraszal do knajp i kupowal prezenty..." - pozostawie to bez komentarza :-o

Gość idiotyczny topic
jestem chuda a na basen chodzic nie lubię na spacerze też zdarza mi sie zasapac bo nie mam kondyscji a najbardziej się pocę jak uprawiam seks...no i jakos mojemu facetowi to nie przeszkadza..... kolejny topic kolejnego stulejarza, który szuka arumentów tłumaczących czemu nie ma dziewczyny (bo wszystkie przecież grube są ...a te zgrabne są juz zajęte...)

Gość gafa
Kto ma wieksze szanse na love kaszalot który waży 100kg (jak bedzie chciał to schudnie),czy facet przykurcz który ma 168?

Gość idiotyczny topic
tłuściejsza ?!

jakos nie narzekam a zadna dziewczyna nie narzekala, malo tego, moja obecna kobieta jest w siodmym niebie jak z nią sie kocham a wcale nie mam 20 cm :-p rozepchali cie to masz teraz pecha ty materialistyczna kurwo :classic_cool: P.S. kase mam, ale trzeba umiec odpowiednia ja wydawac a nie na takie suki jak ty ktore nic nie robia niezobowiazujaco, we wszystkim widza korzysc ( dam dupy to mi kupi spodniczke :-o ) zalosna jestes ty szmato

buhahahaha,masz dziewczyne i oczywiscie nie narzeka ze jej nie zapsokajasz! hahahah ! I jeszcze na nia nie wydajesz tak? Daje Ci dddd za darmo? To dopiero idiotka! hahaha

Gość gafa
Rozmiar jest ważny?Ty masz chyba mało latek zimna suko?

Nie idiotka a wspaniala kobieta ktora robi to z milosci a nie jak ty co we wszystkim widzisz korzysci Jestes zwyczajna sprzedajna kurrrwą - za to ze dasz brudną obsraną dupę oczekujesz że on cie bedzie zapraszal i placil za ciebie to dopiero obciach :-o

Gość dam głowę
że zimna suka to tłuścioch... Ma to specyficzne zacięcie grubasa...

haha,kobieta daje siebie,daje ddd a facet daje kase,placi,takie zycie smarkaczu.Zadna madra kobieta nie robi tego z milosci no chyba ze jest skonczona kretynka ale takiej zycze zeby zmadrzala.Ja mam takie zycie o jakim Twoja dd moze pomarzyc jesli jest z takim pryszczatym dupkiem.

Gość Suka Pełną Gębą
Oj Suko ktoś Cie zranił,a Ty myślisz ze jak dupke kazdemu dasz to poczujesz sie lepiej?

nie daje kazdemu!Daje tylko swojemu gahowi.

chocby z praktycznego punktu widzenia penis 20 cm i wiecej jest bardzo mało praktyczny, bo autoamtycznie uniemozliwia niektore pozycje a przy bardziej dynamicznym kochanku moze dodatkowo nieco uszkodzic kobiece narządy wewnętrzne

Gość żenada 222
żałosna banda frustratów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na takich to nawet splunąc nie warto rzygam

Gość idiotyczny topic
faceci mają tylko dwa kompleksy: albo mają za małego albo za mało kasy zarabiają.... to nie my kobiety jesteśmy puste i materialistyczne że tak uważamy....ale to są Wasze wyznaczniki sukcesu w życiu, to dla Was koleś jest kimś jak ma wielkiego zaganiacza i kasę za którą kupi każdą laskę mimo że jest skończonym dupkiem sami siebie oceniacie wg tych kryteriów

Gość grfhedtrona
to jest prawda Moj chlopak ma ponad 20 cm !!! i dla mnie to jest masakra ... Kazda z was chce miec goscia z duzym ja bym wszystko oddala zeby mial mniejszego a przynajmniej cienszego!!

Gość Suka Pełną Gębą
Ja wole poniżej 20cm,stawiam na grubość i jakośc.Oj suko kiedys bedziesz załować...

Gość idiotyczny topic
niby po co kolesiom kasa ? by kupic sobie ładne ciuchy i buciki ? nie po to by kupic brykę na którą łatwo złowic pannę i by każdy kumpel tej bryki i tych zaliczonych panienek zazdrościł prości jesteście jak budowa cepa

"na takich to nawet splunąc nie warto rzygam" twierdzisz, ze nie warto splunąć, a rzygać warto? przeciez to znacznie wiekszy wysiłek

Gość grfhedtrona
zalowac czego tego ze za prawie kazdym razem mnie boli!!!!!!!!!!! hmmm dziewczyno zastanow sie co piszesz no chyba ze juz cie tak przeruchali ze ci to obojetne jakiego ma bo i tak nic nie czujesz!!!!