Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licencjatka

Zabobony

Polecane posty

Gość Licencjatka

Hej. Mam pytanie czy to prawda, ze przed obroną pracy dyplomowej "nie wolno" scinac włosow?? ;-/. Miałam zamiar sciac wlosy, ale kolezanka mi mowila, zeby lepiej nie scinac bo to przynosi pecha. Wiem, ze przed matura sie nie scina, ale przed obrona????????

Gość trzymajcie mnieeee
i pomyśleć,że są idioci,którzy wierzą w takie gusła...

Gość Licencjatka
Wiesz jak masz pisac tutaj farmazony to zrywaj sie na drzewo...

Gość Queen Lilith
ja scielam przed matura i co????? zdalam wszystkie rozszerzone:)

Gość trzymajcie mnieeee
ja nie pisze farmazonow,prostaczko,tylko Ty:) To Ty piszesz o zabobonach,czyli farmazonach:) Pomysl logicznie,jezlei potrafisz,co sciecie wlosow ma do obrony.Rusz ta pusta glowa,studentko od siedmiu bolesci:) hahahah,co za idiotka,wierzy w takie glupoty:) Lecz sie aha i zycze Ci,zebys sie nie obronila;)

proste,jak wierzysz w to,to nie ścinaj,jak uważasz,że to głupota,to zetnij. osobiście nie wierzę w takie coś

Gość Licencjatka
Hehehehe ty jestes jakas frustratka kobieto :). Ja zadalam konkretne pytanie, a twoje argumenty to wyzwiska, ktore "kochana" mnie nie ruszaja :). Tak dla odmiany ja ci zycze wiecej szczescia w zyciu :). P.S. "ty", "twoje" napisane z malej litery celowo :). pozdrawiam :)

oj autorko , nie przypominaj mi o licencjacie...mam 10 dni na oddanie pracy a slow 846 yyyyggghhhhh

Gość trzymajcie mnieeee
Licencjatka :) ojej,zalamalam sie:) Napisalam wyraznie,ze osoby,ktore wierza w zabobony,sa po prostu glupie.Jak sciecie wlosow moze wplynac na egzamin? wez pomysl,pusta babo:) Zero jakiegokolwiek realizmu jak grochem o sciane.No coz,pusta osoba na zawsze zostaniesz;) powodzenia;) i upewnij sie,ze Ci kot nie przebiegnie drogi jak bedziesz szla na obrone pracy o temacie"krotkie czy dlugie tipsy,o to jest pytanie" ;)

Gość trzymajcie mnieeee
oto*

Gość Licencjatka
Hehehe możesz mnie uwazac za pusta, nie obchodzi mnie to bo wiem jaka jestem, a ludzie w rózne rzeczy wierza a szczegolnie w takich sytuacjach. Nie wiem skad u ciebie ta frustracja. Piszesz, ze ja jestem pusta a ty nie masz za grosz kultury i to mozna ocenic po paru zdaniach..

Gość Licencjatka
Jeszcze to twoje zalosne"zycze ci zebys sie nie obronila" dziewczyno wrzuc na luz hehehehe :)

Gość trzymajcie mnieeee
ja na luz juz dawno wrzucilam:) Mowie,ze jestes smieszna w ta swoja wiara w niescinanie badz scinanie wlosow.A pusta jestes,bo ktora normalna osoba wierzy,ze jak zetnie wlosy,to nie zda? no ktora? buehhehehe.A wez idz sie lecz,poki czas:) do widzenia

Gość Licencjatka
Napisalam wyraznie, ze kolezanka mi powiedzial, iz to pecha przynosi czytaj uwaznie :P.

Gość Licencjatka
Aha i daruj juz sobie z ta pustoscia bo to nie jest tego oznaka. Byc moze u ciebie to jest wyznacznik, ale nie u mnie. Wyluzowana nie jestes bo sypiesz od razu wyzwiskami jak frustratka

Gość Obibok
Ja specjalnie obetnę żeby zaprzeczyć temu zabobonowi.

Gość Licencjatka
Obibok i ja zrobie to samo