Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniawg

co zrobić żeby bardziej zwracał na mnie uwage?

Polecane posty

Gość aniawg

Niby sie lubimy, dużo rozmawiamy zwierzamy sobie pomagamy ale jakoś do końca nie potrafimy sie zrozumieć Wiem ze on z czymś ważnym przyjdzie właśnie do mnie, ode mnie oczekuje wsparcia i rady i pod tym względem traktuje mnie w sposób wyjątkowy Ale jak mi coś trzeba to jakoś tego nie umie zauważyć, podwozi kolezanki do pracy zagaduje żartuje z nimi Zapodajcie jakies babskie sztuczki żeby sprawić aby to mnie traktował bardziej wjątkowo?

Gość Ju...
Hmm, spraw, by był zazdrosny, to się zacznie mocniej starać.:P

Gość aniawg
Ju ale jak? jak konkretnie mam sie zachować?Przecież wprost mu nie powiem bo tylko by go to rozśmieszyło a jak strzelam focha to on nie domyśla sie o co mi chodzi i jak pyta to w efekcie musze wymyślć jakiś powód że sie źle czuje czy cos Pogada ze mną i w sumie to poczeka aż mi przejdzie... a ja nie chce tak...

Gość aniawg
doradzi ktoś cos jeszcze?

Gość omfg1234
zostaw go, to czlowiek typu 'wampir', wykorzystuje wszystkich do wlasnych celow nie dajac nic w zamian... tacy potrafia zauroczyc a pozniej 'wysysac' przezylem cos takiego, wiem co mowie, choc nie znam wszystkich faktow waszej znajomosci i chcialbym sie mylic

Gość Ju...
Może myśli, że nie jestes nim zainteresowana? Pokaż mu, że widzisz w nim faceta.:D Że Ci się podoba, poflirtuj.

Gość Szukanie dziury w całym.
A nie widzisz w tym niekonsekwencji? "on z czymś ważnym przyjdzie właśnie do mnie" ma prośbę zy problem - przychodzi i mówi "Ale jak mi coś trzeba to jakoś tego nie umie zauważyć" ty masz prośbe czy problem - czekasz, aż sam zauważy! Powiedz, poproś, zwróć się! Inaczej wydaje mu sie, że nie trzeba ci w niczym pomagać. Facetom trzeba wprost!!!! Przyklad: NIE "Ale się śmieci nazbierało..." albo "ale dziś romantyczny wieczór" TAK "Wynieś śmieci" albo "mam dziś ochotę na swojego misia;) On po prostu nie rozumie, że czegoś ci brakuje!

Gość aniawg
omfg1234-----> dzieki za spostrzezenie ale to nie tak, jest wobec mnie szczery,ufa mi , nie skrzywdziłby mnie to wiem na pewno Ju...robie tak, on nawet to chwyta tylko nie domyśla sie za nic ze ja moge byc zazdrosna a mnie to męczy jak odejdzie ode mnie i nawija gdzie indziej Szukanie dziury w całym----->trafne spostrzeżenie tylko idąc za twoją radą powinnam powiedziec wprost " nie podwoź X tylko mnie" a to jak dla mnie troche za bardzo wprost

Gość Szukanie dziury w całym.
Nie wszystko należy mówić wprost! Czasem można powiedzieć nie wprost, nawet nie słowami, ale dać do zrozumienia. Tylko w taki sposób, żeby podtekst był związany z tematem. Jeśli chcesz jeść nie mówisz przecież, że dzisiaj zabraklo schabu w mięsnym:) Nie domyśli się:) Ale np. "taką mam chęć na kolacyjke przy świecach..." - na 100% pomyśli (albo zapyta czy jesteś głodna) a przy okazji romantyczny nastrój czy ochotę na seks w tym pytaniu wyczuje nawet średnio domyślny facet.

Gość aniawg
Szukanie dziury w całym---->dziękuje za rady Mam jeszcze jednopytanko Jak inteligentnie dokończyć zaczętą rozmowę On zapytał dlaczego jesyem smutna a ja że doła złapałam bo im sie bardziej staram tym bardziej po d... dostaję On sie oczywiście nie domyślił że piję do niego i spojrzał putającym wzrokiem bo odebrał to że ktoś tam mnie nie docenia np koleżanka czy z rodziny No i w tym momencie weszła kierowniczka i zaproponował ze jutro pogadamy Jak poprowadzić tą rozmowę?