Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu Elka jaki stalker jak będziesz szukać na podlasiu może zejść wieczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale my mamy po 20 lat i twoje zdanie mamy w dopie W kopytach chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu Jak ci się roochac chce to odpal se maszyne ja chyba zaraz idę se poheblowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Elka jaki stalker jak będziesz szukać na podlasiu może zejść wieczność Kto stalker? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kto stalker? Cytat Jeszcze raz napisz że to ja wiklikałam temat to cię znajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 511 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Elka jaki stalker jak będziesz szukać na podlasiu może zejść wieczność Czemu blokujesz z Byczym temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1798 Napisano 3 godziny temu 59 minut temu, KróliczekZły napisał: Pisalam że wiem to, tylko chciałam wyrazić swoje zdanie. Bardzo mnie cieszy, że się im nie podobam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu Swinte oburzenie bo faceci uniwersalnie Wola długie włosy u kobiet lol jeszcze będą coś wymyślać że to zły intzel wymyślił i to teoria spiskowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 511 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: W kopytach chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu Ty wgl nie jesteś romantyczna tylko golddigera jak pierścionek miał być to za tani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Ty wgl nie jesteś romantyczna tylko golddigera jak pierścionek miał być to za tani Też to z niej czasem wyszlo a przez długi czas ukrywała negatywne cechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu blokujesz z Byczym temat? Wyobrazić sobie pięknego mnie obok niski knur byczy to musisz mieć wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 511 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Swinte oburzenie bo faceci uniwersalnie Wola długie włosy u kobiet lol jeszcze będą coś wymyślać że to zły intzel wymyślił i to teoria spiskowa A my lubimy zadbanych facetów, a nie alkoholików z owłosionymi brzuchami, mieszkającymi z mamusią I takich facetów mamy. A teraz sio, bo wzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyki 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał: Ty wgl nie jesteś romantyczna tylko golddigera jak pierścionek miał być to za tani Jakoś po niej nie widać żeby na kasę leciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Pisalam że wiem to, tylko chciałam wyrazić swoje zdanie. Bardzo mnie cieszy, że się im nie podobam. A ty oprócz fryzury na jeża jesteś jeszcze duża i gruba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A my lubimy zadbanych facetów, a nie alkoholików z owłosionymi brzuchami, mieszkającymi z mamusią I takich facetów mamy. A teraz sio, bo wzywam Ty nawet o facecie żeby go zabrać od mamusi możesz pomarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kamyki napisał: Jakoś po niej nie widać żeby na kasę leciała. Bo bo babci sporo przytuli ale jest wyrafinowana aż śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Ty wgl nie jesteś romantyczna tylko golddigera jak pierścionek miał być to za tani No jakieś gowno wtedy wkleiłeś to nie moja wina. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1798 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: A ty oprócz fryzury na jeża jesteś jeszcze duża i gruba? Stara, brzydka i co tam jeszcze chcesz, katalog otwarty możesz wybierać co Ci pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu Ale zazwyczaj takie som mopsiary tu biorom zapomoge alimenty 800plysy ale lody muszom być za dyche dwie kubelek bo ona za 1zl na patyku gardzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Stara, brzydka i co tam jeszcze chcesz, katalog otwarty możesz wybierać co Ci pasuje. Ok tak tylko pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No jakieś gowno wtedy wkleiłeś to nie moja wina. Może malowany namowisz na coś takiego mnie już zapomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Ale zazwyczaj takie som mopsiary tu biorom zapomoge alimenty 800plysy ale lody muszom być za dyche dwie kubelek bo ona za 1zl na patyku gardzi Elka do mopsu niedługo będzie z chochlą chodzić bo łyżeczka nie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał: Może malowany namowisz na coś takiego mnie już zapomnij Nie chce od żadnego pierscionków, mam od babci 7, Każdy ponad 3k wart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie chce od żadnego pierscionków, mam od babci 7, Każdy ponad 3k wart. Tu nie chodzi o wartość ale co on oznacza ręce opadają też mam złote pierścionki jakieś retro więcej warte niż waga ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie chce od żadnego pierscionków, mam od babci 7, Każdy ponad 3k wart. Mitomania wleciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, big buu napisał: Elka do mopsu niedługo będzie z chochlą chodzić bo łyżeczka nie wystarczy nie ma co się dziwić fajki coraz droższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Nie chce od żadnego pierscionków, mam od babci 7, Każdy ponad 3k wart. Mamy uwierzyć że babcia ci pierścionki dawała? Raczej twoje gachy Elka Edytowano 3 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Mamy uwierzyć że babcia ci pierścionki dawała? Raczej twoje gachy Elka Pewnie z bazaru od Chińczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach