Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdibihigsd

BłAGAM POWIEDZCIE MI CO TO BYł ZA FILM !!! JAKI TYTUL ? PROSZE

Polecane posty

Gość hdibihigsd

Niewiele pamietam z niego...lecial w tym lub poprzednim tygodniu.Wiem ze w jednej z glownych rol wystepowala taka ladna brunetka,ktora zawsze malowala usta blyszczykiem...ona zabijala wszystkich po kolei z jakiegos tam powodu,na koniec trafila do szpitala psychiatrycznego,podeszla do szybki w drzwiach i pomalowala usta tym blyszczykiem,wiem ze to niewiele :/ pamietam jeszcze scene w ktorej wyplynela z jakas tam siostra,czy przyjaciolka na jezioro i chciala ja utopic.

Gość hdibihigsd
nie moge przestac o nim myslec ! bo probuej sobie ciagle przypomniec tytul !

Gość hdibihigsd
no nie wiem juz co jeszcze powiedziec...nie wiem..chyba cala ta afera byla o jakis spadek ? wiem ze akcja toczyla sie w bogatym domu i chyba byl tam basen :P prosze pomozcie...on ostatnio lecial w tv

Gość zdh
dajcie tez bym chciala obejrzec

Gość zdh
a na jakim kanale ??

Gość hdibihigsd
wlasnie nie wiem..jakbym wiedziala na jakim kanale to bym przeszukala cale dwa tygodnie film po filmie a tak to przeciez nie bede szukac z kazdego kanalu przez dwa tygodnie

morderstwa mamy w 80% amerykańskich filmów, laski malujące usta błyszczykiem pewnie niewiele mniej wiecej szczegółów

Gość hdibihigsd
ale wlasnie ten blyszczyk to bylo u niej charakterystyczne,blyszczyk stal sie dowodem na jej oskarzenie i w psychiatryku wlasnie ona nie prosila o nic wiecej tylko o blyszczyk...szczegoly...no kurcze ciezko bo ja ogladalam ten film sto lat temu a teraz tylko urywkami

tam nie było żadnych błyszczyków tylko laska widząca zwłoki

Gość hdibihigsd
to nie na pewno nie gothicka, gdyz ogladalam to juz wiele razy :) To bylo o nastolatkach ... taki wspolczesny film...

Gość chin mee
Czy to byl film czy serial? Przypomnij sobie dokladnie kiedy ogladalas ten film, chyba pamietasz czy widzialas go 2 dni temu czy tydzien temu. Napisz jakie kanaly zazwyczaj ogladasz.

Gość hdibihigsd
to byl film pelnometrazowy. nie wiem na jakim kanale, ale na jakims podstawowym(dwojka, czworka, TVN, TVN7, polsat) na jakis inny raczej nie. Na pewno nie ogladalam tego w weekend, ani w piatek...od pon do czw zeszlego tygodnia, albo nawet wczesniejszego

Niekojarze filmu, agoogle podpowiada mi jakieś głupoty :P To zobacz w programie na tych podstawowych kanałach

Gość 3b151bv616
etf431rcv5

Gość 3b151bv616
yhtjng

Gość hdibihigsd
złote pióra :) tak to o ten film mi chodzilo :) dziekuje dziekuje :):):)