Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek9865

Pomoc w angielskim

Polecane posty

Gość gosiaczek9865

Potrzebuję przetłumaczyć tekst z języka polskiego na angielskibęde wdzieczna za choc drobna pomoc oto tekst Dni Bielawy obchodzone są każdego roku, w pierwszym tygodniu czerwca. Impreza odbywa się na rynku oraz na obwodnicy. Dni Bielawy oficjalnie otwiera burmistrz miasta. Na bielawskim rynku, gdzie jest przygotowana specjalna scena występują zespoły muzyczne. Wokół rynku, gdzie prawie wszystko się odbywa można kupić pamiątki, baloniki, a także drobne przekąski typu lody, gofry, napoje, fast foody.. Za to na obwodnicy tradycyjnie odbywa się Street Fighter Festiwal, na którym kaskaderzy prezentują swoje umiejętności. Festiwal ten gromadzi wielu fanów. Co roku plan całej imprezy się zmienia dlatego nie można wypisać wszystkich atrakcji. Dni Bielawy trwają trzy dni, zakończone są pokazem sztucznych ogni. Według mnie jest to ciekawa impreza, ponieważ niesie za sobą wiele atrakcji między innymi pokaz sztucznych ogni. Jest dobrym momentem na spędzenie wolnego czasu ze znajomymi lub rodziną przy dobrej muzyce.

Gość gosiaczek9865
to wy tłumaczcie a ja ide umyć psioche

Gość gosiaczek9865
to wyzej to nie ja pisalam

za dlugie, nie chce mi sie :P no i nie wiem jak jest obwodnica po ang takze nic z tego :classic_cool:

Gość gosiaczek9865
ale nie musi byc cale nawet kawalk mnie ratuje

Gość Karrrolinaa
Days of Bielawa are being get around every year, in the first week of the June. The party takes place on the market and on the ring road. Officially a mayor of the city is opening days of Bielawa. On the Bielawa market, where the prepared special stage is bands are appearing. Around the market, where almost everything takes place it is possible to buy souvenirs, balloons, as well as small snacks of the type ice-cream, waffles, drinks, fast foody.. By it on the ring road traditionally Street Fighter takes place Festival, on which stunt performers are presenting its abilities. This festival is drawing many fans. Every year the plan of the entire party is changing therefore it isn't possible to write out a list of all attractions. Days of Bielawa last for three days, they are finished with fireworks display. In my opinion it is interesting party, since among others a fireworks display is bringing a lot of attraction. He is a good time for spending the free time with acquaintances or the family at the good music.

Gość gosiaczek9865
dzieki karolinka :*