Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffka

Sklep internetowy z produktami dla dzieci

Polecane posty

Gość muffka

Poszukuję sprawdzonego sklepu internetowego, gdzie można zamówić słoiczki dla dzieci.

Gość badziulka27
sprawdź sobie na stronce gerbera - ja już kilka razy tam zamawiałam słoiczki i soczki - naprawdę sie opłaca.

Już kilka razy na forum widzę, że mamy polecają stronkę Gerbera. Czy tam jest tak naprawdę tanio i się opłaca? Bo np. widzę, że słoiczek 130g zupki jarzynowej kosztuje 2,64 a w Biedronce słoiczek Bobovity tej samej zupki 125g kosztuje 2,59. Czyli tylko 5 groszy różnicy. Co prawda jest 5 gram mniej, ale w Gerberze dochodzi przesyłka.

Gość wisienkovata
a mi się coś obiło o uszy, że ma być jakaś promocja właśnie w tym gerberowym sklepie. ja mam do wszelkich sklepów dość daleko, bo mieszkam na dalekich przedmieściach Łodzi, więc dla mnie to wygoda zamawianie słoiczków i bobofrutów przez net.

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
A ja szukam sklepu gdzie moge zamawiać Hipa?Znacie może?

Gość madziinka
dziewczyny, a wodę gerbera też można zamawiać przez ich stronkę? bo słyszałam, że jest bardzo dobra dla maluchów i nie trzeba jej gotować, więc chciałam spróbować ją zamówić.

Gość Chodzik.....NIE
Powiedzcie mi,gdzie znajde cenni słoiczków w markecie np w realu?Na stronie reala sa tylko bobofruty i mleko a mi zalezy na cenach słoiczków żeby sobie porównać z cenami w necie

Gość pattison
madziinka, jak najbardziej na tej stronie jest woda - mają tam pełny asortyment gerbera.

Gość Ewula28
hehehe... Martinika ! z www.MamiTati.pl wyprawkę wysyłają w ciągu 24 godzin i jak dobrze pogadasz to Ci nie policzą za przesyłkę

Gość sowa707
htttp://nynek.pl - tu jest cała masa jedzonka dla dzieci

Gość sowa707
a tu kupuję ubranka dla dzieci- już mam rabat i często jakis gratis extra mi wpadnie:) http://www.agugu.com.pl maja świetne wyprawki, pajace. Swietna gatunkowo bawełna i porządne odszycie. Polski towar. a do tego szybka wysyłka- na 2 dzien towar mam u siebie.

Gość skilllllllll
Powracając do tematu, jesli szukacie fajnych, wiosennych ciuszków dla swoich dzieci, polecam zajrzeć na strone tego sklepu internetowego http://www.mivo.sklep.pl/

Gość agggatowa
Jesli juz o tym sklepie mowa to ja polecam zerknąć na ich najnowsza promocję. Jesli ktoś zamówi oprócz kombinezonu REIMA dodatek: czapka lub szalik, lub rękawiczki lub buty zimowe to na wszystko ma az 20% zniżki. Można oczywiście zamówić wszystkie produkty wtedy jest zniżka na wszystko. Ta promocja jest tylko do końca wrzesnia.

Gość ostrowsk
http://galeriabobasa.pl bardzo dobre produkty sporzywcze np. Holle, Rabenhorst, Topfer; wiele akcesorii dobrych marek np. MAMbaby, Avent, Tommee Tippee, Medela, Prince Lionheart no i fakne książki od dzieciach i dla dzieci

Gość apudlina
aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb ja kupuje w sklepie do domku pl tam sa hippa

Gość mamy dwie
jeśli chodzi o produkty dla dzieci typu nosidełko, kocyki, śpiworek to z siostrą kupujmy w nakina.pl albo allegro ;) z nakina mamy od womaru parę rzeczy. prócz tego co podałam to siostra ma jeszcze poduszkę do karmienia a ja chustę do noszenia i jesteśmy zadowolone

Ja korzystam ze sklepu internetowego portalu o zdrowiu i urodzie medigo.pl. Kupuje tam zdrową żywność, ale widziałam, że mają tam również produkty dla dzieciaków.

Gość eeeskoska
Na pewno warto zajrzeć równiez do tego sklepu http://www.babymama.pl/ Tutaj z pewnością zawsze mozna znalezc coś fajnego.

kolejny znalazłam: ebambino.pl/ sporo produktów w atrakcyjnych cenach, a dodatkowo ciekawa promocja: facebook.com/photo.php?fbid=377357722364308&set=a.296815393751875.51309.294560440644037&type=1&theater

Gość gość
meadzieci.pl - ja kupowałam u nich przez allegro, ciuszki z polskiej bawełny, mięciutkie i tanie-body ok 11zł, a przesyłke dostawałam po 2-ch dniach

Gość Maria11111
Cześć! Od lat zamawiam zabawki dla swoich dzieci w sieci, bo mi tak wygodniej, niż biegać po stacjonarnych sklepach. Dobrym sklepem online jest bebito.pl. Zabawki wczesnorozwojowe, ale też dla starszych dzieci – mają wszystko. Pozdrawiam i zdrówka życzę! ;)

Gość gość
ja lubię sklep krainadziecka.com.pl , tam jest mnóstwo porduktów dla dzieci i dla mamy zresztą też :)

Gość jirtss
Z pełną odpowiedzialnością polecam ci sklep internetowy, którego ofertę znajdziesz na stronie pod adresem www.mlekolandia.pl. Zamawiam w nim wszystko począwszy od mleka i kaszek poprzez smoczki a na środkach pielęgnacyjnych kończąc. Nie analizuję już cen w innych sklepach, bo robiąc tu zakupy korzystam ze zniżek i dostaję atrakcyjne gratisy!

Gość Romulina
Takich sklepów, które można by polecać jest masa. Mi niedawno koleżanka pokazała sklep z chustami do noszenia Luna Dream i sama zastanawiam się nad zakupem takiej chusty. Czy wy może korzystacie i możecie się wypowiedzieć na ten temat?

Gość WIKIros
Z fajnym obówiem dziecięcym masz tutaj sklep http://www.buty-dla-dziecka.pl/ jak coś potrzebuje to tam zaczynam poszukiwania, a wiadomo dziecku noga rośnie szybko więc co jakiś czas trzeba buty kupować.