Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczony Nauczyciel

zauroczony uczennicą

Polecane posty

Gość w ciżemkach
Drogi Nauczycielu. Mam 19 lat i marzę o tym, żeby mój nauczyciel matematyki był mną zauroczony. Co mam zrobić?

Spora część jest jednak zdania, że to nieetyczne... Nie zachciało mi się "młodej du...", chyba nie warto z resztą komentować tej wypowiedzi. Nigdy coś podobnego mi się nie przytrafiło. Zawsze traktowałem uczniów jak po prostu czyjeś tam dzieci.

Nie mam zamiaru nikogo wykorzystywać.

Gość no wlaśnie dziadku
odpuść sobie , takiego pierdoły ze świecą szukac i jeszcze ten ton nieszczęśnika żalosne :o

Gość Ju...
Może i nieetyczne, ale póty, póki ją oceniasz. Chociaż dla mnie to bzdura - byłoby nieetyczne, jeślibyś zmuszał ją do praktyk seksualnych za pozytywną ocenę. Ale poznawać się w m-dzyczasie możecie. Ale skoro masz dylematy, to może masz cos na sumieniu lub utrzymaniu, żonkę np.:P:D

nie sluchaj ich,to nie jest nieetczne ,zeby dziwuszka nie byla pelnoletnia to byloby to nieetczne a jak ma 18lat to wszytsko jest ok.JEsli Ci na niej zalezy to warto sprobowac z nia porozmawiac przeciez to nic nie kosztuje .Życze powodzenia,pozdarwiam :)

Gość no wlaśnie dziadku
ItsOnlyMexx_20 ---- chodzi o etyke zawodową , ale oczywiście nie musi mnie słuchac , wypowiadam swoja opinię

Nie. Nie mam jeszcze swojej rodziny, więc na przeszkodzie żadna żona nie stoi... Jak to sobie wyobrażacie? Mam zapytać: "Co tam słychać, jak się miewasz?"? To naprawdę dla mnie trudne.

chce ja nauczyć seksu i zernac na nauczycielskim biurku

Nie rozumiem tylko... Nie mogę pojąć, dlaczego tak ciężko sobie wyobrazić, że zobaczyłem w Niej kobietę, że nie myślę o Niej jako przygodzie, tylko naprawdę jestem Nią zauroczony.

lubie ciasne cipeczki licealistek

Gość porsche 911
seks z takim kaszalotem jak ItsOnlyMexx_20 jest nieetyczny :o

poosche--->wymsyl cos inteligentniejszego wiejski obleśny prawiczku .Dla Ciebie jak widze kazda kobieta jest kaszalotem ale Ci sie nie dziwie ze myslisz tak o wszytskich dziewuchach skoro żadna cie nie chce ,jestes za glupi i za obrzydliwy zeby nja Ciebie jakas zwrocila uwage nawet owe kaszaloty maja cie gdzies bo nie dorastasz im do pięt.Nie bede wdawal sie z Toba w glebsza dyskusje bo nie warto ,jestes za maly dla mnie zeby mnie obrazic. Pozdarwiam p.s. Wolalabym zyc bez sexu przez cale zycie niz bymmiala to z toba zrobic a feee chyba bym sie porzygala zgnily ogorasie :P

Gość Ju...
Ja tam Was sobie wyobrażać nie będę, ale mieści mi się w głowie, że coś takiego mogło Ci się przytrafić. Niemniej nie zazdroszczę, bo to niezbyt komfortowa i pożądana sytuacja. Co możesz zrobić? Na pewno mogę Ci napisać, czego nie robić - nie ukrywaj za wszelką cenę Twojej względem niej sympatii, wiesz na pewno, co mam na myśli. Pogadajcie sobie parę razy na osobności, wpleć w Waszą rozmowę nutkę flirtu, ale takiego niezobowiązującego, żeby w razie czego móc to obrócić w żart. Znajdźcie wspólną płaszczyznę porozumienia, wybadaj, co ona o Tobie myśli, a po maturze zaproś ją na kawę bądź wymieńcie się telefonami.:) Heh, kiedy ja byłam w liceum...:P Generalnie to raczej nauczyciele nie chcieli się zbytnio spoufalać, kiedy jeszcze byłam pod ich "skrzydłami", choc mnie to by absolutnie nie przeszkadzało. Ale po maturze to relacje całkowicie się zmieniły.:P

Dziękuję, tylko wiesz... Nie chcę Jej wystraszyć... Trochę też obawiam się Jej reakcji...

Co powiedzą Jej znajomi? Może wyśmieją? Może odrzucą...

Gość Doooovvve
no właśnie!

Gość Ju...
:)O jej znajomych pomyślisz, kiedy będzie na to czas, kiedy coś już Was połączy. A teraz, jak CI pisałam, próbuj ją skokietować, ale nie wprost. Czy masz z nią zajęcia? Jeśli tak, to patrz na nią, wciągaj do dyskusji, chwal, jeśli zasłuży, pokaż, że ją lubisz. To podstawa. A jeśli spotkacie się gdzies przypadkiem, to zagadaj, np. zażartuj. Buduj relację - bo więcej chyba w tym momencie nie powinieneś. Ale przeciez ja nie jestem kompetentną osobą, by Ci doradzać. Kiedyś na topiku Wesołej pisałam, że podobał mi sie fizyk w liceum i ogólnie, że nieciekawie oboje to rozegraliśmy. Ale sytuacja była inna - on miał rodzinę, ale myślę, że fajna znajomość by mogła z tego wyniknąć, a gierki pod publiczkę, że się tak wyrażę, były głupotą. Przynajmniej z mojego pktu widzenia.

Gość w ciżemkach
Jeśli Twoje włosy są rude - powiedzą, że Ryży i wredny :D Co tam znajomi, Jej czy Twoi!

Gość ju... ale ty pusta jestes
radź mu tak radź , to go z pracy wyrzuca, a ona matury nie zda

Gość Ju...
A co ja mu radzę, żeby ją przy pierwszej nadarzającej okazji seksualnie wykorzystał czy co? No bez przesady.:o Piszę tylko, żeby nie ukrywał sympatii. Czy to coś złego? Zresztą, Autro ma swój rozum i sam będzie wiedział, co zrobic może, a czego nie.:)

Dziękuję za pomoc.

Ju- nie chcę tylko Jej zranić. Dzięki wielkie za pomoc.

Gość Ju...
Proszę bardzo.:) Powodzenia życzę. Pamiętaj tylko - nie spinaj się niepotrzebnie.;)

Gość Mistrz zagadki
Uwazaj, bo moze ona tak tylko przed matura udaje, ze jest zainteresowana.

Gość w ciżemkach
Mistrzu. Nie wiem jak Ona. Ja wcale nie udaję, że jestem zainteresowana przed maturą. Tylko. Chociaż z matematyki jestem zwolniona - zgadniesz dlaczego?

Ju- :) Dzięki :) Jaki miałaby w tym cel? Ja nie mogę egzaminować swoich uczniów na maturze...

Gość porsche 911
bo dajesz nauczycielowi dupy suko

Gość joonieeeeeeeeeeeeeeee
juz msylalam ze to moj nauczyciel- identyczna sytuacja- spotykamy sie i jest fajnie- nie sypiamy ze soba

Gość zauroczona nauczycielem
co Cie w niej ujelo nauczycielu? mnie podoba sie bardzo moj nauczyciel, ale boje sie mu tego okazac, a nie wiem co on czuje, bo zachowuje sie co najmniej dziwnie, popada ze skrajnosci w skrajnosc