Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczony Nauczyciel

zauroczony uczennicą

Polecane posty

Gość daj se spokoj
moglbys jej ojcem byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Między nami jest 15 lat różnicy.

Gość uczennnica
bez urazy ale co ona bedzie z toba robila? jestes od niej starszy o cale pokolenie! a ona i tak w koncu znajdzie sobie kogos w swoim wieku

Gość co sie dzieje na tym swiecie

Gość Lucy L
czemu na niego tak napadacie?15latto nie dużo!

Gość moja siostra
też byla z uczniem - oficjalnie po skonczeniu przez niego szkoly, nieoficjalnie zaczelo sie jeszcze jak chodzil do ostatniej klasy. Teraz nie sa ze soba ale w szkole i poza nia nie stanowilo to zadnego problemu.

Wydaje mi się jednak, że dziewiętnastolatkę można nazwać kobietą, ale dziewiętnastolatek to jeszcze dziecko.

Gość Czarnula 18
Bardzo podkreślasz, że 15 lat różnicy. Jeśli nie pociąga Cię jedynie fizycznie, to możecie nadal spotykać się i nie przyśpieszać akcji.Ona jest panną ty kawalerem, nikogo nie krzywdzicie, nie widzę tu problemu. Może spróbuj porozmawiać z jej rodzicami, ale oni tu nie mają zbyt dużo do gadania, jesteście dorośli i nic nie mogą zrobić. Mogą tylko akceptowć tą sytuację bądź nie i tyle. Widzisz ja jestem mężatką i też się zauroczyłam w gościu o 10 lat starszym i co mam powiedzieć? Przecież nie zrobiłam tego celowo, to są uczucia, tak jest i tyle. Wiem jaka to ciężka sytuacja, bo bardzo cierpię z tego powodu, bardzo boli. Jednak mam rodzinę i nie chcę postąpić pochopnie. Dlatego rozumię co czujesz, ale masz drogę otwartą...

Gość u mnie w szkole
była podobna sytuacja, z tą różnicą, że to nauczycielka zakochała się w swoim uczniu :) ze wzajemnością. Starsza od niego o jakieś 7 lat. Pobrali się jak skończył szkołę. Jak widać można :)

Gość arletka73
moja przyjaciolka wyszla za maz za goscia 23 lata starszego, wlasnie urodzila im sie coreczka..i co??zyja i sie kochaja:) Ja mam meza 10 lat mlodszego:) to dopiero "sensacja" w polskim spoleczenstwie:)

Gość ślicznotka mary
ej ludzie, zauwazcie że on ciapowaty jest... nie wiesz jak się do baby dobrac czy cu?

Gość niania franiamaj
a ja tam niepotepian ciebie i jej

Ja też nie potępiam, ale jako że jestem w związku z dużo starszym mężczyzną to wiem jak ludzie na to patrzą i jakie czasem zdarzają się z tego powodu problemy. Jednak czasem nie warto przejmować się tym, co mówią inni, zwłaszcza jeśli Ona ma podobne odczucia co Ty, Nauczycielu.

Gość niania franiamaj
zagadzam si

Gość cxcsdasd
największym problemem chyba jest to że ludzie będą patrzeć na to że on był jej nauczycielem...

Dokładnie o to mi chodzi. Nie chcę żeby przeze mnie miała nieprzyjemności. Miała sama piątki, więc na pewno spotykaliśmy się od samego początku itd.

Ale rozmawiałeś z nią przecież. I co ona na to? Gotowa sprostać wyzwaniu czy jednak nie? Co do ciebie czuje?

Zauroczony nauczycielu>>>piszesz, ze nie chcesz by miała przez ciebie jakieś nie przyjemności, co rozumiem Cię doskonale ponieważ sama kiedyś doświadczyłam przykrych docinków i plotek co z początku brałam na poważnie, lecz z czasem przestałam patrzeć na ludzi na to co mówią i jak oceniali mój związek, w którym byłam..... Jeśli jest kobietą wyrozumiałą i nie będą jej przeszkadzać takie lub inne docinki, nieprzyjemności i jeśli naprawę coś głębokiego do Ciebie czuje to myślę że wam się uda, ze wasz związek ma przyszłość co życzę z całego serca. Pozdrawiam;)

Upsss...gdzieś tam źle coś napisałam za co przepraszam;)

Chyba jest dojrzalsza ode mnie :/ Zapytała mnie, co w Niej najbardziej lubię, czy czasem nie pociąga mnie "zakazany owoc". Ja mam większy dylemat niż Ona. Mam więcej wątpliwości. Nie chcę, żeby kiedyś powiedziała: "przez ciebie spotkało mnie tyle nieprzyjemności".

To dobrze. Jesteś wrażliwy i myślisz przede wszystkim o niej. Ale teraz kiedy dziewczyna już wie co do niej czujesz może poczuć się rozczarowana jeśli powiesz jej że nie możecie się spotykać \"dla jej dobra\". Zawsze istnieje ryzyko że gdy coś się nie ułoży to może próbować obwiniać ciebie, dlatego powinna to być wspólna i przemyślana decyzja.

Zauroczony nauczycielu>>>myślę, ze powinniście razem porozmawiać i podjąć decyzję czy chcecie być razem i czy jesteście gotowi podołać takiemu wyzwaniu??? Czy wolicie by zawładnął wami strach i tchórzostwo przed wścibskimi ludźmi, lotkami itp. i nie być razem??? Nie ma co na ludzi patrzeć bo oni tylko umieją plotkować i oceniać innych po wyglądzie itp.lecz nie widzą tego, ze człowiek jest szczęśliwy. Nie patrz na wiek ja jestem młodsza o 11lat od swojego partnera i nie przejmujemy się żadnymi nieprzyjemnościami, jeśli ktoś wyskakuje do mojego partnera z tekstem : nie jesteś dla niej za stary??? to pada odpowiedź z jego strony taka : a czy to źle że mam ładną, młodą i zgrabną żonę???!!! I wszystkich zatyka ;) A potem się śmiejemy!!!:D

Dziękuję. Myślę, że uda się...

Zauroczony nauczyciel>>Będę trzymać kciuki;) Kieruje się tym, ze macie siebie, że darzycie się nawzajem miłością, szacunkiem itp.bo to jest w związku najważniejsze;)

kierujcie się miałoby znów pomyłka przepraszam:)

Aniu, oczywiście. Szacunkiem na pewno. Miłość. Jeszcze tego słowa tu nie używajmy.

Zauroczony nauczyciel>>>napisałam miłością na przyszłość;)

Aniu, tak też myślałem :) Trochę mi głupio, że mężczyzna w tym wieku tak może się zakochać :)