Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bracetgu

wakacje w turcji-jakie ciuchy?

Polecane posty

Gość bracetgu

wybieram sie na tydzien do turcji na poczatku czerwca moze ktos był w tym czasie i cos doradzi czy zabierac dzinsy sweterek bluze? czy same letnie ciuchy ile kostiumow kapielowych? cos jest tam modne ?kapelusze? kolory? pareo? sa sklepy z ciuchami ?

no coś ty! nie ma slepów z ciuchami! są sklepy z kobietami, wielbłądami, turbanami ale z ciuchami?! oszalałaś?!

Gość poziom kafeterii spada na pysk
tak stwierdzam. Matko, nie bylas nigdy na wakacjach? Bierz takie same ciuchy jak na wakacje w Polsce, jak jest bardzo gorąco. Ile kostiumów kąpielowych? Ooooh to problem. A ile masz? Ja np. mam jeden wiec mi automatycznie odpada problem: ILE. Moze warto wypieprzyc czesc rzeczy zamiast je ze soba wozic nie wiadomo po co? A sklepow z ciuchami to tam rzeczywiscie nie ma, ludzie albo chodzą nago albo w jakichś zdobycznych szatach, ktore zdzierają z przyjezdnych takich jak ty. Sklep w Turcji, też wymyśliłaś, buahahah ;D:D:D

Gość no jak to co modne
dla kobiet czarczaf, dla mężczyzn turban obowiązkowo. A ile kostiumów? zależy na ile dni jedziesz, jeśli na tydzień - 7, jeśli na 2 tyg - 14.