Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

kiedy koleżanka odbija faceta.... dno...

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

po 2 latach przestało mi sie ukladac z facetem... rozstalismy sie bez awantur i mielismy nadal dobre kontakty.... ostatnio nawet czesciej sie spotykalismy i prawie na pewno bysmy do siebie wrocili, gdyby do akcji nie wkroczyla moja"kolezanka" ktora mi go po prostu odbila:( i namotała strasznie... teraz on nie chce mnie znac.... mam ochotę ją udusic i rzucic się z mostu:(

Gość zmartwiona snem
to jej dowal jakimś extra tekstem.NP: "Ej ty dziewczyno niby koleżanko od siedmiu boleści, spadaj od mojega chłopaka!!! Zgrywasz najpierw przyjaciółeczke od serca a teraz chcesz popsuć stosunki z moim byłym chłopakiem. Spływaj z mojego życia debilko!!" Nie nawidze takich dziewczyn które wtykają nos w nie swoje sprawy. Aż idzie nie normalnie.... Powodzenia!!:) zapraszam na mój temat :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
:( juz mamy za sobą"rozmowe" jak sie dowiedzialam, to wpadłam w szał i ją zwyzywałam. fakt, poniosło mnie, ale myślę,że było warto.... ........ moje życie zrobiło się nagle takie puste...i smutne:(

Gość rzeczywiście extra ten tekst
powala elokwencja i oryginalnością :O

Gość ytiuuuu
bo kolezanki nalezy trzymac z dala!!!!klnij ja to ja pokreci i moze on wroci do ciebie-to dziala:)

Gość zmartwiona snem
Nie zasmucaj się. :) Wiele chłopaków jest na tym świecie:)

Gość ytiuuuu
i dobrze,nalezalo sie szmacie,chyba nie chcialas jej dziekowac?! postaraj sie jakos sie jej "odwdzieczyc",moze w innej dziedzinie,nakrec cos ,niech ma za swoje,pusc plotke,ze ona sypia z kilkoma,niech sie twoj ex(niestety) dowie;) to jej da kopa :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mam straszna ochote sie jakos na niej odegrac zeby jej w piety poszlo, ale tak mega-chamsko...

Gość tak bardzo lubie czuc sie chor
trzeba było się nie rozstawać 🖐️

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mam również straszną ochotę zapisać się na operację przeszczepu zwieraczy słonia :classic_cool:

Gość taka se
na siłe ci go nie wzięła i nie uwięziła i nie trzyma a tk poza tym gratuluje koleżanki spróbuj teraz ty jej odbic,hehehehe

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no wlasnie sek w tym ze to straszna szmata i nie z kilkoma a kilkunastoma spala i on swietnie o tym wie. jak widac glupota czasem nie wybiera.

Też byłam w podobnej sytuacji. Zerwałam z chłopakiem, ale ciągle byliśmy przyjaciółmi. Co prawda nie chciałam do niego wrócić, ale dobrze nam było razem, miło spędzaliśmy czas. Wtedy moja ówczesna koleżanka go poderwała i nastawiła przeciwko mnie, chociaż może to złe słowo. Po prostu nie pozwalała mu ze mną rozmawiać, chociaż kiedy jej nie było, on zachowywał się tak, jak wcześniej. Kiedyś się kumplowałyśmy, a w pewnym momencie przestała mi nawet mówić \"cześć\", kiedy spotykaliśmy się w większym towarzystwie. Co więcej, ona nie odzywa się nawet do moich znajomych, a jemu też zabroniła kontaktów z nimi. Nie próbowałam tego wyjaśniać, dla mnie to nie było warte zachodu - na nim mi już nie zależało (poza tym przez swoje bezwolne zachowanie stracił cały mój szacunek), bardziej było mi przykro, że straciłam sympatyczną koleżankę (a był czas, kiedy spotykałyśmy się codziennie), ale widać ona tylko udawała przyjaźń:o

Gość zmartwiona snem
a miała ona ex chłopaka?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no co Ty myslisz ze go sobie odpuszcze? chce tylko takimi malymi kroczkami to zrobic, a jesli mi sie uda to nie wiem czy z nim bede chciala byc znowu na stale. jestem strasznie zfrustrowana.....:( ps pozdrawiam podszywaczy:P

Gość ytiuuuu
a to wiesz co,olej go,bo to ktos malo warty,lepiej sie ciesz i zaraz znajdz fajnego:)posika sie jak cie zobaczy:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
muszę zająć czymś teraz moje myśli, skupić się na sobie, muszę ZAPOMNIEĆ!! mam nawet pomysł :) zapiszę się się na kurs woltyżerki :classic_cool:

Gość ytiuuuu
jak to nie na sile?!!! teraz szmaty ciagna na sile!!!!trzeba unikac dz...i nie tylko.

Gość ytiuuuu
zapisz sie:) a ile masz latek?;)

Gość hmmmm .....................
Jejku!!! Myślcie czasami dziewczyny ... Żaden były facet nie należy do Was... Pomijam fakt, że nawet jeśli stanęła na drodze, to nie zmienia faktu, że raczej Cię nie kochał, że tak łatwo poszło .... Widocznie tak miało być ... To nie jest Wasza własność... I skoro wybrał ją, tzn. że bardziej mu odpowiada ... Jak nie ta, to inna by była ... Jakby kochał, to wybrałby Ciebie ... proste ... I dziękuj, że tylko mniej czasu zmarnowałaś ...

Gość ytiuuuu
wiesz,jesli dzi..stanie na glowie zeby odbic to jej sie uda....o ile nie bedzie sie pilnowalo faceta jak...wlaswnosc wlasnie taka mandaryna wisniewska-i co jej przyszlo z zaufania??????ha!!!

Gość jak dobrze wiedziec ze polaczk
wciaz są psami ogrodnika :) to takie uspokajajace, wiadomo ze nic sie nie zmienia i wszytsko jest na swoim miejscu kiedy polaczki wciaz sa zawistni i to ze nie maja bo nie chca albo nie moga znaczy ze nikt inny w tym przykaciolki tez nie moga miec :)

jak facet da się odbić, to żadne pilnowanie nie pomoże ....

hmmm znam dziewczynę, co tak pilnowała swego faceta ... na studia nie poszedł, bo ona nie chciała ... z obawy, że tam mogą być jakieś fajne dziewczyny ... ciągle się bała, że .... a mimo tego pilnowania ... facet zdradzał ją ile wlezie ... I jeszcze się chwalił kolegom ... swoimi podbojami ... Jak ktoś chce, to żadne pilnowanie nie pomoże .... :O

Gość tak sobie mysle ze
kolezanka tez ma prawo do szczęscia. Facet nie był twoj, rozeszliście sie to sama jestes winna. Trzeba bylo sie go trzymać. Co ją obchodziło ze ty chcesz go znowu? Twój problem. A czy ciebie obchodziło że ona go chce? Koleś nie jest twoją własnoscia.