Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Ubranie na wesele

Polecane posty

Gość paulinkakkk
A czemu nie? mysle ze mozna

czy jest modne w sensie czy wszyscy to jeszcze nosza? tak ,jest modne, mozesz smialo wejsc w poczet takich samych kobiet

Gość feel the waywes
raczej to już nie modne! ja sobie kupiłam sukienke w stylu lat 50. teraz takie sa modne

o to chodzi ze wlasnie prawie wszystki kobiety maja na weselach takie stroje - gorset i spodnica do kostek wiec to jest nudne, tym bardziej jak jest ze swiecacego materialu bo takie zawsze sa, no ale nikt nie powiedzial ze to nie jest modne, jezeli twoja sukienka jakos sie rozni lub jest bardzo ladna to na pewno bedzie ladnie wygladala:)

Gość mozesz se ubrac ale od
dawno to juz niemodne... chyba ze gdzies na wiosce w remizei to weselicho to ubierz nikt nawet sie nie skpaonie....

Ona jest sliczna!Jest koloru ciemnej czekolady i tak fajnie marszczona w kilku miejscach.Do tego jest gorset koloru ciemnego brazu ,lekko blyszczacy.Nie bede wygladala w tym za bardzo sylwestrowo?Dawno nie bylam na weselu i nie wiem co sie nosi:(

Gość feel the wave
kup sobie sukienke za kolano, rozszerzaną, na grube ramiączka lub na szyje! teraz takie sa modne i oczywiście nie ze świecącego materiału.

Gość feel the wave
to może bombka? teraz sa modne, ale mi sie nie podobaja

I like like like Taka letnia,wzorzysta sukienka chyba nie za bardzo pasuje na wesele.Impreza jest za dwa tyg to chyba nie bedzie jeszcze za cieplo.

Gość malutka_33
Hej ! mam ten sam problem ,ide na wesele pod koniec maja. Nie nosze spódnic i sukienek w co mam się ubrać? Jeszcze sie nie rozglądałam...

to uwazam ze fajnie bedzie z tym czarnym gorsecikiem, bo sama niedawno bylam swiadkowa i widzialam wlasnie kobietke w czarnym gorseciku i bardzo ladnie to wygladalo, elegancko i nie nudno, jeszcze tylko ladnie odbijajaca sie bizuteria czy jakies dodatki:)

Gość feel the wave
podobna na wesele nie powinno sie ubierac na biało i czarno

To nie jest czarne tylko czekoladowe :) Jutro ide kupic taki komplet-spodnica i gorset ale nachodza mnie coraz wieksze watpliwosci czy nie bede glupio wygladala :(

Gość a grazynka
ja pierdolleeee wsyzscy nosza te kiecki ... :O :O gorsecik i dluga spodnica...rzygggiiii

no ale mowilas ze masz fajna obcisla spodnice do uda, to dobierz sobie jakis gorsecik ladny do tego - gorsecikow jest mnostwo fajnych, a na ta sukienke to pewnie jeszcze wydasz duzo kasy i jej wiecej nie zalozysz

Gość a grazynka
no ok..wybaczam..tylko nie zakladaj takiej !