Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje drugie ja

kobiety sa jak mediaMarkt- nie dla idiotów

Polecane posty

Gość co do kobiet do zgoda
co do Media-Markt to nie :D - vide ostatnia akcja "kupujemy bez VAT" - skierowana dla idiotów, którzy dali się nabrać

Gość Rypanna
Myślę i nic mi innego nie wychodzi,tylko to,że kobiety są dla kobiet? No nie,to nie dla mnie.

Gość Rypanna
nie mam szczęścia zatem

Jarku-sprzedaj laptopa, zrezygnuj z netu,a uzyskana kwote pzeznacz na rozpoczęcie terapii.U psychiatry.

Gość dejot
Bardziej pasuje..."Niektóre kobiety są bezcenne...za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard"

Jarus zapomniałeś dodać, że także dla takicg frajerów którzy nie mają wała z kołdry :D i kota do maltretowania :classic_cool:

Gość chętnie doradzę
Niezupełnie się zgadzam z główną tezą tematu. Znam kilka babek, które należy omijać szerokim łukiem. Z takimi to tylko idiota by się związał. No i co, myślicie, że są same? Nic podobnego, mają facetów i systematycznie rujnują im życie. Ci faceci to właśnie idioci. A ich żony są kobietami wyłącznie dla idiotów.

Cóż.. takie założenie zawiera paradoks. Ponieważ jestem idiotą staram się ignorować kobiety niestety bez wzajemności.

Po drugie wśród kobiet też są idiotki... co dla nich.. skoro mężczyzn w media już nie będzie ?

No wiecie --temat nie jest poważny , więc ja odpowiem też zartem: ci idioci ,którzy są z nieodpowiednimi kobietami ,kupują w innym sklepie widocznie... (przenośnia oczywiście )