Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhghgg

dlaczego faceci są frajerami i dawają dyszki na....

Polecane posty

Gość gfhghgg

fotce.pl nawet najwiekszym pasztetom tylko dlatego ze mają wywalone olbrzymie cysterny..?? :O:O czy to juz twarz sie nie liczy?? dziewczyna moze przypominac krowi odbyt ale zeby miała za duze baloniska ?? :O nie rozumiem przeciez takim dzi wkom chodzi o jedno a facetom ktorzy w realu widzą takie krowie wymiona tez chyba chodzi o jedno.. bo nie wierze ze jakis frajer chciałby sie związac na cale zycie ze zderzakami a nie z kobietą... a i przykład paszczaka z baloniskami http://www.fotka.pl/profil/dominikaa89/

Gość Cikiki
Bo są pojebanym podgatunkiem człowieka :D Czyli kobiety :D

Gość gfhghgg
i normalnie jak widze te komentarze typu ze ona wygląda jak aniołek ze jest przepiekna i w ogole dupe lizac to mam wrazenie ze nie ma albo jest mało facetów na poziome czego w polsce brakuje...

I tak Samanto podsycasz ta bezsensowną walkę płci. Nie wstyd ci jako przedstawicielce tej płci, która nie ma czym myśleć.

Niektórzy potrafią chyba tylko krytykować:o Jednym podoba się to, drugim tamto. Już starożytni Rzymianie mawiali: "De gustibus non est disputandum", a to całkiem mądrzy ludzie byli, jak na te czasy... Poza tym raczej nie powinnaś szukać faceta na poziomie wyrażając się w ten sposób, taki facet przejdzie obok Ciebie i najprawdopodobniej nawet, gdy zauroczy go Twoja twarz, odrzuci go Twoje słownictwo. Zresztą ta dziewczyna na zdjęciu może nie jest pięknością, ale na pewno też nie jest brzydka, po prostu stara się być seksowna i dlatego tak dziwnie wdzięczy się do zdjęć

Gość ildefons
nie gadaj glupot, fajna z niej laska, chetnie bym sie z nia zabawil. To czy ktos sie komus podoba to subiektywne odczucie, a przez ciebie jakos zawisc i zazdrosc przemawia, wiec daj se spokoj. Poza tym chyba masz za duzo wolnego czasu skoro poswiecasz go na takie cos jak fotka.pl

Ludzie niezależnie od czasów są tak samo głupi. Co udowadniają choćby wojny. Były są i pewno będą.

Gość dawają buahahaha
dlatego ze takim analfabetkom jak ty nie dają!!! dają nie DAWAJĄ!!

Gość gfhghgg
Wild Dream wszyscy to znają, wiem ze piekno to pojecie wzgledne ale widze ze wiekszosc piekno zrównuje do najwiekszego badziewia.. a w realu jakos sie powstrzymuje i nie rozmawiam na takie tematy chyba ze cos lub ktos jest naprawde odrazające wtedy z "bólu" jękne i powiem Boze co to jest.. ale nie drąze tego i koniec nie ma tematu ildefons a widzisz jednak dobrze byslałam ze takie dziewczyny z najnizszej polki nadaja sie do zabawy i do (jak to teraz mówią faceci) ZALANIA i wcale nie jestem zazdrosna bo o co... jak juz to na odwrót tylko komentuje poprostu to co faceci robią ze az gloiwa mala !!!

Gość gfhghgg
no i nie mam duzo czasu, skoro jestem juz na necie to sobie weszłam popatrzec na pare fotek pierwszy raz od ponad roku:O

Gość gfhghgg
zaraz analfabetka..:O POLONISTKA sie znalazła....buhahahaha...

,,Bezimienny I tak Samanto podsycasz ta bezsensowną walkę płci. Nie wstyd ci jako przedstawicielce tej płci, która nie ma czym myśleć." -odezwala sie pseudointeligencja z wiezy cisnien w Pionkach kolo Radomia :D

Gość bezimenny................
to gwiazdor inteligencji :O

Myślę że cię ucieszę faktem iż ukończyłem tylko podstawówkę i to z wielkim trudem. Moja inteligencja lub jej brak jak sugerujesz, nie ma nic wspólnego ze spostrzeżeniem, które poczyniłem a które jak widzę cię ubodło. Jednakże przeinaczyłaś moją złośliwość. Ponieważ już w szkole podstawowej uczono mnie że zupełnie inny organ odpowiada za myślenie niż penis, co napisałaś i ci każdy nadal może sobie przeczytać.